Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, şi-a relocat sediul central în Charles de Gaulle Plaza, una dintre cele mai emblematice clădiri de birouri din Bucureşti, aflată în proprietatea grupului german GLL Real Estate Partners. Procesul de analiză si închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes, fondată de Andreea Păun.
P3 a închiriat o suprafaţă de 230 mp de birouri la ultimul etaj al clădirii Charles de Gaulle Plaza, amplasată în imediata apropiere a staţiei de metrou Aviatorilor şi a parcului Herăstrău.
“Am ales clădirea Charles de Gaulle Plaza pentru ca ne-am dorit să fim într-o locație reprezentativă, aproape de clienții și partenerii noștri de business, dar și cu accesibilitate bună către proprietățile noastre”, a declarat Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager P3 România.
P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafaţă închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri şi peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltări noi.
“P3 este un jucator care redefineşte conceptul de spaţii industriale. Pentru sediul central, compania a dorit o clădire remarcabilă, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi ca amplasament, asigurând şi accesul foarte rapid către autostrada A1, unde se află principala proprietate a P3 în România. Charles de Gaulle Plaza a fost cea mai bună opţiune, având în plus o panoramă unică asupra parcului Herastrau”, a declarat Andreea Păun, managing partner Griffes.
Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din Bucureşti, cu o suprafaţă de 23.000 mp închiriabili dispuşi pe 16 etaje, la care se adaugă cinci niveluri de parcare subterană.
Clădirea se află în proprietatea fondului german de investiţii GLL Real Estate Partners, activ pe pieţele din Europa, Statele Unite ale Amercii şi America Latină, fond ce administrează peste 60 de proprietăţi doar în Europa, în valoare de peste 3 miliarde de euro. În România, fondul mai deţine clădirile de birouri Floreasca Park şi Victoria Center.
Griffes este o companie de consultanţă imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, în urma unei experienţe de peste 12 ani în domeniul imobiliar (segmentul de birouri) şi comunicare. Printre clienţii asistaţi de Griffes în procesele de dezvoltare sau set-up de operaţiuni în România, se numără compania japoneză de IT Pole to Win, compania japoneză de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies sau operatorul britanic de plăţi PayPoint România.
În plus, Griffes, crează valoare pentru clădirile de birouri pe care le reprezintă, în 2017 lansând serviciul de reprezentare a proprietarilor, cu toate componentele, de la strategie şi marketing şi până la poziţionare, politica de preţuri şi mix de chiriaşi. Din portofoliul Griffes fac parte proiectul Unirii View din centrul Capitalei şi proiectul mixt Record Park din Cluj Napoca.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (UBB-FSEGA) împreună cu NTT DATA Romania lansează programul de master „Sisteme de Asistare a Decizilor Economice”

Articolul următor

Arhitecții cer sprijin pentru a întocmi o listă a celor mai apreciați colegi ai lor din ultimii 100 ani

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share