Fonduri Europene Satu-Mare Ultimele stiri

Proiecte europene de 7 mil. euro pentru reamenajarea centrului municipiului Satu Mare

Primăria Satu Mare a accesat două proiecte europene în valoare totală de aproximativ 7 mil. euro pentru reamenajarea centrului vechi şi a centrului nou al municipiului.
Prin intermediul acestor proiecte europene se are în vedere reducerea emisiilor de carbon în zona centrală a municipiului Satu Mare prin creearea unei infrastructuri velo şi pietonizarea zonei, reamenajarea spaţiilor verzi, modernizarea fântânilor arteziene, cât şi a trotuarelor şi aleilor.
Cele două proiecte fac parte dintr-un integrat care îşi propune să transforme zona centrală într-o zonă de atracţie care să reunescă zone pietonale de recreere, de agrement, reprezentate de Parcul Central, cu zonele în care se află clădirile istorice monument. Se are în vedere însufleţirea acestei zone a oraşului de la un capăt la celălalt, ţinându-se cont de nevoile comunităţii şi de necesitatea implementării unor măsuri de regândirea a traficului şi reducere a emisiilor de CO2.

Related posts

Tradiţionalul pieptar făcut de doi bătrâni din Bistriţa-Năsăud are mare succes. Fiul s-a întors din Irlanda să ducă afacerea pe internet

redactia

Constructorul a lucrat la turla Palatului Episcopal Greco-Catolic din Oradea

Ligia Voro

Top 10 companii farmaceutice în 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment