Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Proiecte europene de 7 mil. euro pentru reamenajarea centrului municipiului Satu Mare

Primăria Satu Mare a accesat două proiecte europene în valoare totală de aproximativ 7 mil. euro pentru reamenajarea centrului vechi şi a centrului nou al municipiului.
Prin intermediul acestor proiecte europene se are în vedere reducerea emisiilor de carbon în zona centrală a municipiului Satu Mare prin creearea unei infrastructuri velo şi pietonizarea zonei, reamenajarea spaţiilor verzi, modernizarea fântânilor arteziene, cât şi a trotuarelor şi aleilor.
Cele două proiecte fac parte dintr-un integrat care îşi propune să transforme zona centrală într-o zonă de atracţie care să reunescă zone pietonale de recreere, de agrement, reprezentate de Parcul Central, cu zonele în care se află clădirile istorice monument. Se are în vedere însufleţirea acestei zone a oraşului de la un capăt la celălalt, ţinându-se cont de nevoile comunităţii şi de necesitatea implementării unor măsuri de regândirea a traficului şi reducere a emisiilor de CO2.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ilan Laufer: Companiile românești pot obține, prin Smart Start USA, de la 50.000 de dolari pentru afaceri pe piața americană

Articolul următor

FOTO: FOREN 2018 în era tranziției. Energia cheia tuturor problemelor

Citește si:
Total
0
Share