Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Miele deschide la Timişoara cel de-al patrulea showroom propriu

Producătorul de echipamente electrocasnice premium Miele a anunţat joi că a deschis la Timişoara un nou showroom propriu, al patrulea din România.
Miele Point se întinde pe o suprafaţă de 170 metri pătraţi, investiţia totală ridicându-se la 150.000 de euro.
„Timişoara a fost alegerea ideală pentru amplasarea celui mai nou showroom Miele. Echipamentele noastre sunt comercializate şi prin intermediul resellerilor din oraş, dar strategia noastră de extindere vizează oferirea de experienţe autentice Miele, care pot fi obţinute doar prin astfel de magazine proprii. Am ajuns la al treilea showroom de tip Point, dar nu ne vom opri aici, planul pe termen lung este de a ne consolida brandul în România, iar asta înseamnă deschiderea de noi reprezentanţe, în regiunile cele mai importante ale ţării”, spune Loredana Butnaru, directorul Miele România.
Compania mai deţine două magazine exclusive din Capitală şi unul în Constanţa, inaugurat anul trecut. De asemenea, magazine deschise în regim de franciză sunt în alte cinci oraşe din ţară: Sibiu, Târgu Mureş, Deva, Braşov şi Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class şi reţele independente de electroIT oferă electrocasnicele din portofoliul Miele.
Compania Miele, fondată în 1899, are opt filiale de producţie în Germania şi câte o filială în Austria, Cehia, China şi România. Cifra de afaceri a companiei în anul 2016/17 a crescut la aproximativ 3,93 miliarde de euro, cu 70% vânzări în afara Germaniei.
Miele este reprezentată prin filiale proprii şi de importatori în aproape 100 de ţări şi are aproximativ 19.500 de angajaţi.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ziua Europeană a Parcurilor, marcată de Romsilva la Centrul de Vizitare al Parcului Național Călimani

Articolul următor

ABSL Romania is offering 30 scholarships every years for postgraduate studies

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share