Turism Ultimele stiri

Ministerul Turismului, parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României

Ministerul Turismului a încheiat un parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor de muzică Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României, urmând ca evenimentul ”All inclusive Transilvania” să devină ”All inclusive România”.
“Ministerul Turismului a reuşit să adopte noi parteneri, Untold şi Neversea. Aceste evenimente au loc de patru ani, sunt un real succes. Doar anul trecut la Untold au fost circa 350.000 de participanţi şi la Neversea 150.000. Din care un număr important turişti străini, din Anglia şi Germania. Mai mult decât atât, vorbim şi de mai mult de 100.000 apariţii în presă, scrisă şi online, pe care aceste două evenimente le-au generat. Este important ca împreună să promovăm turismul în România. Vom avea un parteneriat pe care îl semnăm chiar azi cu reprezentanţii celor două evenimente şi o să avem şi beneficii: promovarea turistică a României. Mai mult decât atât, evenimentul care presupunea doar promovarea obiective turistice din Transilvania, “All inclusive Transilvania”, va fi transformat în “All incluse România”. Cu brăţara de la Untold poţi să intri gratuit sau cu reducere semnificativă la diferite obiective turistice din România. Este un nou mod de promovare de care trebuie să profităm. Este un mod eficient de a arăta turiştilor frumuseţile de care beneficiază România”, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit Agerpres.
La rândul său, Edy Chereji, reprezentant al organizatorilor festivalurilor, a subliniat că anul 2018, fiind Anul Centenarului, s-a dorit extinderea campaniei de promovare turistică pe baza brăţării Untold la nivelul întregii ţări, din nord, din Maramureş, până la Marea Neagră.
“Campania “România all inclusive” este o iniţiativă nouă a noastră.(…) Acum trei ani am început cu acea campanie care se numea “Transilvania all inclusive”, prin care ne propusesem atunci ca, pe baza brăţării Untold Transilvania, oamenii care vin la festival să aibă o gratuitate sau reducere la obiective turistice din Transilvania. Această campanie a prins foarte bine, am avut un număr foarte mare de turişti ce au vizitat Transilvania cu ocazia acestei campanii. Anul acesta, fiind an aniversar, ne-am dorit cu ocazia Centenarului să transformăm această campania în una şi mai mare – şi astfel că “Transilvania all inclusive” devine “România all inclusive”. Pe lângă facilităţile pe care participanţii la Untold le au pe baza brăţării se adaugă şi facilităţile pe care oamenii le vor avea pe baza brăţării şi de la Neversea, astfel că vom avea obiective care vor putea fi vizitate cu gratuitate sau cu reducere din partea de nord a ţării, din Maramureş şi până la Marea Neagră. Lista lungă de obiective, Muzeul Brukenthal, Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Salina Turda, Cetatea Râşnov, diverse obiective turistice din Deltă, Delfinariul din Constanţa. Toate destinaţiile vor fi pe site-ul festivalurilor Untold şi Neversea”, a precizat Chereji.
Acesta şi-a exprimat convingerea că vor fi înregistraţi mulţi turişti pe parcursul celor aproximativ două luni de campanie, din 5 iulie până pe 30 septembrie, şi a lansat o invitaţie către cei care gestionează un obiectiv turistic şi doresc să se alăture campaniei.
“Nu există niciun fel de restricţie. Orice obiectiv, de la muzeu, complex turistic, se poate înscrie. Singura condiţie este să ofere o gratuitate sau o reducere la servicii”, a mai spus Chereji.
Ministrul Turismului le-a oferit celor doi reprezentanţi ai festivalurilor, Bogdan Buta şi Edy Chereji, titlul de ambasadori onorifici ai turismului românesc şi a menţionat că prin acest protocol cei de la Untold şi Neversea vor avea şi dreptul de a folosi şi sigla de destinaţie turistică a României.

Related posts

Proiectul „Sprijinirea inițiativelor antreprenoriale din Regiunea Vest”, lansat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad

Stefana Muresan

"Castelul lui Dracula", din Pasul Tihuţa, scos la vânzare cu aproape 7 mil. de euro

Stefana Muresan

ASA CONS din Tur­da, afaceri în creștere cu 10%

Stefana Muresan

Cătălin Tănăsie, Salesforce Architect Verticala Digital Business Solutions (DBS), NTT DATA Romania: “Pentru mine e inovator să fac parte dintr-o companie care e interesată și de interacțiunea cu propriii angajați”

redactia

Brașov: Hodlmayr va transporta 15.000 de masini pentru Toyota Romania anul acesta

redactia

NTT DATA, investiții de peste 100.000 de euro în noul sediu din Sibiu

Stefana Muresan

„Construirea poveștilor de succes comune": Tren de mare viteză Budapesta – Cluj – București

Stefana Muresan

Transgaz, profit net de peste 602 milioane de lei, la 31 decembrie 2017

Stefana Muresan

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

redactia

ROMSILVA oferă spre vânzare peste 65000 de pomi autohtoni de Crăciun

redactia

LOT zboara de la Chisinau

Transilvania Business

Trei produse montane certificate, în portofoliul Mirdatod

Stefana Muresan

Încep lucrările pe “Drumul Bistriţei”, investiţie de 9,4 milioane euro

Stefana Muresan

Eldi Brutăria, model de succes în industria de panificaţie

Stefana Muresan

Aeroportul Timişoara, primul din România cu tur virtual în Google Maps

redactia

1.500 de apartamente și un posibil centru de afaceri, proiecte Profitec, în spatele mall-ului NEPI din Târgu Mureș

Ligia Voro

Creștere de aproape 11% a veniturilor Digi Communications NV

Traian Dan

Peste un milion de puieți forestieri plantați de Direcția Silvică Bihor

Traian Dan

Castelului Banffy din Răscruci, restaurat cu fonduri europene

Stefana Muresan

Daniel Buda, vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: “Comisia Agri din PE vine în sprijinul fermierilor cu măsuri concrete!”

Ligia Voro

Peste 130.000 de turiști au cheltuit aproximativ 7,5 milioane de euro pentru minivacanța de Rusalii

Stefana Muresan

LOT – promotional sale

Transilvania Business

Peste 2.000 de firme înscrise în programul IMM Invest sunt din Construcții. Mai mult de 200 de dosare au fost transmise băncilor

Ion Surdu

Au fost desemnate start-up-urile participante la Internet & Mobile World 2018

Stefana Muresan

Leave a Comment