București Real Estate Ultimele stiri

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, şi-a relocat sediul central în Charles de Gaulle Plaza, una dintre cele mai emblematice clădiri de birouri din Bucureşti, aflată în proprietatea grupului german GLL Real Estate Partners. Procesul de analiză si închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes, fondată de Andreea Păun.
P3 a închiriat o suprafaţă de 230 mp de birouri la ultimul etaj al clădirii Charles de Gaulle Plaza, amplasată în imediata apropiere a staţiei de metrou Aviatorilor şi a parcului Herăstrău.
“Am ales clădirea Charles de Gaulle Plaza pentru ca ne-am dorit să fim într-o locație reprezentativă, aproape de clienții și partenerii noștri de business, dar și cu accesibilitate bună către proprietățile noastre”, a declarat Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager P3 România.
P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafaţă închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri şi peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltări noi.
“P3 este un jucator care redefineşte conceptul de spaţii industriale. Pentru sediul central, compania a dorit o clădire remarcabilă, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi ca amplasament, asigurând şi accesul foarte rapid către autostrada A1, unde se află principala proprietate a P3 în România. Charles de Gaulle Plaza a fost cea mai bună opţiune, având în plus o panoramă unică asupra parcului Herastrau”, a declarat Andreea Păun, managing partner Griffes.
Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din Bucureşti, cu o suprafaţă de 23.000 mp închiriabili dispuşi pe 16 etaje, la care se adaugă cinci niveluri de parcare subterană.
Clădirea se află în proprietatea fondului german de investiţii GLL Real Estate Partners, activ pe pieţele din Europa, Statele Unite ale Amercii şi America Latină, fond ce administrează peste 60 de proprietăţi doar în Europa, în valoare de peste 3 miliarde de euro. În România, fondul mai deţine clădirile de birouri Floreasca Park şi Victoria Center.
Griffes este o companie de consultanţă imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, în urma unei experienţe de peste 12 ani în domeniul imobiliar (segmentul de birouri) şi comunicare. Printre clienţii asistaţi de Griffes în procesele de dezvoltare sau set-up de operaţiuni în România, se numără compania japoneză de IT Pole to Win, compania japoneză de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies sau operatorul britanic de plăţi PayPoint România.
În plus, Griffes, crează valoare pentru clădirile de birouri pe care le reprezintă, în 2017 lansând serviciul de reprezentare a proprietarilor, cu toate componentele, de la strategie şi marketing şi până la poziţionare, politica de preţuri şi mix de chiriaşi. Din portofoliul Griffes fac parte proiectul Unirii View din centrul Capitalei şi proiectul mixt Record Park din Cluj Napoca.

Related posts

ANRE: În primele 7 luni ale acestui an au crescut importurile de electricitate cu 45 la sută

Papuc Irina

Factura Aquaserv poate fi plătită în rețeaua Payzone România

Ligia Voro

”Digital Assembly 2019” începe mâine   

Ligia Voro

APIA: Ajutor de 16 euro/hectar pentru culturile amplasate pe teren arabil

Stefana Muresan

Grupul Renault România a semnat Carta Diversității

Ion Surdu

ASF a distribuit, alături de CNAB, Ghidul Asigurărilor de Călătorie

Ligia Voro

Staţia Transelectrica din Câmpia Turzii, retehnologizată cu 10 mil. de euro; lucrări realizate de asocierea Energobit, Siemens, Retrasib şi ELM Cluj

Stefana Muresan

Toate clădirile ce vor fi construite din 2021 trebuie să aibă consum energetic aproape zero

Ion Surdu

Reprezentanții Romgaz au prezentat proiectul centralei de la Iernut la Pavilionul României de la Expo Astana

Stefana Muresan

Electrolux Satu Mare își va relua activitatea cu condiții sporite de securitate

Traian Dan

Autonet Import, alături de absolvenți, se bucură de reușita primei clase de învățământ dual

Gruita Ienasoiu

Fostul Palat al Telefoanelor din Brașov se va transforma în hotel

Stefana Muresan

Cluj, Timișoara, Brașov, orașe ale clădirilor eco

Nora Dumitrescu

În martie, la Oradea sosesc primele tramvaie construite la Astra Arad

Traian Dan

Delfingen Industry preia unele active şi acţiuni ale grupului Schlemmer din Satu Mare

Ion Surdu

[Enjoy Transylvania!] Atracțiile turistice Băile Figa și Sîngeorz-Băi

Transilvania Business

Transport cu telegondola pe traseul Salină – Cheile Turzii – Cheile Tureni

Dorel Vidican

Drumul Expres A3 – Tureni, la faza soluțiilor de proiectare

Nora Dumitrescu

Wizz va avea chartere de Grecia din Cluj și Iași

Nora Dumitrescu

România: prețurile la serviciile culturale au înregistrat cel mai mare declin din UE, în ultimul deceniu

Papuc Irina

Primul Kaufland din Dej, înzestrat cu automat de reciclare

Nora Dumitrescu

Mașinile electrice și hibrid, alimentate la Cluj Arena

Nora Dumitrescu

Peste 100 de startup-uri câștigătoare la Startarium PitchDay 2018. Trofeul competiției pentru startup-uri a fost revendicat de iTux

redactia

Pro TV: Belgienii și-au renovat școlile într-un timp record printr-un proiect coordonat de un român

Papuc Irina

Leave a Comment