Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Banca Transilvania, ofertă pentru clienții Bancpost care au credite în franci elvețieni cu garanții imobiliare

Banca Transilvania, devenită recent acționar majoritar al Bancpost, anunță că a lansat o ofertă dedicată clienților cu credite în franci elvețieni la fosta bancă elenă. Campania se va întinde între 2 iulie și 31 august.
Oferta Banca Transilvania presupune conversia creditelor din franci elveţieni în lei şi se adresează doar clienţilor care au împrumuturi în moneda elevţiană, cu garanţii imobiliare.
Oferta concretă, potrivit BT:
Reducerea este de 18% şi este aplicată soldului curent, din care vor fi scăzute eventuale obligaţii de plată restante şi sumele calculate datorate de client şi neajunse la scadenţă.
Conversia CHF/leu sau CHF/euro se va realiza la cursul BNR din data semnării documentaţiei la notar.
Costurile notariale legate de operaţiunea de conversie sunt suportate de Bancpost. În cazul în care situaţia juridică a imobilului este modificată faţă de momentul constituirii ipotecii sau sunt necesare procuri speciale de reprezentare şi/sau operaţiuni de succesiune şi/sau partaj, costurile sunt în sarcina clienţilor.
Ce paşi trebuie urmaţi:
Cei circa 2.250 de clienţi Bancpost eligibili pentru a beneficia de oferta de conversie vor fi contactaţi telefonic şi invitaţi la o întâlnire, la una dintre unităţile Bancpost incluse în campanie.
La întâlnirea de la Bancpost cu echipa mixtă BT – Bancpost vor fi prezentate sumele estimative ale ofertei, şi anume: totalul reducerii; noul sold al creditului ca urmare a aplicării reducerii; noua sumă lunară de plată; etapele care trebuie urmate pentru ca un client al Bancpost să devină client al Băncii Transilvania.
Clienţii au la dispoziţie minim 15 zile pentru a lua decizia de acceptare a conversiei. Programarea pentru semnarea efectivă a documentelor se realizează după acceptarea ofertei.
Odată cu operaţiunea de conversie, prin acelaşi contract autentificat în faţa notarului se va realiza şi schimbarea creditorului, din Bancpost în Banca Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ministerul Turismului, parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României

Articolul următor

Mindspace opens its first offices in Romania

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share