Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

ITCamp 2018 | Conferință premium de comunitate pentru profesioniștii IT

Misiunea ITCamp este de a oferi o conferință premium de comunitate pentru profesioniștii IT și companiile din regiune. O conferință în care programatorii, testerii, administratorii de sistem, pe de o parte, și managerii IT și persoanele de decizie, pe de altă parte, găsesc o adevărată valoare în a petrece două zile pline de conținut tehnic și de business prezentat în profunzime și o mulțime de oportunități de networking.
Comunitatea ITCamp și Avaelgo organizează cea de a opta ediție a Conferinței ITCamp în perioada 7-8 iunie 2018 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Conferința vizează profesioniștii IT și managerii cu rol decizional care doresc să fie la curent cu ultimele tehnologii, să-și îmbogățească cunoștințele tehnice și care urmăresc participarea la training-uri cu adevărat eficiente, bazate pe tehnologiile disponibile astăzi.
Organizatorii conferinței ITCamp pregătesc două zile în care dezvoltatorii, profesioniștii IT, arhitecții de soluții IT / software și managerii IT pot beneficia de peste 63 de ore de conținut tehnic, prezentate de 45 de speakeri internaționali și locali. Între aceștia, șapte experți cu titlul de Microsoft Regional Director(Tim Huckaby, RD, Magnus Mårtensson, RD și MVP, Mihai Tătăran, RD și MVP, Andy Cross, RD și MVP și Andrea Saltarello, RD și MVP, Marcel Zehner, RD și MVP, Carsten Rachfahl, RD și MVP), Peter Leeson, CMMI Specialist și alți experți recunoscuți pe plan internațional ca și speakeri de succes: Mete Atamel, Developer Advocate la Google; Jayson Street, Infosec Ranger la Pwnie Express; Andrea Martorana Tusa, BI Specialist la Widex, Thomas Maurer, Technology Lead la itnetX și mulți alții.
Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pe cinci track-uri. Menținem și în acest an track-ul orientat preponderent spre zona de IT business / management, și am încurajat abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft. Agenda evenimentului conține descrierile detaliate ale sesiunilor, precum și gradele de dificultate ale acestora.
Noutatea pe care o aduce această ediție a conferinței ITCamp o reprezintă faptul că participanții vor avea posibilitatea să participe la ITCamp cu bilete de o zi (ziua 1 sau ziua 2), sau cu bilet complet (ziua 1 si ziua 2). Oferta de grup este valabilă începînd de azi, prețul unui bilet pentru o zi fiind de 329 RON, iar pentru întreaga conferință este de 529 RON. Mai multe detalii găsiți pe site-ul conferinței.
Sponsorii conferinței: Evozon, Thomsons, Emerson, Luminous Labs, ALEF Distribution RO, BitDefender, Macadamian, Cloudbase Solutions, Microsoft, NetMatch, iar lista se actualizează pe măsură ce se anunță noi sponsori.
Partenerii ITCamp: Mobzine, ARIES Transilvania, iTech Transilvania Cluster, I Like Cluj, Learning Network.
 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primul salon al vinurilor la Oradea, organizat de Asociaţia pentru cultura şi civilizaţia vinului Millésime

Articolul următor

Tarom reia zborurile din Cluj-Napoca către Paris

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share