Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Continental a prezentat la Timișoara tehnologii și produse inovatoare

*Coboții au interacționat cu vizitatorii în fabrica de componente electronice
*Tehnologii inovatoare dezvoltate de start-up-uri de mobilitate prezentate vizitatorilor: sisteme de siguranță inteligente pentru motocicliști, mobilitate electrică, exoschelete robotice ș.a.
*Peste 2500 de persoane au vizitat Continental Automotive România în cadrul ContiShowOff
*Continental România are peste 5.700 de ingineri care dezvoltă soluții globale inovatoare pentru sistemele de mașini
Tehnologii inovatoare dezvoltate de start-up-uri (sisteme de siguranță inteligente pentru motocicliști, mobilitate electrică, exoschelete robotice ș.a.), simulatoare de impact și răsturnare în cazul unui accident auto, coboți care interacționează cu vizitatorii, sesiuni de test-drive cu mașini pe combustie clasică, hibridă sau electrice și multe alte activități le-au fost prezentate timișorenilor în cadrul ContiShowOff.
Peste 2.500 de persoane au vizitat sâmbătă, între orele 10 și 16, sediul din capitala Banatului cu ocazia evenimentului ContiShowOff.
În cadrul StartupCorner, vizitatorii au descoperit tehnologii inovatoare ale startup-urilor de mobilitate din România susținute de Continental. Academia Titi Aur a pus la dispoziție simulatoare de poziție la volan, de impact și de răsturnare.
Sesiuni de test-drive cu mașini pe combustie clasică, hibridă sau electrice precum și mașini de teste echipate cu cele mai noi tehnologii din domeniul conducerii automate și soluții inovative pentru interiorul autovehicului dezvoltate de inginerii Continental din Timișoara au fost testate de vizitatori în cadrul ContiShowOff.
„Continental continuă dezvoltarea în Timișoara, și nu numai, a proiectelor care pun viitorul în mișcare. Electrificarea, conectivitatea și conducerea autonomă sunt megatrenduri la care contribuie din plin echipa din această locație, atât în centrul de inginerie, cât și în fabrica de componente electronice. Soluții de pionierat, tehnologii pentru mașinile de mâine și produse de calitate sunt desenate, create, dezvoltate, testate și produse în Timișoara. În acest an, Continental își mărește echipa în România cu 1.000 de persoane, în locuri de muncă precum software și IT & C, inginerie electrică și mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producție. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experiență ce pornește de la tineri profesioniști la persoane cu un nivel mediu de experiență și până la experți. Iar ContiShowOff reprezintă un eveniment prin care putem prezenta tehnologii și echipamente de top potențialilor noștri colegi“, a explicat dr. Christian von Albrichsfeld, managerul general al Continental Automotive România.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clifford Chance Badea asistă grupul BNP Paribas la preluarea activelor locale ale grupului german IKB

Articolul următor

Comerțul electronic este principalul motor al creșterii și schimbării pentru piața depozitelor

Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share