Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WizzAir anunță investiții de 200 de mil. de dolari la Sibiu și angajări noi

Compania WizzAir, alături de conducerea Aeroportului Internațional Sibiu și Consiliul Județean au sărbătorit vineri alocarea celui de-al doilea avion Airbus A 320 cu 180 de locuri pentru baza operațională din Sibiu.
Reprezentanții WizzAir au anunțat astăzi că prin cele două avioane alocate permanent bazei din Sibiu, investițiile în zona Sibiului depășesc 200 de milioane de dolari. În același timp, numărul angajaților WizzAir din Sibiu a trecut de 70.
Aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va susține operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu spre Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, precum și creșterea frecvențelor spre 4 destinații populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg și Dortmund. În total, programul WIZZ din Sibiu va avea alte 20 de zboruri suplimentare săptămânale cu plecare de pe aeroportul local.
Operațiunile de la baza WIZZ din Sibiu au crescut cu 70% în 2018, iar compania oferă aproape jumătate de milion de locuri la vânzare spre 11 destinații, în 8 țări, cu prețuri scăzute ce încep de la doar 39 de lei, conform reprezentanților companiei.
„Astăzi sărbătorim 2 ani de la deschiderea bazei noastre din Sibiu și alocăm cea de-a doua aeronavă WIZZ flotei locale, precum și lansarea a 5 noi rute, atât de așteptate, către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn”, declară Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a mai spus că WizzAir va continua angajările la Sibiu.
De la primul zbor Wizz Air din Sibiu, în 2014, mai mult de 653.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul de rezervări facil și de serviciile excelente de la bord, spre și dinspre Sibiu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Consorţiul Universitaria se reuneşte la Cluj-Napoca

Articolul următor

Optimist, Autostrada Transilvania va lega Tîrgu Mureș de Cluj-Napoca în 2019

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share