Infrastructura Maramureș Satu-Mare Ultimele stiri

Încep lucrările la podul peste Someș dintre localitățile Seini și Pomi, contract de de 15 mil. lei

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de execuţie a podului peste râul Someş dintre oraşul Seini şi localitatea Pomi (judeţul Satu Mare) a fost atribuită unei companii specializate, iar beneficiarul investiţiei, primăria oraşului Seini a predat executantului amplasamentul investiţiei, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, primarul oraşului Seini, Gabriela Tulbure.
“Întreaga procedură a fost respectată, iar noi am predat firmei câştigătoare amplasamentul investiţiei. Contractele de finanţare şi execuţie au fost semnate de ambele părţi, de asemenea, toate avizele tehnice, dar şi cele specifice unei asemenea construcţii, finalizate, iar din acest moment constructorul poate demara şantierul de lucru(…) Contractul de finanţare prevede un termen de 36 de luni, pentru investiţie, iar contractul de execuţie un termen de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii. Consider că e una dintre cele mai importante investiţii în infrastructură pentru oraşul Seini după refacerea drumului european care traversează oraşul”, a spus Gabriela Tulbure.
Contractul, în valoare de 15 milioane de lei, este finanţat printr-un proiect depus de primăria oraşului Seini la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP).
” Din explicaţiile primite din partea constructorului, dar şi a proiectantului, am dedus că va fi, conform proiectului, un pod cu arhitectură aparte (…) Valoare investiţiei este de 15 milioane lei, finanţarea fiind asigurată de MDRAP. CJ Maramureş a eliberat autorizaţiile necesare, ordinul de începere al lucrărilor fiind semnat, constructorul poate demara şantierul de lucru. Podul peste râul Someş dintre oraşul Seini şi Pomi ( jud. Satu Mare) este o dorinţă mai veche a administraţiei locale, dar şi a locuitorilor din judeţele Maramureş şi Satu Mare, dorinţă care va prinde contur în timp”, a spus, la rândul său, preşedintele CJ Maramureş, Gabriel Zetea.

Related posts

ELITE ÎN BUSINESS. Top 20 companii românești din Județul Hunedoara

Ligia Voro

Măsuri suplimentare pentru siguranța resursei umane și a mărfurilor în parcul logistic Urbano Cluj Vest pentru a finaliza lucrările la termen

Ligia Voro

Ioan Alin Nistor, decanul Facultății de Business din Cluj-Napoca: “Orientarea studenților spre afaceri este o profesiune de viitor”

Stefana Muresan

Topul companiilor cu capital german din România este alcătuit preponderent din retaileri

Ligia Voro

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Limagrain se bazează pe calitate

Ligia Voro

TOP companii din Regiunea Centru după cifra de afaceri

A. I.

Al cincilea pod peste râul Someș, construit între Seini și Apa

Stefana Muresan

Startupul de la Sibiu care vrea să redefinească tranzacțiile la nivel global. „Blockchain-ul va avea un puternic efect asupra creșterii PIB-ului global”

Ion Surdu

Wizz Air anunță extinderea operațiunilor din Sibiu

Nicolae Pop

Aparatură de peste 2,45 milioane de euro pentru Spitalul „Gavril Curteanu”

Traian Dan

Un startup din Sibiu vrea să folosească tehnologia blockchain pentru ajuta medicii și pacienții

Papuc Irina

Ulysse Nardin, official sponsor of the 2021 Monaco Yacht Show

Ionut Oprea

Cel mai mare jobshop privat din Cluj se digitalizează

Nora Dumitrescu

Clusterul de mobilier al Ardealului ia proporții la început de an

Nora Dumitrescu

NEINVER launches a Europe-wide initiative to support art and local communities

Ionut Oprea

Investitor maghiar, apropiat al premierului Ungariei, a cumpărat hotelul Dacia din Satu Mare

Stefana Muresan

Iulius dezvolta Openville cu un partener global

Ionut Oprea

Elite în business. Județul Mureș. MOȘTENITORII. Horațiu Sebastian Călugăr, proprietar și administrator CIS GAZ SA: „Dacă ţi-ai asumat un lucru, trebuie să ai puterea şi onoarea să îl duci până la capăt, indiferent de rezultat”

Ligia Voro

Compania Modpack System, furnizor de servicii de ambalare industriala pentru export si relocare de obiective industriale – sediu la Liverpool

Stefana Muresan

Guvernul de la Budapesta alocă 1,7 milioane de euro pentru agricultorii din Bazinul Carpatic; majoritatea banilor, destinați celor din Transilvania

Stefana Muresan

Clujenii sunt invitați să petreacă o noapte albă în compania artei contemporane

Ligia Voro

Dacia Plant a lansat un nou produs românesc de igienizare a mâinilor. Capacitatea de producție: 55.000 de flacoane pe lună

Ion Surdu

Un nou partener la Maravela & Asociații

Ionut Oprea

Antibiotice Iași a aplicat scenariul 2: Producția de medicamente continuă

Ion Surdu

1 comment

Leave a Comment