Agricultura Ultimele stiri

Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a grupului DowDuPont, va crea o companie 100% agricolă în România

Compania va avea cea mai mare echipă de cercetare în domeniul agricol din România și va lansa produse inovatoare pentru fermieri încă din această toamnă.
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont va deveni un jucător major pe
piața locală, combinând activitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Compania va deveni independentă și se va lista la bursă până în luna iunie 2019.
Corteva Agriscience™ a atras cele mai promițătoare talente și a dezvoltat tehnologii, inovații și centre de cercetare care îi oferă posibilitatea de a transforma domeniul alimentar, ajutând fermierii să beneficieze de culturi mai bune, mai sănătoase și mai abundente, utilizând pentru aceasta mai puține resurse naturale și contribuind la asigurarea unui lanț alimentar sigur și sustenabil pentru consumatori. Filiala din România a companiei este parte a diviziei comerciale Europa Centrală și de Est și are 145 de angajați cu normă întreagă, plus circa 450 de angajați sezonieri. Departamentul de cercetare al companiei este cel mai mare din România și cuprinde 24 de specialiști.

„Producția globală și consumul de bunuri alimentare se apropie de niveluri record. Prețurile ating niveluri ridicate, similare celor înregistrate în urmă cu trei sau cinci ani. România poate profita de acest context, iar sectorul agricol poate avea un impact important în economie. Corteva Agriscience™, cu portofoliul său echilibrat, va ajuta fermierii să crească productivitatea și să obțină rezultate mai bune”, a declarat Igor Teslenko, Director Europa Centrală și de Est, Corteva Agriscience™, în timpul evenimentului Media Club, întâlnire anuală organizată de companie cu reprezentanții presei. „Împreună vom putea aloca mai multe resurse pentru cercetare – punând în valoare cunoștințele agronomice și capacitățile științifice ale echipei pentru a crea produse noi, servicii și tehnologii care vor transforma productivitatea și calitatea recoltelor, sprijinind obiectivele de afaceri ale partenerilor noștri și ajutând fermierii să prospere”, adaugă Igor Teslenko.
„Aducând împreună punctele forte ale DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences, vom putea beneficia de o prezență globală, cunoștințe și resurse diverse, pentru a ajuta fermele și fermierii să prospere oriunde. Împreună vom forma un lider agricol unic, mai bine echipat pentru a aduce soluții inovatoare care vor îmbogăți viețile celor care produc mâncare și produse agricole, precum și a celor care le consumă, oferind progres pentru generațiile de mâine. Este un mare potențial de creștere pentru România de care pot beneficia fermierii și consumatorii”, explică Jean Ionescu, Director General România și Moldova, Corteva Agriscience™.
Ca parte a acestui eveniment, jurnaliștii au avut șansa de a vizita fabrica de tratare a semințelor din Afumați, deținută de Pioneer, companie din patrimoniul Corteva Agriscience™.
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont, este lider global în producția agricolă în peste 130 de țări și deține facilități de cercetare de talie mondială care sprijină inovația și noile tehnologii din agricultură.
Despre Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont
Corteva Agriscience™, Divizia de Agricultură a DowDuPont (NYSE: DWDP), urmează să devină companie independentă, listată la bursă, așa cum s-a anunțat, proces care va fi finalizat în luna iunie 2019. Diviza combină capacitățile DuPont Pioneer, DuPont Protecția Plantelor și Dow AgroSciences. Corteva Agriscience™ oferă fermierilor din lume cel mai complet portofoliu din industrie — incluzând unele dintre cele mai cunoscute mărci din agricultură: Pioneer®, Encirca®, nou lansatul Brevant™ Semințe, precum și alte produse premiate de protecția culturilor – și aduce constant noi produse în piață prin intermediul unei echipe de cercetare puternice în domeniul chimic și tehnologic.

Related posts

CJ Alba, peste un milion de euro pentru reabilitarea Ansamblului Câmpia Libertății din Blaj

Stefana Muresan

Împrumut de 21 mil. de euro pentru dezvoltarea municipiului Oradea

Stefana Muresan

Analiza DTZ: piata de retail in tara

Ionut Oprea

Cristian Buzlea, directorul OJFIR Bihor: „Dacă românii nu vor îndrăzni, vor îndrăzni alții”

Traian Dan

Aktor va mobiliza 750 de oameni pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda

Nora Dumitrescu

Romanian Gastronomy in the XXI Century – O carte manifest pentru gastronomia românească a secolului XXI

redactia

DENT ESTET Sibiu la 6 luni de activitate: medicii gestionează tot mai multe cazuri de implantologie și estetică dentară cu nivel de complexitate ridicat

Stefana Muresan

Importatorul de piese auto Autonet din Satu Mare, depozit de 30.000 mp în Cluj

Stefana Muresan

Horia Ciorcilă, președintele Băncii Transilvania, într-un mesaj către acționari: „Este a patra reinventare pentru noi. Traversăm cu încredere această perioadă. Curaj, România!”

Ion Surdu

Întâlnire de gradul zero la Cluj: ministrul Transporturilor – Alianța Vestului

Nora Dumitrescu

Optimism la Guvern: 407 km de autostradă și investiții în 3.000 de km de cale ferată în următorii 10 ani

Ion Surdu

Complexul muzeal Horea, pe lista investițiilor CJ Alba

Stefana Muresan

Gastronomie “comunistă” la Zalău. Rețele de dinainte de Revoluție, resuscitate

Nora Dumitrescu

Investiție într-un lac destinat pescuitului la păstrăv în Cluj

Nora Dumitrescu

Salariile din domeniul HR: România, pe ultimul loc în regiune

Papuc Irina

Lucian Anghel (BVB): "Dacă bursa ar fi un barometru, putem spune că economia românească a duduit în 2017"

Stefana Muresan

KFC va face angajări pentru noul său restaurant din Baia Mare

Nora Dumitrescu

D.S.V.S.A. Cluj – instituție de referință, cu competențe strategice

Stefana Muresan

Adeverințe de credit pentru fermierii din eșantionul de control

Transilvania Business

Warsaw first Polish city to join EBRD Green Cities

Ionut Oprea

Portal de imobiliare şi turism de lux, realizat de un antreprenor care a accesat bani prin programul Start-up Nation

Stefana Muresan

Alimentarea cu oxigen a Spitalului Municipal Carei, realizată în timp record

Traian Dan

Criză de meseriași la Cluj. Marii producători se pun pe recrutări

Nora Dumitrescu

“Industria feroviară din România poate crește sustenabil”

Nora Dumitrescu

Leave a Comment