Turism Ultimele stiri

Ministerul Turismului, parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României

Ministerul Turismului a încheiat un parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor de muzică Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României, urmând ca evenimentul ”All inclusive Transilvania” să devină ”All inclusive România”.
“Ministerul Turismului a reuşit să adopte noi parteneri, Untold şi Neversea. Aceste evenimente au loc de patru ani, sunt un real succes. Doar anul trecut la Untold au fost circa 350.000 de participanţi şi la Neversea 150.000. Din care un număr important turişti străini, din Anglia şi Germania. Mai mult decât atât, vorbim şi de mai mult de 100.000 apariţii în presă, scrisă şi online, pe care aceste două evenimente le-au generat. Este important ca împreună să promovăm turismul în România. Vom avea un parteneriat pe care îl semnăm chiar azi cu reprezentanţii celor două evenimente şi o să avem şi beneficii: promovarea turistică a României. Mai mult decât atât, evenimentul care presupunea doar promovarea obiective turistice din Transilvania, “All inclusive Transilvania”, va fi transformat în “All incluse România”. Cu brăţara de la Untold poţi să intri gratuit sau cu reducere semnificativă la diferite obiective turistice din România. Este un nou mod de promovare de care trebuie să profităm. Este un mod eficient de a arăta turiştilor frumuseţile de care beneficiază România”, a explicat marţi, într-o conferinţă de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, potrivit Agerpres.
La rândul său, Edy Chereji, reprezentant al organizatorilor festivalurilor, a subliniat că anul 2018, fiind Anul Centenarului, s-a dorit extinderea campaniei de promovare turistică pe baza brăţării Untold la nivelul întregii ţări, din nord, din Maramureş, până la Marea Neagră.
“Campania “România all inclusive” este o iniţiativă nouă a noastră.(…) Acum trei ani am început cu acea campanie care se numea “Transilvania all inclusive”, prin care ne propusesem atunci ca, pe baza brăţării Untold Transilvania, oamenii care vin la festival să aibă o gratuitate sau reducere la obiective turistice din Transilvania. Această campanie a prins foarte bine, am avut un număr foarte mare de turişti ce au vizitat Transilvania cu ocazia acestei campanii. Anul acesta, fiind an aniversar, ne-am dorit cu ocazia Centenarului să transformăm această campania în una şi mai mare – şi astfel că “Transilvania all inclusive” devine “România all inclusive”. Pe lângă facilităţile pe care participanţii la Untold le au pe baza brăţării se adaugă şi facilităţile pe care oamenii le vor avea pe baza brăţării şi de la Neversea, astfel că vom avea obiective care vor putea fi vizitate cu gratuitate sau cu reducere din partea de nord a ţării, din Maramureş şi până la Marea Neagră. Lista lungă de obiective, Muzeul Brukenthal, Cimitirul Vesel de la Săpânţa, Salina Turda, Cetatea Râşnov, diverse obiective turistice din Deltă, Delfinariul din Constanţa. Toate destinaţiile vor fi pe site-ul festivalurilor Untold şi Neversea”, a precizat Chereji.
Acesta şi-a exprimat convingerea că vor fi înregistraţi mulţi turişti pe parcursul celor aproximativ două luni de campanie, din 5 iulie până pe 30 septembrie, şi a lansat o invitaţie către cei care gestionează un obiectiv turistic şi doresc să se alăture campaniei.
“Nu există niciun fel de restricţie. Orice obiectiv, de la muzeu, complex turistic, se poate înscrie. Singura condiţie este să ofere o gratuitate sau o reducere la servicii”, a mai spus Chereji.
Ministrul Turismului le-a oferit celor doi reprezentanţi ai festivalurilor, Bogdan Buta şi Edy Chereji, titlul de ambasadori onorifici ai turismului românesc şi a menţionat că prin acest protocol cei de la Untold şi Neversea vor avea şi dreptul de a folosi şi sigla de destinaţie turistică a României.

Related posts

Primele 200.000 de teste rapide pentru depistarea Covid-19 ajung miercuri la București

Ion Surdu

GOLDPLAST investește 4,1 milioane lei în creșterea producției, a vizibilității și lansarea unui produs nou

Stefana Muresan

Investiție de peste 3 milioane de euro într-o fabrică de ambalaje de carton, în parcul industrial Bistriţa Sud

Stefana Muresan

Forumul Marilor Dezvoltatori DEVO 2020

Transilvania Business

NTT DATA, investiții de peste 100.000 de euro în noul sediu din Sibiu

Stefana Muresan

PRIA Gala Fermierilor Români va avea loc la Academia de Științe Agricole și Silvice în 27 septembrie 2018

redactia

Peste 20.000 de iubitori de motoare au fost prezenți la EXPO&BURN 2018, eveniment desfășurat la Aeroportul Iași

redactia

Transferuri de bani de pe mobil, la CEC Bank: a fost lansat serviciul Card2Card

Papuc Irina

Din decembrie, Vodafone va avea un nou director financiar – Marius Corcoman

Ligia Voro

Primăria Oradea va dota unitățile școlare din municipiu cu dispozitive IT

Traian Dan

Mureșeanul Mircea Solovăstru va reprezenta Districtul 2241 România și Republica Moldova la Rotary International

redactia

ARCPA, la Guvern: „România trebuie să își păstreze calitatea de jucător relevant pe piața globală a comerțului cu cereale”

Papuc Irina

Zonă de retail de dimensiunea unui mall în cadrul One Cotroceni Park

Ligia Voro

Unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, cetățean de onoare al Sibiului. A donat peste 4 milioane de euro Universității „Lucian Blaga”

redactia

Atos, client major in Openville

Ionut Oprea

[Enjoy Transylvania!] #TraseulCareUnește un ONG cu Autoritățile

Transilvania Business

Programul Prima Casă 2019, lansat cu un plafon total de 2 miliarde lei

Stefana Muresan

Biserica romano-catolică Sfântul Mihail din Cluj Napoca, reabilitată cu fonduri europene

Stefana Muresan

Grupul Grampet a intrat într-un consorţiu care va deschide o rută navală între porturile Constanţa şi Batumi/Poti

Papuc Irina

A VPK pledge put in practice for a sustainable present and a future proof living

Ionut Oprea

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Banca Transilvania, avans de aproape 50% al profitului net în primele nouă luni, până la 1,24 miliarde de lei

redactia

Astra Film Festival, o vedere de ansamblu a ediției din 2019  

Ligia Voro

Grupul italian Fincantieri, printre cei mai mari constructori de nave din lume, ofertă pentru Şantierul naval din Mangalia

Stefana Muresan

Leave a Comment