Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai mare retailer fashion alege Unirii View. H&M închiriază 1.000 mp pentru viitorul său sediu

• H&M România va prelua un etaj superior din Unirii View, unde își va stabili noul sediu și va amenaja de asemenea un showroom pentru parteneri și lideri de opinie
• Unirii View va avea aproximativ 17.500 de metri pătrați și va fi cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului, amplasată la doar cinci minute de Piața Unirii. Proiectul este programat spre livrare în vara lui 2018
H&M România, liderul pieței locale de fashion, a închiriat 1.000 de metri pătrați în Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri modernă din centrul Bucureștiului.
Retailerul de modă va prelua un etaj superior din Unirii View, în conformitate cu cerințele sale de imagine corporativă și cu o vedere uimitoare asupra centrului vechi al Bucureștiului.
”Cea mai populară marcă de modă din România își va stabili viitorul sediu în Unirii View, fapt care valideaza încă o dată proiectul ca fiind o proprietate de top pentru companiile de top cu un nivel bun de lichiditate financiară. Alegerea făcută de H&M România reprezintă o decizie pe termen lung și este una extraordinară, atât pentru companie, care va avea un nou sediu foarte eficient și cu un nivel ridicat de vizibiliitate, cât și pentru angajați, care vor lucra în cea mai bună zonă din București din punct de vedere al transportului și infrastructurii generale”, a declarat Andreea Păun, Managing Partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, responsabilă pentru strategia de închiriere și managementul comercial al Unirii View.
Partiționarea eficientă a spațiului din Unirii View s-a potrivit perfect cu cerințele complexe pe care H&M România le-a avut în ceea ce privește noul său sediu: un birou modern și cu un nivel ridicat de eficiență dar și un spațiu care să găzduiască un showroom unde să fie găzduite diferite efenimente pentru parteneri și lideri de opinie.
Compania a fost asistată în tranzacția de închiriere de către consultantul imobiliar Cushman & Wakefield Echinox. ”H&M era într-un proces de căutare a unui sediu nou, mai mare și mai eficient, cu specificații tehnice excelente și, preferabil, în aceeași zonă cunoscută angajaților săi de la intrarea companiei pe piața locală. Piața Unirii oferă o vizibilitate foarte bună, acces excelent la toate mijloacele de transport în comun – principalele linii de metrou, tramvai și autobuz – fiind de asemenea unul dintre principalele puncte de acces în centrul vechi al orașului. După un proces de analizare și negociere de 18 luni, Unirii View s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune, motiv pentru care H&M a ales să își stabilească sediul pe termen lung în clădirea de birouri”, a declarat Monica Vasile, Director Office Agency în cadrul Cushman & Wakefield Echinox.
Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu, la doar cinci minute de Piața Unirii, și va fi finalizat în vara anului 2018. Unirii View va fi cea mai înaltă clădire modernă de birouri din centrul Bucureștiului, cu 19 etaje (73 de metri) și o suprafață închiriabilă de aproximativ 17.500 de metri pătrați.
Printre companiile care au ales de asemenea Unirii View pentru stabilirea noilor sedii se numără NTT Data România, Pernod Ricard România și Red Bull România.
Unirii View este primul proiect imobiliar din România care a aplicat și obținut pre-certificarea verde BREEAM, cu calificativul Excellent, după standardele cele mai recente, emise în 2016.
Unirii View este dezvoltat de către investitorul de origine belgiană Yves Weerts, în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. Acesta a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România. precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.
Echipa din spatele Unirii View este completată de Westfourth Architecture, care în cooperare cu DMA Architecture & Interior Design aduc viziunea arhitecturală și gestionează partea de design, și Speedwell Real Estate Development, prin Didier Balcaen, care coordonează întregul proces de dezvoltare, precum și project managementul clădirii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Furnizorul de componente auto Eckerle Automotive, afaceri de peste 45 mil. euro cu fabrica din Cluj

Articolul următor

Honeywell inaugurează un laborator electro-IT pentru 400 de studenți ai Universității Politehnice Timișoara

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share