IT&C Lideri si afaceri

BearingPoint deschide cel de-al patrulea birou în România, la Iași

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint își continuă dezvoltarea pe piețele europene prin deschiderea unui al patrulea birou în România, la Iași.
Acest lucru demonstrează angajamentul continuu al BearingPoint față de România și de oamenii din această țară.
Decizia se bazează pe una dintre inițiativele strategice de dezvoltare ale companiei. Iași, unul dintre cele mai mari orașe din România, a fost ales pentru că dispune de o universitate tehnică de prestigiu și personal calificat în domeniul IT. Inițial, BearingPoint va oferi servicii de consultanță clienților din domeniul financiar din Iași.
„După o prezență de 11 ani pe piața din România, BearingPoint face pasul firesc spre regiunea Moldova, unde intenționăm să ajungem la aproximativ 100 de angajați în următorii ani”, ne anunță
Christian Gurny, Country Leader BearingPoint România și Republica Cehă.
BearingPoint pune accent pe oameni și pe dezvoltarea acestora. Printre valorile companiei se număra excelența, pasiunea, spiritul de echipă și angajamentul.
În prezent, BearingPoint are birouri în 4 orașe din România: București, Sibiu, Iași și Timișoara.
BearingPoint este o firmă independentă de consultanță în management și tehnologie, de origine europeană cu extindere la nivel global. Firma îşi desfășoară activitatea în trei domenii: Consulting, Solutions și Ventures.
Consulting cuprinde consultanța clasică, Solutions se concentrează pe soluții tehnice proprii în domenii precum transformare digitală, tehnologie de raportare reglementată și Advanced Analytics, iar Ventures susține finanțarea și dezvoltarea start-up-urilor.
Printre clienții BearingPoint se numără multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua globală de consultanță a BearingPoint are peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări, cărora le garantează rezultate palpabile și succes de durată.

Related posts

Carmen Neagu, director general EnergoBit: Centrala de la Luduş, un proiect în care putem arde gazul cu o eficienţă dublă

Stefana Muresan

NTT DATA Romania a înregistrat în primele 8 luni ale anului o cifră de afaceri de 43 mil. EUR, în creștere cu 27%

redactia

Liviu Nistoran, reales în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Romgaz

Stefana Muresan

Leave a Comment