Real Estate Ultimele stiri

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

• H&M România va prelua un etaj superior din Unirii View, unde își va stabili noul sediu și va amenaja de asemenea un showroom pentru parteneri și lideri de opinie
• Unirii View va avea aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului, amplasată la doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul este programat spre livrare în vara lui 2018
H&M România, liderul pieței locale de fashion, a închiriat 1.000 de metri pătrați în Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului.
Retailerul de modă va prelua un etaj superior din Unirii View, în conformitate cu cerințele sale de imagine corporativă și cu o vedere uimitoare asupra centrului vechi al Bucureștiului.
”Cea mai populară marcă de modă din România își va stabili viitorul sediu în Unirii View, fapt care valideaza încă o dată proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiară. Alegerea făcută de H&M România reprezintă o decizie pe termen lung și este una extraordinară, atât pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient și cu un nivel ridicat de vizibiliitate, cât și pentru angajați, care vor lucra în cea mai bună zonă din București din punct de vedere al transportului și infrastructurii generale”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere și managementul comercial al Unirii View.
Partiționarea eficientă a spațiului din Unirii View s-a potrivit perfect cu cerințele complexe pe care H&M România le-a avut în ceea ce privește noul său sediu: un birou modern și cu un nivel ridicat de eficiență dar și un spațiu care să găzduiască un showroom unde să fie găzduite diferite efenimente pentru parteneri și lideri de opinie.
Compania a fost asistată în tranzacția de închiriere de către consultantul imobiliar Cushman & Wakefield Echinox. ”H&M era într-un proces de căutare a unui sediu nou, mai mare și mai eficient, cu specificații tehnice excelente și, preferabil, în aceeași zonă cunoscută angajaților săi de la intrarea companiei pe piața locală. Piața Unirii oferă o vizibilitate foarte bună, acces excelent la toate mijloacele de transport în comun – principalele linii de metrou, tramvai și autobuz – fiind de asemenea unul dintre principalele puncte de acces în centrul vechi al orașului. După un proces de analizare și negociere de 18 luni, Unirii View s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune, motiv pentru care H&M a ales să își stabilească sediul pe termen lung în clădirea de birouri”, a declarat Monica Vasile, Director Office Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018. Unirii View va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului, cu 19 etaje (73 de metri) și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.
Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România, Pernod Ricard România și Red Bull România.
Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Related posts

Contracte de 33 de milioane de lei semnate cu 20 de firme în cadrul POR. Opt companii sunt din Transilvania și Banat

Ion Surdu

Clujul are cea mai performantă companie de transport public din România

Nora Dumitrescu

Mihai Aniței, director general AZOMUREȘ: “Este foarte important ca fiecare să realizeze că AZOMUREȘ produce valoare adăugată în România și pentru România” (II)

Ligia Voro

Evoluția agriculturii după aderarea României la Uniunea Europeană

Transilvania Business

Prima ediție a L.I.F.T. Social Media Training 2019. Despre social media, tool-ul fascinant care pune lucrurile în mișcare (I)

Ligia Voro

Omul de afaceri austriac Michael Tojner, marele câştigător al ajutoarelor de stat. Investiții de sute de milioane de euro în Maramureș și Satu Mare

redactia

Consiliul Județean aprobă finanțarea pentru construirea primei Săli Polivalente din Alba

Stefana Muresan

ATENOR welcomes new prestigious tenants in Budapest

Ionut Oprea

The winners of the MIPIM Awards 2020 are…

Ionut Oprea

UVT – apreciată afară, penalizată în țară

Stefana Muresan

Ambasadorul Rusiei: “Sper ca relațiile economice cu România să se dezghețe”

Nora Dumitrescu

Ordin al Ministerului Sănătății: se suspendă pentru 6 luni exportul mai multor medicamente și dispozitive medicale

Papuc Irina

Hub comercial la Marea Neagră, Dunărea, alternativa ecologică la transportul rutier

Traian Dan

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Nora Dumitrescu

De Ziua Femeii, Mömax deschide la Timişoara. Austriecii au angajat pensionari, bazându-se pe experienţa şi aptitudinile acestora

Stefana Muresan

Indienii de la Orbit Pharmaceuticals, împreună cu proprietarii Sanosan, vizează relansarea Europharm

Stefana Muresan

Măsuri anunțate de Primăria Sibiu pentru a reduce impactul economic al crizei cauzate de epidemia de COVID-19

Papuc Irina

“Produsele electronice cu funcții inteligente vor deveni o necesitate”

Nora Dumitrescu

Centura Oradea – Autostrada A3 are SF finalizat

redactia

Ramona Ungur, noul președinte al CA al Romgaz

Ligia Voro

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

Leoni caută peste 900 de oameni pentru fabricile din România

Stefana Muresan

Camera de Comerţ Timiş organizează un Forum Internaţional de Afaceri, în premieră, cu reprezentanţi din mai multe ţări

Robert Bloancă

Turismul maramureșean reîncepe angajările. Pe malul Firizei

Nora Dumitrescu

Leave a Comment