Eveniment

Recrutarea, retenția și dezvoltarea profesională a angajaților într-o perioadă de schimbări majore în industria de Outsourcing

Asociația Business Service Leaders din România (ABSL), organizează în data de 24 mai 2018, la Hotel Ramada din Iași, conferința “Cum evoluează practicile de HR într-o perioadă de schimbări majore în industria de Outsourcing”. Evenimentul, aflat la a treia ediție, este dedicat profesioniștilor din Business Process Outsourcing, Shared Services Centers și IT Outsourcing, companiilor membre și non-membre, autorităților locale și reprezentanților mediului de afaceri din Iași.
Sunt companiile din Iași pregătite pentru impactul pe care tehnologia îl are în apariția și dispariția unor tipuri de joburi? Cum se transformă practicile în recrutare, retenție și dezvoltare profesională a angajaților ca urmare a diferențelor dintre generații? Acestea sunt doar cateva dintre intrebările care își vor găsi răspunsul în conferința de săptămâna viitoare.
Mai mult, în recrutarea de personal, se observă o tendință în creștere a companiilor de a utiliza sisteme care învață automat (machine learning), analize de date (data analysis) și instrumente de căutare care să prezică care sunt candidații ce vor fi interesați de un anumit loc de muncă. În același timp, pentru retenția angajaților, recrutorii încep să se folosească de analize de date pentru a identifica factori comuni la angajații care au părăsit compania (același manager, departament) și pentru a-i identifica pe cei care au o probabilitate mare de părăsi locul de muncă. În acest context, scopul conferinței este acela de a facilita schimbul de bune practici și de a anticipa împreună provocările și oportunitățile aduse de implementarea noilor tehnologii și modele de business.
Companii de top vor împărtăși din expertiza lor și vor oferi insight-uri asupra modului în care tendințele in domeniu vor afecta industria de Outsourcing din România. De asemenea, se vor prezenta studii de caz, iar sesiunile de dezbateri vor implica participanții în discuții relevante, urmând ca mai departe aceștia să aplice în companiile lor informațiile și schimbul de experiență dobândite în timpul evenimentului.
Evenimentul se adresează comunității locale de servicii de afaceri din Iași și din regiunea de nord-est a României și va fi moderat de către Colin Lovering, Senior Vice-President Avison Young și Liliana Bizău, Senior Account Manager ABSL.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație, iar participarea este gratuită. Pentru rezervarea locurilor, înscrierile se fac pe https://www.absl.ro/event/iasi-business-mixer-2018/
Despre ABSL
Asociația Business Service Leaders în România (ABSL) este cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul de business services, adunând în componența sa cele mai importante companii din piață care își desfășoară activitatea în domenii precum Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Information Technology Outsourcing (ITO), Research and Development (R&D).
Rolul ABSL România este de a susține expansiunea sectorului de Business Service și transformarea acestuia într-un vector important al creșterii economice a României. Asociația își atinge obiectivele prin facilitarea colaborării principalilor jucători, angajarea autorităților și grupurilor de interes în dezvoltarea aspectelor operaționale cheie ale industriei.
Din ABSL România fac parte atât companii autohtone, cât și multinaționale de profil, lideri regionali și globali precum: Accenture Services, Allianz Worldwide Partners, APT Resources & Services, Arvato Services Romania, Be Think Solve Execute, Bosch Service Solutions, Capgemini, Central Europe Technologies, Connections Consult, CRH Ciment Romania, DB Schenker, Deloitte Audit, DXC Technology, Ernst & Young, Eucom Business Language, Genpact Romania, Global Remote Services, Goodyear Dunlop Tires Operations Romania, H Group IT Expert, HP Enterprise, HP Inc Romania, Luxoft Professional Romania, Mazars Consulting, Microfocus, Microsoft Romania, Mood Media, Office Depot Service Center, OMV Petrom Global Solutions, Optima Solutions Services, PwC Romania, Process Solutions, Procter & Gamble Marketing Romania, Renault Business Services, Samsung SSCE, SCC Services Romania, SELIR, Societe Generale European Business Services, Stefanini Romania, TELUS International, TMF/UCMS Group Romania, UniCredit Business Integrated Solutions, Valoris Center, Vauban IT, Veeam Software, Vodafone Shared Services Romania, Webhelp, Wipro Technologies și WNS Global Services Romania.
De asemenea, ACCA, COS, Fine Law, HAYS, I Future, JLL, KPMG și SKANSKA susțin ABSL în calitate de parteneri strategici ai asociației.
Mai multe detalii despre ABSL găsiți pe www.absl.ro

Related posts

Cosmetic Plant şi Cotnari- Calitate răsplătită cu aur mondial în 2015

Transilvania Business

Clubul Francofon de Afaceri din Cluj organizează a patra ediție a „Târgului de Meserii”

redactia

TEDxBaiaMare revine în noiembrie cu o nouă ediție – „Building Bridges”

A. I.

UVT și Microsoft invită studenții timișoreni la o experiență unică de învățare: Microsoft Academy 2018

Stefana Muresan

Programatorii sunt invitați la primul Hackathon Colliers

Ionut Oprea

Gault&Millau, primul ghid din România: 141 de restaurante și localuri POP din 6 orașe

Stefana Muresan

Fundațiile din Transilvania au finanțat cercetări arheologice în Dobrogea

Nora Dumitrescu

Start pentru desemnarea celor mai importante proiecte ale industriei IT din acest an

Ligia Voro

Specialiștii români și internaționali dezvăluie ultimele tendințe în vânzări și marketing la Sales and Marketing Conference

Stefana Muresan

41 Top Speakers at 2-day CEE Businesss Services Summit & Awards, 30-31 January, Warsaw

redactia

Karpatia Horse Show 2016

Transilvania Business

Lancetti, centru logistic de 4,5 milioane de euro la Oradea

Stefana Muresan

VINVEST 2018: Salon desfăşurat în cinstea Centenarului Marii Uniri

Stefana Muresan

Brittany Kaiser, fost director Cambridge Analytica, la GoTech World 2020

Ligia Voro

BUSINESS CHALLENGE 2019

Ionut Oprea

E.ON vine la Sports Festival cu “E.ON Energy Lab” şi multe premii!

Ligia Voro

Workshopul – Wage against the machine

Ligia Voro

Vorbim despre viitorul din câmpul muncii la Tomorrow@Work

Stefana Muresan

Dezbatere despre publicitatea medicamentelor și dispozitivelor medicale, dar si despre codul etic pentru marketingul din industrie

Papuc Irina

Workshop Elevator pitch

Transilvania Business

Peste 60 de speakeri de renume, 13 companii de top din industria IT, startup-uri tech și gadget-uri revoluționare, prezente la DevTalks Cluj-Napoca

Stefana Muresan

HR Summit Cluj-Napoca – Punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!

Stefana Muresan

ArchiTEChture Conference & Expo 2017

Ionut Oprea

Best of FMCG

Transilvania Business

Leave a Comment