Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Construcții SA Sibiu, Eldiclau SRL Craiova, UTI Grup, Porr Construct SRL București și asocierea Hidroconstrucția și AGAT Prodex SRL – ofertă pentru construția noului terminal al aeroportului din Timișoara

Construcții SA Sibiu, Eldiclau SRL Craiova, UTI Grup, Porr Construct SRL București și asocierea formată din Hidroconstrucția și AGAT Prodex SRL au depus oferte pentru construcția unui nou terminal de sosiri pentru curse externe în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara – Traian Vuia, scrie ziuadevest.ro.
Cu o durată de 10 luni, contractul de executare a lucrărilor a fost estimat la 21,8 milioane de lei, fără TVA.
“Ca urmare a creșterii volumului traficului aerian de pasageri derulat în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara – Traian Vuia, a fost întocmit un proiectul tehnic nr. 042/2017 (de către PGA Markers SRL Timișoara – n.r.), care conține detalii de execuție și documentația tehnică, care stabilește și detaliază soluțiile tehnice și constructive necesare. Prin realizarea investiției se vor acomoda fluxurile de pasageri și bagaje aferente sosirii curselor externe”, se arată în anunțul licitației.
Noul terminal va fi amplasat comuna Ghiroda, județul Timiș, pe o suprafață de teren de 27.900 metri pătrați. Finanțarea proiectului va fi asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM). Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia al treilea aeroport din România din punct de vedere al traficului de pasageri, deservind o populație de 2,5 milioane de locuitori.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Proclamație a statului Ohio dedicată Centenarului României

Articolul următor

Clifford Chance Badea atrage un nou avocat senior în practica M&A Real Estate

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share