Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cea mai veche fabrică din Cluj, Remarul 16 Februarie, cifră de afaceri de 73,5 mil. lei, în creştere cu 112%

Compania Remarul 16 Februarie, înfiinţată în urmă cu 148 de ani la Cluj-Napoca, care construieşte, modernizează şi repară materialul rulant de cale ferată, a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 73,5 mil. lei (16 mil. euro), în creştere cu 112% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, scrie zf.ro.
Cea mai veche fabrică din Cluj a înregistrat anul trecut un profit de aproximativ 1,6 mil. lei (345.000 de euro), mai mare de 6,5 ori faţă de anul precedent, potrivit aceleiaşi surse.
Compania din Cluj-Napoca construieşte locomotive diesel hidraulice, diesel electrice, automotoare diesel şi rame electrice, însă execută şi lucrări de modernizare, reparaţii, revizii pentru locomotive, vagoane de călători şi de marfă.Remarul 16 Februarie a încheiat cu Bombardier Transport Franţa un acord pentru achiziţia unei licenţe pentru producerea familiei de trenuri de mare capacitate AGC, potrivit datelor de pe site-ul companiei clujene.
Anul trecut, Remarul 16 Februarie a cumpărat pentru 4,2 milioane de lei Uzina de Vagoane Aiud de la acţionarul majoritar Transferoviar Grup.Transferoviar Grup are 33% din Remarul 16 Februarie, companie cu 38,8 mil. lei capitalizare.
Compania este controlată de Transferoviar Grup cu 32,96% din acţiuni, Monica Băiculescu cu 32,74% şi alţi acţionari cu 34,29%.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Tarom reia zborurile din Cluj-Napoca către Paris

Articolul următor

Producătorul britanic pentru industria aerospațială Teconnex, importantă investiție în județul Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share