Investitii Sibiu Ultimele stiri

WizzAir anunță investiții de 200 de mil. de dolari la Sibiu și angajări noi

Compania WizzAir, alături de conducerea Aeroportului Internațional Sibiu și Consiliul Județean au sărbătorit vineri alocarea celui de-al doilea avion Airbus A 320 cu 180 de locuri pentru baza operațională din Sibiu.
Reprezentanții WizzAir au anunțat astăzi că prin cele două avioane alocate permanent bazei din Sibiu, investițiile în zona Sibiului depășesc 200 de milioane de dolari. În același timp, numărul angajaților WizzAir din Sibiu a trecut de 70.
Aparatul de zbor Airbus A320 cu 180 de locuri va susține operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu spre Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn, precum și creșterea frecvențelor spre 4 destinații populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg și Dortmund. În total, programul WIZZ din Sibiu va avea alte 20 de zboruri suplimentare săptămânale cu plecare de pe aeroportul local.
Operațiunile de la baza WIZZ din Sibiu au crescut cu 70% în 2018, iar compania oferă aproape jumătate de milion de locuri la vânzare spre 11 destinații, în 8 țări, cu prețuri scăzute ce încep de la doar 39 de lei, conform reprezentanților companiei.
„Astăzi sărbătorim 2 ani de la deschiderea bazei noastre din Sibiu și alocăm cea de-a doua aeronavă WIZZ flotei locale, precum și lansarea a 5 noi rute, atât de așteptate, către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn”, declară Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications, în cadrul unei conferințe de presă. Aceasta a mai spus că WizzAir va continua angajările la Sibiu.
De la primul zbor Wizz Air din Sibiu, în 2014, mai mult de 653.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul de rezervări facil și de serviciile excelente de la bord, spre și dinspre Sibiu.

Related posts

Transgaz, profit în creştere cu 21% în 9 luni

Stefana Muresan

A new president for Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC)

Ionut Oprea

 Ciocârlia, de ce NU trebuie vânată. Punctul de vedere al Grupului Milvus

Ligia Voro

Leave a Comment