Agricultura Ultimele stiri

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a grupului DowDuPont, va crea o companie 100% agricolă în România

Compania va avea cea mai mare echipă de cercetare în domeniul agricol din România și va lansa produse inovatoare pentru fermieri încă din această toamnă.
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont va deveni un jucător major pe
piața locală, combinând activitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Compania va deveni independentă și se va lista la bursă până în luna iunie 2019.
Corteva Agriscience™ a atras cele mai promițătoare talente și a dezvoltat tehnologii, inovații și centre de cercetare care îi oferă posibilitatea de a transforma domeniul alimentar, ajutând fermierii să beneficieze de culturi mai bune, mai sănătoase și mai abundente, utilizând pentru aceasta mai puține resurse naturale și contribuind la asigurarea unui lanț alimentar sigur și sustenabil pentru consumatori. Filiala din România a companiei este parte a diviziei comerciale Europa Centrală și de Est și are 145 de angajați cu normă întreagă, plus circa 450 de angajați sezonieri. Departamentul de cercetare al companiei este cel mai mare din România și cuprinde 24 de specialiști.

„Producția globală și consumul de bunuri alimentare se apropie de niveluri record. Prețurile ating niveluri ridicate, similare celor înregistrate în urmă cu trei sau cinci ani. România poate profita de acest context, iar sectorul agricol poate avea un impact important în economie. Corteva Agriscience™, cu portofoliul său echilibrat, va ajuta fermierii să crească productivitatea și să obțină rezultate mai bune”, a declarat Igor Teslenko, Director Europa Centrală și de Est, Corteva Agriscience™, în timpul evenimentului Media Club, întâlnire anuală organizată de companie cu reprezentanții presei. „Împreună vom putea aloca mai multe resurse pentru cercetare – punând în valoare cunoștințele agronomice și capacitățile științifice ale echipei pentru a crea produse noi, servicii și tehnologii care vor transforma productivitatea și calitatea recoltelor, sprijinind obiectivele de afaceri ale partenerilor noștri și ajutând fermierii să prospere”, adaugă Igor Teslenko.
„Aducând împreună punctele forte ale DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences, vom putea beneficia de o prezență globală, cunoștințe și resurse diverse, pentru a ajuta fermele și fermierii să prospere oriunde. Împreună vom forma un lider agricol unic, mai bine echipat pentru a aduce soluții inovatoare care vor îmbogăți viețile celor care produc mâncare și produse agricole, precum și a celor care le consumă, oferind progres pentru generațiile de mâine. Este un mare potențial de creștere pentru România de care pot beneficia fermierii și consumatorii”, explică Jean Ionescu, Director General România și Moldova, Corteva Agriscience™.
Ca parte a acestui eveniment, jurnaliștii au avut șansa de a vizita fabrica de tratare a semințelor din Afumați, deținută de Pioneer, companie din patrimoniul Corteva Agriscience™.
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, este lider global în producția agricolă în peste 130 de țări și deține facilități de cercetare de talie mondială care sprijină inovația și noile tehnologii din agricultură.
Despre Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont (NYSE: DWDP), urmează să devină companie independentă, listată la bursă, așa cum s-a anunțat, proces care va fi finalizat în luna iunie 2019. Diviza combină capacitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ oferă fermierilor din lume cel mai complet portofoliu din industrie — incluzând unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură: Pioneer®, Encirca®, nou lansatul Brevant™ Semințe, precum și alte produse premiate de protecția culturilor – și aduce constant noi produse în piață prin intermediul unei echipe de cercetare puternice în domeniul chimic și tehnologic.

Related posts

Publicistul Stelian Tănase elogiază Oradea: „Cum ar fi ţara asta dacă toate oraşele s-ar afla la nivelul de civilizaţie întâlnit la Oradea?”

Stefana Muresan

Noi investiții în Oradea: Drum colector şi pasaj pentru Centrul Intermodal

redactia

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Investițiile la Spitalul Clinic Județean Mureș continuă

Stefana Muresan

Chirurgul Victor Costache, deținătorul unui record mondial, repornește inimi la Sibiul. „Am fost foarte motivat să revin după mai bine de zece ani în propria țară”

redactia

Prezenta clujeana la Targul International de Turism de la Berlin – un succes incontestabil

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Visit Maramureș App

Transilvania Business

Sală polivalentă la Blaj, investiţie de 2 milioane de euro

Stefana Muresan

Florile de mină ale Maramureșului, obiectiv turistic

Nora Dumitrescu

Noul vicepreşedinte al Aeroportului „Transilvania”, validat de Consiliul Judeţean Mureş

Stefana Muresan

Licitație pentru execuția celui de-al treilea pod peste Someș din Satu Mare, contract de peste 94 mil. lei

redactia

Se deschide cel mai mare magazin de modă din Transilvania

Nora Dumitrescu

CEE Property Forum 2020 – Online edition

Ionut Oprea

Schimbări la conducerea filialelor Daimler în România

Stefana Muresan

2000 de angajați Michelin și familiile lor au sărbătorit 40 de ani de activitate a uzinei din Zalău

Stefana Muresan

CBRE preia administrarea clădirilor  Campus 6.2 și Campus 6.3

Ionut Oprea

Alergia la polen poate fi tratată natural

Stefana Muresan

Experți de la Tesla, Oracle, Fujitsu, Airbus și Microsoft prezintă pe scenele GoTech World

Ligia Voro

Autostrada Unirii, ritm lent la proiectare

Nora Dumitrescu

Summit-ul din Sibiu va decide Strategia Uniunii Europene 2019-2024

Stefana Muresan

Cerere pentru 25 ha în parcul industrial public din Câmpia Turzii

Nora Dumitrescu

Surse guvernamentale: Iașiul, în calcule pentru o fabrică a grupului Volkswagen

redactia

Expediție științifică a UBB în Caucaz

Ligia Voro

Fabrica Techtex va produce 150.000 de măști chirurgicale pe zi

Nora Dumitrescu

Leave a Comment