Real Estate Ultimele stiri

Mulberry Development deschide clădirea ISHO Offices

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO, anunță deschiderea fazei I a clădirii ISHO Offices. Survey Sampling International (SSI) este prima companie care și-a mutat deja birourile în noua clădire.
Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține 40 de birouri în 20 de țări, este prima companie care a început activitatea în noul spațiu închiriat în ISHO Offices. Compania are în prezent peste 130 de angajați în Timișoara și plănuiește să depășească 200 de angajați în următorii ani.
“ISHO este un proiect foarte atractiv pentru compania noastră prin faptul că este o dezvoltare imobiliară cu adevărat premium în Timișoara, care creează un nou standard pentru spațiile de lucru, dar și pentru locuire. Suntem mândri să fim prima companie care își începe activitatea aici. De asemenea, suntem încântați de mediul de lucru extraordinar pe care ISHO ni l-a pus la dispoziție și suntem convinși că ne va ajuta să atragem noi talente și să ne fidelizăm angajații prezenți, ceea ce reprezintă un sprijin important pentru planurile noastre de creștere și dezvoltare în Timișoara”, declară Chris Watson, European Managing Director Survey Sampling International.
Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafață închiriabilă de 15.000 mp, care este închiriată aproape în întregime. Mai multe companii și-au preluat spațiile închiriate în vederea amenajării, astfel încât să își înceapă activitatea în cursul acestei veri.
“Proiectul nostru atrage atenția celor mai importante companii din regiunea de vest a țării. Vom anunța curând alte câteva contracte de închiriere în clădirile noastre. Interesul major pentru ISHO ne-a determinat să urgentăm lucrările de construcție și la faza a doua a clădirii de birouri”, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul ISHO.
ISHO Offices are la bază experiența a două proiecte emblematice dezvoltate pe piața de birouri de către Mulberry Development, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, cu suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj, oferind companiilor chiriașe flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește extinderea ulterioară în cadrul clădirii. ISHO Offices va obține unul din cele mai ridicate scoruri de certificare internațională de clădire verde pentru un proiect din România, reducând impactul asupra mediului și oferind chiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.
ISHO, primul cartier complet, multifuncțional construit în ultimii douăzeci de ani în zona de vest a țării, prevede realizarea a 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație, un hotel internațional de top, 2.000 de locuri de parcare, centru de conferință, parcuri, gym, piscină, pistă de alergat, centru medical, restaurante și cafenele. Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Related posts

SOCIETATEA ROMÂNĂ DE HOMEOPATIE: În favoarea homeopatiei stau dovezile clinice din studii controlate; homeopatia – practicată exclusiv de medici

Stefana Muresan

Castelul Wesselenyi din Jibou, scos la vânzare

Stefana Muresan

Zalău va avea pe mână un buget de 52 de milioane de euro

Nora Dumitrescu

Takata angajează peste 500 de oameni pentru fabricile din Sibiu şi Arad

Stefana Muresan

Filarmonica Banatul va intra într-un amplu proces de reabilitare

redactia

Primăria Sibiu inițiază a 3 etapă de modernizare a Stadionului Municipal. „O investiție de 39 de milioane de euro”

Papuc Irina

Enel X România va instala 2.500 de puncte de încărcare pentru maşinile electrice

redactia

Sorina Pintea inaugurează, la Timişoara, cea mai mare Secţie de Mari Arşi din România

Robert Bloancă

Trei oferte pentru construirea de tramvaie electrice, la Timişoara. Contract de peste 40 milioane euro

Stefana Muresan

Itinera S.p.A începe lucrările la centura Sătmarului

Stefana Muresan

Swantje Kortemeyer: “Avem nevoie de o autostradă peste Carpați”

redactia

Cluj-Napoca: Investiții de peste 200 de milioane de euro din bani europeni

redactia

Brașov: Hodlmayr va transporta 15.000 de masini pentru Toyota Romania anul acesta

redactia

Apple Pay devine disponibil clienţilor Orange Money

Ligia Voro

FOTO SIBIU: Unitatea, leitmotivul liderilor europeni într-o Europă lovită de valul eurosceptic

Ligia Voro

DAbo Doner, de 7 ani în România, și-a propus să nu iasă în pierdere în acest an

Traian Dan

Cluj-Napoca: Prima administrație publică locală din România care dotează Poliția locală cu mașini electrice

redactia

Short-list announced for the 5th annual CEE Manufacturing Excellence and Industrial Property Awards

Ionut Oprea

Cine administrează Mendeleev Office 5

Ion Surdu

Premieră în România: Primăria Cluj-Napoca dotează Poliția Locală cu mașini electrice

Stefana Muresan

Cluj Napoca: Proiect integrat tren metropolitan-metrou, chiar și cu finanțare europeană

redactia

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

Topul judeţelor cu cel mai mare număr de tranzacţii cu terenuri agricole în S1. Străinii, aproape 30% din suprafaţa totală

Stefana Muresan

Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks, lansează prima carte pentru copii în memoria fiului său

redactia

Leave a Comment