Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Timişorenii pot cumpăra bilete de transport în comun chiar din autobuz, printr-o aplicaţie lansată de Banca Transilvania şi PTP Online

Compania PTP Online, membră a grupului de firme Ecco Group Development, în parteneriat cu Banca Transilvania, a anunţat marţi încheierea unui acord cu Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) şi lansare aplicaţiei 24pay, un portofel electronic prin care utilizatorii serviciilor de transport în comun din Timişoara pot achita preţul biletelor prin intermediul sistemelor mobile, fără costuri suplimentare.
„Soluţia 24pay cuprinde o aplicaţie pentru călători – portofel virtual, o aplicaţie pentru controlor, dedicată verificării valabilităţii biletelor de transport şi o interfaţă desktop pentru generarea rapoartelor de activitate şi financiare”, se arată în comunicatul citat de News.ro.
Aplicaţia 24pay este disponibilă pentru sistemele de operare Android şi iOS, iar utilizatorii o pot descărca gratuit din Google Play sau App Store. Pentru utilizarea aplicaţiei, este necesară adăugare unui card bancar Visa sau Mastercard.
„Pentru a achiziţiona un titlu de călătorie, utilizatorii trebuie să acceseze secţiunea «Transport Public» din aplicaţie şi să scaneze codul QR afişat în staţie sau în mijlocul de transport în comun. Dacă telefonul este echipat cu tehnologia NFC, acesta se va apropia de eticheta cu simbolul NFC. După scanare, utilizatorul va selecta titlul de călătorie dorit”, se arată în comunicat.
După confirmarea tranzacţiei, biletul achiziţionat va fi disponibil în secţiunea Bilete pentru control. În cadrul operaţiunii de control, călătorii au obligaţia de a prezenta telefonul cu aplicaţia Transport Public – 24PAY.
„Astfel, timişorenii vor putea achiziţiona, din mijloacele de transport, prin intermediul aplicaţiei 24pay, bilete de o călătorie, în valoare de 2,5 lei şi legitimaţii de o zi, în valoare de 12 lei. Legitimaţiile de o zi se vor putea achiziţiona şi din staţii, iar validarea acestora este obligatorie pentru fiecare călătorie”, se arată în comunicat.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Microîntreprinderile și IMM-urile vor putea accesa 25 de milioane de euro pentru inovare și dezvoltare de clustere

Articolul următor

NIS Petrol transmite că ”respectă dreptul de proprietate” acolo unde face prospecțiuni și că oferă despăgubiri

Citește și:
Pentru MedLife există varianta unei achiziții sau a unei investiții de la zero
Citeste mai mult

MedLife țintește piața Bistriței

Cel mai dinamic jucător din piaţa românească de servicii medicale, cu afaceri de 860 de milioane de lei,…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share