București Real Estate Ultimele stiri

P3 SE MUTĂ ÎN CHARLES DE GAULLE PLAZA

P3, investitorul şi dezvoltatorul pan-european de proprietăţi logistice, şi-a relocat sediul central în Charles de Gaulle Plaza, una dintre cele mai emblematice clădiri de birouri din Bucureşti, aflată în proprietatea grupului german GLL Real Estate Partners. Procesul de analiză si închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes, fondată de Andreea Păun.
P3 a închiriat o suprafaţă de 230 mp de birouri la ultimul etaj al clădirii Charles de Gaulle Plaza, amplasată în imediata apropiere a staţiei de metrou Aviatorilor şi a parcului Herăstrău.
“Am ales clădirea Charles de Gaulle Plaza pentru ca ne-am dorit să fim într-o locație reprezentativă, aproape de clienții și partenerii noștri de business, dar și cu accesibilitate bună către proprietățile noastre”, a declarat Emilia Bocan, Senior Leasing & Development Manager P3 România.
P3 construiește, deține, dezvoltă și gestionează proprietăți logistice în Europa, cu peste 4 milioane de mp suprafaţă închiriabilă. În România, P3 are în proprietate 14 clădiri şi peste 100,000 mp de teren pentru dezvoltări noi.
“P3 este un jucator care redefineşte conceptul de spaţii industriale. Pentru sediul central, compania a dorit o clădire remarcabilă, atât din punct de vedere arhitectural, cât şi ca amplasament, asigurând şi accesul foarte rapid către autostrada A1, unde se află principala proprietate a P3 în România. Charles de Gaulle Plaza a fost cea mai bună opţiune, având în plus o panoramă unică asupra parcului Herastrau”, a declarat Andreea Păun, managing partner Griffes.
Charles de Gaulle Plaza este una dintre clădirile emblematice de birouri de clasă A din Bucureşti, cu o suprafaţă de 23.000 mp închiriabili dispuşi pe 16 etaje, la care se adaugă cinci niveluri de parcare subterană.
Clădirea se află în proprietatea fondului german de investiţii GLL Real Estate Partners, activ pe pieţele din Europa, Statele Unite ale Amercii şi America Latină, fond ce administrează peste 60 de proprietăţi doar în Europa, în valoare de peste 3 miliarde de euro. În România, fondul mai deţine clădirile de birouri Floreasca Park şi Victoria Center.
Griffes este o companie de consultanţă imobiliară fondată în 2016 de Andreea Păun, în urma unei experienţe de peste 12 ani în domeniul imobiliar (segmentul de birouri) şi comunicare. Printre clienţii asistaţi de Griffes în procesele de dezvoltare sau set-up de operaţiuni în România, se numără compania japoneză de IT Pole to Win, compania japoneză de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies sau operatorul britanic de plăţi PayPoint România.
În plus, Griffes, crează valoare pentru clădirile de birouri pe care le reprezintă, în 2017 lansând serviciul de reprezentare a proprietarilor, cu toate componentele, de la strategie şi marketing şi până la poziţionare, politica de preţuri şi mix de chiriaşi. Din portofoliul Griffes fac parte proiectul Unirii View din centrul Capitalei şi proiectul mixt Record Park din Cluj Napoca.

Related posts

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

O Istorie simbolică a funeraliilor Regelui Mihai

Stefana Muresan

Casa George Pop de Băsești va reintra în circuitul turistic

Nora Dumitrescu

Fermierii sălăjeni vor acces la cele mai bune standuri din piețe

Nora Dumitrescu

Emil Boc: Clujul ar putea avea metrou în 10-15 ani

Stefana Muresan

Timiș: Muzeu şi observator astronomic, în casa primul astronaut român, Dumitru Prunariu

Stefana Muresan

Engie România, premiată pentru responsabilitate socială

Ligia Voro

S-au semnat primele documente pentru centura metropolitană Cluj

Stefana Muresan

TeraPlast și E.ON Energie România, acord de 1,9 milioane de euro pentru soluţii de eficienţă energetică

redactia

[Enjoy Transylvania!] The Szeckler legacy of the Mureş county

Transilvania Business

Bursa de la Bucureşti a închis în scădere puternică pe toţi indicii bursieri

redactia

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Ligia Voro

Al cincilea pod peste râul Someș, construit între Seini și Apa

Stefana Muresan

Superbet a donat echipamente de protecție pentru spitalele Clujului

Nora Dumitrescu

GAL Timişoara a atras fonduri europene de aproape 7 mil. euro, pentru dezvoltarea durabilă a cartierelor

redactia

„Mintea” roboțelului Zora, care va sprijini bolnavii de Alzheimer și demență, proiectat de cercetători români la UTCN

redactia

Uzina de la Mioveni, jumătate de secol de la fabricarea primului autoturism marca Dacia

Stefana Muresan

UVT și ADR Vest au semnat al treilea contract de finanțare prin Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

Alfredo Seafood: Piața locală de pește crește cu circa 10% în 2018

Stefana Muresan

Proiectele câștigătoare Culturepreneurs 2018: Art to Go, Circ Contemporan – Circus Fairies, Gaming și Fotopia Collective Festival

redactia

Ioan Niculae: Plafonarea prețului gazelor, una dintre cele mai bune măsuri economice din ultimii 28 de ani. Vremurile bune pentru chimia românească ar putea reveni

redactia

Alexandra și Cosmin, îndrăgostiți de ceea ce fac în cadrul Star Transmission și Star Assembly

Ligia Voro

Top 10 cei mai mari cultivatori de porumb din România

redactia

Bucureşti Mall-Vitan, campanie aniversară de 20 de ani, premiul cel mare – o Tesla Model 3

Ligia Voro

Leave a Comment