Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Licitație de peste 72 milioane euro pentru întreținerea drumurilor din Ardeal

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a demarat o licitație pentru întreținerea periodică a drumurilor naționale și autostrăzilor aflate în administrarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.
Potrivit unui anunţ de licitaţie publicat pe SEAP, contractul acord-cadru de lucrări privind întreţinerea periodică, covoare asfaltice DRDP Braşov Lot1 – SDN Braşov, Lot 2 – SDN Sibiu, Lot 3 – SDN Tg. Mureş, Lot 4 – SDN M.Ciuc, Lot 5 –SDN Sf. Gheorghe, Lot 6 – Secţia de Autostrăzi Sibiu.”, va fi semnat pentru o perioadă de 36 de luni, scrie capital.ro.
Valoarea totală estimată a contractelor, fără TVA, este 334 milioane lei, înteţinerea drumurilor implică lucrări de întreţinere a drumurilor naţionale şi lucrări de marcaj rutier. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, se împarte în loturi, se va organiza licitaţie deschisă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 19 iunie , iar data limită de evaluare a ofertelor este 23 iulie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Grupul Cramele Recaș a cumpărat acțiuni la o firmă vinicolă înființată de investitori italieni

Articolul următor

2017 - an de creștere pentru compania bistrițeană RAAL: cifră de afaceri de 279 milioane lei și peste 2000 de angajați

Citește și:
Castelul în care a trăit scriitorul maghiar Miklos Josika are prețul fixat la 560.000 de euro, conform Magazin Sălăjean.
Citeste mai mult

Castelul Josika, scos la vânzare

Domeniul nobiliar din comuna Surduc, județul Sălaj, a fost pus la vânzare pe casa de licitații Sotheby’s International…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share