Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Aramis Invest Baia Mare, cel mai mare producător de mobilă din România, afaceri de 1 miliard de lei

Aramis Invest din Baia Mare, cel mai mare producător şi exportator de mobilă din România, un business deţinut de antreprenorii Vladimir Iacob şi Marius Şelescu, a trecut de afaceri de 1 mld. lei în 2017, în creştere cu 20% faţă de anul precedent, după finalizarea unui program de investiţii de peste 200 mil. lei (45 mil. euro), potrivit zf.ro.
Investiţiile realizate cu sprijin bancar şi fără a primi ajutoare de stat se văd în rezul­tatele raportate de companie, care după trei ani în care a stat cu vânzările în jurul a 500 de milioane de lei a cunoscut în perioada 2015-2017 o dublare a volumele vândute.
Aramis devine astfel prima companie antreprenorială din producţia de mobilă care reuşeşte să treacă de vânzări de 1 mld. lei. În 2016, an pentru care există rezultate compa­rabile pentru toate firmele locale, doar nouă companii deţinute de antreprenori treceau peste acest prag. Cea mai mare companie cu capital privat românesc este Dedeman Bacău, însă Aramis Invest este, cu rezultatul de anul trecut, cel mai mare business antreprenorial din zona de producţie, potrivit estimărilor ZF.
Din 2014, Aramis Invest este şi cel mai mare exportator cu capital privat ro­mânesc, poziţie pe care nu a mai cedat-o de patru ani. Principalul client al fabricii din judeţul Maramureş este IKEA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara oferă peste 25 de milioane de euro pe 4 ani pentru servicii de salubrizare stradală

Articolul următor

Buget de aproape 13 milioane de euro pentru cea de-a XXV-a ediţie a Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, manifestare sub co-patronajul Alteţei Sale Regale, Prinţul Charles

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share