Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zitec țintește afaceri în creştere cu până la 20% și angajează câteva zeci de persoane în Bucureşti şi Braşov

Zitec, companie românească specializată în dezvoltarea de soluţii, servicii şi produse tehnologice personalizate, estimează o cifră de afaceri în creştere cu 20-30% în acest an, de la 5 milioane euro anul trecut şi are în plan să îşi lărgească echipa din Bucureşti şi Braşov, a declarat marţi, într-o întâlnire cu presa, Alexandru Lăpuşan, director general şi co-fondator Zitec, potrivit news.ro.
Compania şi-a planificat investiţii de 100.000 euro în start-up-uri. Zitec a depus totodată, în cadrul unor consorţii, documente pentru a accesa fonduri europene.
În prezent, compania are 162 de angajaţi la sediile din Bucureşti şi Braşov, însă anunţă angajări.
Anul trecut, compania Dante International (eMag) a investit 1,7 milioane de euro în Zitec. De asemenea, în 2017, Zitec a anunţat o colaborare cu Agenţia Spaţială Europeană şi a deschis un sediu la Braşov, notează sursa citată.
În cei 15 ani de activitate, Zitec a derulat peste 600 de proiecte pentru 350 de clienţi din 15 ţări. Compania a inaugurat un nou sediu în ansamblul de birouri Timpuri Noi Square, care poate acomoda o echipă de până la 190 de specialişti într-un spaţiu neconvenţional, pe o suprafaţă de 1.700 mp.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Lacul Ursu din Sovata, redeschis pentru îmbăiere

Articolul următor

Ministerul Turismului, parteneriat cu reprezentanţii festivalurilor Untold şi Neversea pentru promovarea turistică a României

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share