Transilvania Business
Cluj Infrastructura Ultimele stiri

Zboruri suplimentare pe ruta Cluj-Napoca-Istanbul-Cluj-Napoca de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță oficial faptul că operatorul aerian Turkish Airlines va suplimenta operarea de zboruri regulate pe ruta Cluj-Napoca – Istanbul – Cluj-Napoca, începând cu programul de vară 2019.
Compania aeriană Turkish Airlines este membru Star Alliance, prima și cea mai mare alianță de companii aeriene din lume, încă din anul 2008. Desemnată de șase ori la rând ”Cea mai bună companie aeriană din Europa”, Turkish Airlines operează zboruri către nu mai puţin de 304 destinații, din 122 de tari intre care 253 destinații internaționale, respectiv 51 destinații interne, din Turcia.
Momentan numărul frecvențelor de operare pentru destinația Istanbul este de 4 frecvențe pe săptămână.
Începând cu vara anului 2019, respectiv 24 iunie 2019, această destinaţie va fi operată cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână, de luni până duminică. Pasagerii care zboară de la Cluj-Napoca la Istanbul vor avea acces la cel mai mare și mai modern hub aerian din lume, respectiv noul aeroport din Istanbul, numit în acest moment Istanbul New Airport.
Prin deschiderea oficială a acestuia, anunțată în data de 29 octombrie 2018, va fi inaugurat practic cel mai mare aeroport de transfer din lume, pasagerii având posibilitatea de a călători mai departe spre destinații din Asia, Africa, continentul american sau în alte părți ale globului. Zborurile care vor conecta cele două mari orașe, Cluj-Napoca și Istanbul, vor fi operate cu aeronave Airbus A319, A320 și Boeing 737-800 NG, având o capacitate maxima de 156 locuri.

Comentarii

Comentarii

Related posts

Farmacia Myriam Pharma din Cluj, deținută de familia Mureșan, afaceri de 2 mil. de euro

Stefana Muresan

Timișoara va avea o nouă maternitate. Investiție de peste 50 mil. lei, fonduri europene

Stefana Muresan

Neil McGregor, noul președinte al Camerei de Comerț Româno – Britanice

redactia

Comentarii

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More