Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Discover Bihor: Primul videoclip de promovare turistică a judeţului a fost lansat pe internet

Primul videoclip de promovare turistică a judeţului, “Discover Bihor”, prezentat ca poarta vestică a Transilvaniei, a fost lansat de Agenţia pentru Managementul Destinaţiei (AMD) Bihor pe internet, pe un site cu acelaşi nume.
Videoclipul prezintă peisaje din zona montană a Bihorului, cu case tradiţionale, o biserică de lemn, Vârful Bihorul, lacul din mijlocul Coleştiului, dar şi cadre din Oradea şi Băile Felix.
“Tu eşti un explorator. Eşti o minte curioasă, mereu pe fugă pentru a descoperi necunoscutul. Eşti un suflet sălbatic, îmblânzit doar de satisfacţia reuşitei”, este mesajul care invită turiştii în Bihor.
Potrivit denagy.hu, videoclipul a fost realizat de firma The Brothers M, companie de producţie video şi de publicitate din Bucureşti, cu care a mai colaborat şi Asociaţia pentru Promovarea Turismului din Oradea şi Regiune.
Videoclipul va fi urmat şi de altele, despre principalele destinaţii şi obiective turistice din Bihor, filmuleţe care vor fi promovate pe reţelele de socializare, dar şi la târguri de turism. De asemenea, vor fi oferite hotelurilor şi pensiunilor, care le vor putea rula astfel pe ecranele din clădiri.
Site-ul de promovare a Bihorului, www.discoverbihor.ro, este încă în lucru, însă poate fi vizitat, având informaţii postate în trei limbi, română, maghiară şi engleză, urmând ca, până la finalul anului, acestea să fie disponibile şi în italiană şi germană, notează sursa citată.
Sursa foto: bihorinimagini.ro

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Situația la zi a acordurilor de mediu pentru proiectele de infrastructură rutieră

Articolul următor

Lucrări de 36 mil. lei pentru execuția parcării subterane din centrul Oradiei, scoase la licitație

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share