Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, vânzări de 30 mil euro la export

Ardealul Carei, cel mai mare pro­ducător de ulei vegetal cu ac­ţio­nariat românesc, a înregistrat anul tre­cut circa 57% din vânzări la export, adi­că 139 de milioane de lei (30 mil. euro), arată cal­culele ZF pe baza da­telor furnizate de com­panie.
Pe piaţa internă, compania co­mer­cia­­lizează uleiurile vegetale Ardealul, Floarea de Aur şi Helios în mai multe variante de ambalaj, de la un litru la zece litri.
Produsele din portofoliul Ar­dealul se regăsesc cu precădere în lan­ţurile de magazine din zona de vest a ţării. Astfel, compania este prezentă în magazine precum Kaufland, Selgros, Metro, Billa, Auchan sau Unicarm, con­form datelor de pe site-ul Ardealul.
Com­pania nu este pre­zentă în toată ţara, ci cu precădere în centrul şi vestul ţării. În Bucureşti, produsele Ardealul se găsesc în re­­ţeaua de ma­ga­zine Auchan, potrivit ace­leiaşi surse.
În judeţul Satu Mare, Ardealul este cel mai mare exportator cu capital românesc şi se află pe locul cinci în clasamentul general, după multi­na­ţionalele Zes Zollner Electric, Conti­tech Fluid Automotive România, Electro­­lux România şi Anivis Rom, arată datele de la Institutul Naţional de Statistică , precizează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

CBRE: Stocul național de spații de retail moderne a ajuns la circa 3,5 milioane de metri pătrați

Articolul următor

Super Farm Land – accesorii pentru toţi fermierii

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share