Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Fashiontv Summer Festival debutează în data de 23 iunie la Mamaia

Fashiontv România si Phoenicia Hotels anunță deschiderea sezonului estival, sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 21.30, în cea mai exclusivistă locație din Mamaia – Hotel Phoenicia Royal, odată cu începerea celui mai mare festival dedicat modei și frumuseții de pe litoralul românesc – Fashiontv Summer Festival.
Evenimentul va debuta cu prezentări de modă incendiare ale celor mai îndrăgiți designeri români: Cătălin Botezatu, Sine by Sheila și Clara Rotescu – (președinte Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii).
30 dintre cele mai frumoase modele din Romania și Republica Moldova vor fi protagonistele prezentărilor de modă din cadrul festivalului. Printre ele se vor afla și câștigătoarele celor mai râvnite titluri ale concursurilor de frumusețe ale acestui an: Miss Fashiontv Europe, Miss Fashiontv Romania, Miss Black Sea și Miss Litoral.
Unul dintre momentele cele mai așteptate va fi premierea îndrăgitului model Iuliana Doroftei, câștigătoarea emisiunii tv. Bravo, ai stil! Decernarea premiului se va face de către președinta Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii, Clara Rotescu. La eveniment sunt așteptate personalități din domeniul modei, modele, invitați speciali și surprize.
Evenimentul se va desfășura în cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc, Hotel Phoenicia Royal din Mamaia, resort de cinci stele, premiat de către Academia Americană a Științelor Ospitalității – The American Academy of Hospitality Sciences, cu cea mai mare distincție din domeniul ospitalității – Five Diamond Stars Award. Phoenicia Royal este primul hotel din România a primit această distincție din partea prestigioasei instituții, alcătuită din personalități de renume mondial.
Fashiontv Summer Festival va avea loc în perioada 23 iunie – 20 august și va include evenimentele Romanian Week Fashion, International Fashion Week și concursul internațional de frumusețe Miss Black Sea.
Toate evenimentele se vor bucura de promovare internațională în 196 de țări, prin intermediul televiziunii Fashiontv International.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clusterele, noul motor al stabilității economice în lume

Articolul următor

Tramvaie marca Astra Vagoane Călători pentru Cluj și Oradea

Citește și:
Total
0
Share