Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

La un deceniu de activitate, compania Azets a ajuns la 700 de angajați în centrele din Sibiu, Alba-Iulia, Timișoara și Brașov

În anul în care împlinește un deceniu de activitate în România, Azets a ajuns la cifra de 700 de salariați și continuă angajările în toate cele patru orașe din țară în care s-a extins. Azets este lider în furnizarea de tehnologie și servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultantă în țările nordice, divizia din România având sediul central la Sibiu și alte puncte de lucru în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov, scrie ziarulunirea.ro.
Compania a început activitatea în România în 2008, la Sibiu, sub denumirea de Visma Services. La finalul anului 2016, divizia BPO a trecut de la Visma la CogitalGroup, iar după un proces complex de rebranduire a luat naștere brandul Azets. În cei 10 ani de prezență în România, firma s-a extins în Alba-Iulia, Timișoara și Brașov, crescând într-un ritm accelerat îndeosebi în ultima perioadă. De la 200 de salariați, la finalul lui 2014, compania a ajuns la 500, doi ani mai târziu. În ultimul an, Azets a crescut cu încă 200 de angajați și își propune să se dezvolte în continuare.
„Compania a intrat pe piața din România în anul 2008 și a pornit la drum cu doar trei angajați. Am crescut foarte mult începând din 2013, când eram 32 de angajați și am ajuns, iată, la o cifră frumoasă de 700 de angajați. Suntem o companie mare, ne-am extins în patru orașe din România și avem planuri mari privind viitorul, astfel că oferim în continuare oportunități de angajare în toate sediile noastre. Ne implicăm cât de mult putem în proiecte comunitare, sociale, educaționale și sportive”, spune Alina Burja, managing director Azets România, potrivit sursei citate.
În sediile din Sibiu, Alba-Iulia și Brașov angajații Azets România lucrează în domenii precum Contabilitate, Salarizare, Validare și IT, oferind servicii outsourcing clienților din țările nordice și Marea Britanie. La Timișoara activează departamentul de Research&Development al companiei, unde lucrează ingineri software. Obiectivul companiei este de a ajunge la cifra de 1000 angajați în următorii ani.
Brandul Azets este prezent în Norvegia, Danemarca, Finlanda, Suedia și România, având aproape 3.000 de angajați ce deservesc un portofoliu de peste 20.000 de clienți. Azets oferă o gamă largă de servicii de contabilitate, salarizare, resurse umane și consultanță, devenind, totodată, o prezență internațională puternică și în domeniul tehnologiei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Patru licee din Sălaj, reabilitate cu fonduri europene

Articolul următor

Oxygen – prima agenție națională de comunicare ce își deschide birou la Cluj-Napoca

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share