Transilvania Business
Agricultura Investitii Timiș Ultimele stiri

Cea mai mare tranzacţie cu teren arabil de anul acesta, în Timiș: cetățean italian, investiție într-o plantație de aluni pe 138 ha

Cea mai mare tranzacţie cu teren arabil de anul acesta, pentru care s-a obţinut acceptul părţilor, va fi făcută de un cultivator de lavandă din Italia. Acesta se alătură grupului de investitori italieni care au înfiinţat în judeţul Timiş cea mai mare plantaţie de aluni din România, scrie profit.ro.
Cetățeanul italian Alessandro Tondelli, cultivator de lavandă în țara natală, va cumpărat prin compania SC Nocciolandia SRL, pe care o administrează, aproximativ 138 de hectare de teren în comuna Bara, județul Timiș, pe care ar dori să înființeze o plantație de aluni. Compania, care are și un acționar român, va plătit pentru cele trei loturi de teren preluate de la SC Jatoweins SRL aproximativ 2,3 milioane de lei , notează sursa citată.
Nocciolandia a fost înființată, potrivit termene.ro, în decembrie 2017 și are ca acționari un offshore din Luxembourg, Magritt SA (80%), SA Investment SRL (15%) și un acționar persoană fizică, Gîrbovan Cristina (5%).

Comentarii

Comentarii

Related posts

Noul președinte al FRT, Ion Țiriac, felicitat de Simona Halep

Ligia Voro

Ungaria mai aduce o autostradă la granița cu România

Stefana Muresan

Bosch pune piatra de temelie pentru un nou Centru de Inginerie în Cluj-Napoca

Stefana Muresan

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More