Auto Ultimele stiri

Joint Venture-ul OSRAM Continental își începe activitatea

*Procedurile de negociere și aprobare au fost finalizate cu succes
*Compania nouă va purta numele OSRAM Continental GmbH; a început activitatea la nivel mondial în 2 iulie 2018
*Integrare perfectă a luminii, a senzorilor și a electronicii pentru a stimula dezvoltarea soluțiilor inteligente de iluminare în sectorul auto
Joint venture-ul OSRAM Continental GmbH, înființat de cele două companii de tehnologie Continental și Osram, și-a început activitatea. În urma finalizării cu succes a tuturor negocierilor și a emiterii aprobărilor privind achizițiile, noua companie a fost lansată conform planificării, în a doua jumătate a anului 2018.
OSRAM Continental va angaja inițial circa 1.500 de persoane în 16 locații din întreaga lume.
În România, OSRAM Continental își va desfășura activitatea în Iași. Echipa de aici va colabora cu echipe din diferite locații internaționale.
Sediul central este la München (Germania). Planul este de a muta sediul la Garching (Germania). Compania mixtă își propune să genereze vânzări anuale în intervalul de mijloc al unei sume de trei cifre, în milioane de euro. Continental și Osram dețin fiecare o participație de 50% în joint venture, care este consolidată pe deplin în cazul lui Osram.
OSRAM Continental planifică anual, pentru următorii cinci ani, rate de creștere de până la două cifre. Acest lucru se bazează pe o dezvoltare puternică a pieței pentru modulele și soluțiile de iluminat cu LED-uri, precum și pentru sistemele de iluminat cu laser și electronice asociate. Primele produse care vor fi dezvoltate de companie vor fi pregătite pentru producția în serie până în 2021.
Dirk Linzmeier, CEO al OSRAM Continental, are deja așteptări mari pentru startul joint venture-ului: „În ultimele luni, am stabilit o serie de obiective care ne vor permite să creăm o nouă companie. Aceasta va regândi viitorul iluminatului auto. Bazându-se pe aceste rădăcini puternice, OSRAM Continental ne va permite să oferim un impuls semnificativ pentru piață“.
„Prin lansarea acestui joint venture, generăm încredere că piața pentru iluminatul inteligent al autovehiculelor va continua să crească și să fie viabilă. În plus, cu echipa noastră, formată din personal de conducere și experți din ambele companii, vom crește viteza de inovare, precum și eficiența și integrarea. Aștept cu nerăbdare să colaborez cu noii noștri colegi pentru dezvoltarea de produse fascinante”, a declarat Harald Renner, director financiar și membru al conducerii OSRAM Continental GmbH.
Piața pentru iluminarea vehiculelor din industria auto este în prezent într-o perioadă de tranziție, se îndreaptă spre tehnologii de iluminat pe bază de semiconductori. Ca rezultat, software-ul și electronica devin din ce în ce mai importante și mai influente. Continental și Osram combină, prin urmare, punctele forte în fiecare dintre aceste domenii și dezvoltă module de fază de ultimă generație și soluții pentru iluminatul interior pentru producătorii de automobile.
Joint venture-ul duce iluminatul inteligent din mașină la un nou nivel
Noua companie va utiliza digitalizarea în soluțiile sale de iluminare pentru vehicule, pentru a dezvolta funcții inteligente de iluminare pentru mașini, doar dintr-o singură sursă. Prin abordarea sa optimizată de combinare a iluminatului și a electronicii inteligente, OSRAM Continental se străduiește, de asemenea, să asigure pătrunderea pe piață a tehnologiei LED în toate segmentele de vehicule.
Ca atare, compania nu folosește doar soluții bazate pe software pentru a crea un sistem configurabil de distribuție a luminii – de exemplu, pentru farurile cu lumină anti-orbire și pentru farurile cu fază lungă – ci dezvoltă și funcții inteligente de iluminare. Folosind datele de la sistemul de navigație și senzori, vehiculele echipate cu aceste soluții în viitor vor putea, de exemplu, să proiecteze mesaje de avertizare pentru ceilalți utilizatori ai drumului în timp ce conduc.

Related posts

Patronii din Sălaj au bătut palma cu județul: acord pe cinci ani

Nora Dumitrescu

Banca Transilvania a devenit acţionar al Victoriabank – a treia bancă din Republica Moldova

Stefana Muresan

BCR a lansat un nou modul cu sfaturi practice pentru antreprenori

Traian Dan

FOTO: Spectacol ecvestru de top pentru 12.000 de spectatori la Karpatia Horse Show

Ligia Voro

Werk Property Group investeste 14 mil. euro intr-un proiect rezidential unic in Romania

Ionut Oprea

Peste 100 de startup-uri câștigătoare la Startarium PitchDay 2018. Trofeul competiției pentru startup-uri a fost revendicat de iTux

redactia

Producătorul de confecții metalice MetalPRO din Bistrița-Năsăud, noi investiții într-o hală de producție

Stefana Muresan

Asfalt pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda

Nora Dumitrescu

Sibienii așteptați la noul mall cu reduceri de până la 80%

Papuc Irina

ASF a sancționat City Insurance și Euroins România Asigurare-Reasigurare

Ligia Voro

Sibiu: Producătorii agricoli locali, pilonii Regiunii Gastronomice

Stefana Muresan

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

redactia

[Enjoy Transylvania!] The Gold Road

Transilvania Business

Reţeaua de clinici Dent Estet, deținută de MedLife, deschide două noi clinici stomatologice în Sibiu

redactia

CBRE păstrează administrarea clădirii Campus 6.1 deținută de CA Immo

Ligia Voro

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din Regiunea Vest pot atrage noi finanțări europene prin Regio-POR 2014-2020

redactia

Topul celor mai buni angajatori în anul 2018

redactia

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

Ionut Oprea

Consiliul Investitorilor Străini: Sănătatea economiei este oglinda deciziilor publice

Stefana Muresan

Tânărul absolvent de Harvard care s-a întors în România și îi pregătește pe elevi pentru universitățile de top din străinătate

redactia

ICE WINE made by Jidvei – Prima recoltă de struguri pentru ”Vinul de gheață”, după șapte ani de așteptări

redactia

Patru companii specializate în iluminat vor scoate Zalăul din beznă

Nora Dumitrescu

Un canal online pentru copii, lansat de doi antreprenori din Iaşi, premiat de Google cu “butonul de diamant”

redactia

Leave a Comment