Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primăria Timișoara oferă peste 25 de milioane de euro pe 4 ani pentru servicii de salubrizare stradală

Primăria Timișoara așteaptă oferte de la firmele interesate să primească 25 de milioane de euro, în următorii patru ani, în schimbul curățeniei din oraș, scrie debanat.ro. A fost publicat pe SEAP anunțul privind acordul cadru pentru delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare stradală.
Primăria Timișoara are contract cu Retim Ecologic Service SRL din vara lui 2016. Pentru că se apropie data expirării contractului, Primăria Timișoara a început să caute firma care se va ocupa de curățenia orașului. Pe SEAP a fost publicat anunțul privind „acordul cadru pentru delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare stradală”. „În baza acordului cadru și a contractelor subsecvente vor fi prestate servicii de salubrizare stradală în municipiul Timișoara, în conformitate cu cerințele impuse în caietul de sarcini și anexele acestuia (…) Durata prezentului acord-cadru: 4 ani (48 luni) începând cu data semnării lui de către părți. Contractele subsecvente se vor încheia anual sau în funcție de necesitățile autorității contractante și de fondurile alocate acestei destinații”, se precizează în anunțul din sistemul electronic de achiziții publice.
Valoarea estimată a acordului-cadru este de 117,67 milioane lei, cu TVA, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 29,4 milioane lei, cu TVA. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 9 iulie, ora 15, ofertele urmând să fie deschise tot atunci.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

FOTO: Numărătoare inversă la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș

Articolul următor

Aramis Invest Baia Mare, cel mai mare producător de mobilă din România, afaceri de 1 miliard de lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share