Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

GoOnline – solutia completa de eCommerce pentru IMM-uri, lansată de Banca Transilvania impreuna cu Blugento

Banca Transilvania impreuna cu Blugento a lansat o solutie completa de eCommerce pentru IMM-uri, GoOnline. Practic, apeland la aceasta, un antreprenor isi poate deschide un magazin online sau isi poate extinde afacerea in online in cel mult 3 zile.
Prin GoOnline, BT si Blugento si-au propus sa sustina impreuna antreprenorii, oferindu-le tot ce este necesar pentru a face pasul din offline spre online.
BT – Blugento – antreprenori, o relatie win-win-win
Blugento este o companie clujeana, specializata in furnizarea de solutii de eCommerce bazate pe platforma Magento. Se auto-defineste astfel: flexibila, performata, completa. Colaborarea dintre BT si Blugento, companie clujeana specializata in furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, a inceput de mai bine de un an. „Practic, scopul a fost, de la inceput, crearea unei solutii la cheie, utila tuturor micilor comercianti care doresc sa-si extinda sau sa-si completeze business-ul de vanzare prin canalele clasice, adica locatiile fizice, cu zona de online, prin prezenta lor pe internet. La inceput a fost destul de greu pentru ca ne loveam de reticenta si de frica de necunoscut. Dar in momentul de fata ne putem declara multumiti, mai ales odata cu lansarea GoOnline, ca optiune la indemana” spune Marius Flore, Director, Directia Servicii Digitale Integrate, Banca Transilvania.
„Prima intalnire cu Blugento a reprezentat o confirmare ca drumul ales de noi pentru sustinerea antreprenorilor este unul potrivit. In afara de sustinerea pe care o putem oferi prin credite, prin tot ce intra in categoria tranzactiilor bancare, ne era din ce in ce mai clar ca putem incerca, impreuna cu parteneri relevanti, sa rezolvam si alte dureri majore ale business-urilor din Romania. La BT avem peste 250.000 de clienti antreprenori, vrem si putem sa gasim parteneri care sa aiba un produs inovativ, sa rezolve o nevoie reala, sa poata fi scalat online si care sa se integreze cu celelalte produse si servicii ale bancii. Blugento este un asemenea partener. Lucreaza de multa vreme la solutia de magazin online do-it-yourself si sunt convins ca va fi o reusita. Noi, BT, cu siguranta vom face tot posibilul ca asta sa se intample – afirma Daniel Szekely, Director Coordonator, Direcția IMM şi Microbusiness, BT.
Primul pas concret a fost facut anul trecut, cand a fost lansata etapa pilot a solutiei GoOnline, care a putut fi accesata de antreprenorii din Cluj-Napoca si din Bucuresti. Aprecierile si rezultatele concrete nu au intarziat sa apara, acesta fiind argumentul lansarii de acum, la nivel national. „Parteneriatul cu BT este cea mai mare realizare de pana acum pentru Blugento, este o relatie win-win. Ne-am unit fortele pentru a crea o solutie integrata de eCommerce si pentru a oferi antreprenorilor din Romania acces usor spre un nou canal de vanzare: online-ul. Este frumos sa vezi ca o banca este aproape de clientii ei si contribuie activ la dezvoltarea business-urilor lor. Prin Banca Transilvania ajungem la multi antreprenori care au afaceri in offline si inteleg oportunitatea de a intra in online” – marturiseste Sandu Babasan, CEO Blugento.
Blugento pentru antreprenori
Cu GoOnline, Blugento ofera antreprenorilor tot ce au nevoie pentru lansarea cu succes a unui magazin online: „In cel mult 3 zile putem realiza un magazin online complet functional, pregatit sa vanda. Ne ocupam de hosting, update-uri de securitate, de intretinerea si dezvoltarea continua a platformei, iar clientii se pot concentra pe ceea ce este important pentru ei, promovarea si cresterea business-ului”, adauga Sandu Babasan
Setup-ul este 59 euro, iar abonamentele sunt de 3 tipuri, in functie de numarul de produse comercializate in magazinul online si de functionalitatile dorite, cu preturi de 19 euro, 59 de euro, respectiv de 99 euro/luna.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cea mai mare tranzacţie cu teren arabil de anul acesta, în Timiș: cetățean italian, investiție într-o plantație de aluni pe 138 ha

Articolul următor

Ministerul Transporturilor a absorbit aproximativ 820 de milioane de euro, situându-se pe locul doi, după agricultură

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share