Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Producătorul de mobilă Ecolor din Jucu mizează pe o cifră de afaceri de 73 mil. euro

Producătorul de mobilă Ecolor, controlat de compania suedeză Gyllensvaans Möbler şi Carl Widell, mizează pe o cifră de afaceri de 340 mil. lei (73 mil. euro) în acest an, în creştere cu 5,5% faţă de anul precedent, scrie zf.ro. Ecolor şi-a planificat să exporte mobilier în valoare de 335 mil. lei (72 mil. euro) în 2018, cu 17 mil. lei (3,7 mil. euro) mai mult faţă de anul 2017.
Ecolor exportă în principal către magazine şi depozite IKEA, produsele companiei ajungâd în ţări precum Germania, Franţa, Belgia, Olanda şi Suedia, portivit reprezentanţilor companiei. Compania va ajunge la 690 de salariaţi în acest an, cu 36 mai mulţi faţă de anul precedent.
Ecolor are o fabrică în comuna Jucu din judeţul Cluj şi este al treilea cel mai mare exportator de mobilă din România, după Aramis Invest şi Taparo. Compania a fost înfiinţată în anul 2005 şi este controlată de Gyllensvaans Möbler, o companie suedeză care furnizează mobilă pentru IKEA din 1952, şi de Carl Widell, directorul general al fabricii de mobilă din comuna Jucu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Astra Vagoane Calatori, singurul ofertant in licitatia pentru tramvaie noi de la Cluj-Napoca

Articolul următor

Bucharest Technology Week 2018 a conectat 19.907 de oameni cu tehnologia

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share