Real Estate Ultimele stiri

Mulberry Development deschide clădirea ISHO Offices

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO, anunță deschiderea fazei I a clădirii ISHO Offices. Survey Sampling International (SSI) este prima companie care și-a mutat deja birourile în noua clădire.
Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține 40 de birouri în 20 de țări, este prima companie care a început activitatea în noul spațiu închiriat în ISHO Offices. Compania are în prezent peste 130 de angajați în Timișoara și plănuiește să depășească 200 de angajați în următorii ani.
“ISHO este un proiect foarte atractiv pentru compania noastră prin faptul că este o dezvoltare imobiliară cu adevărat premium în Timișoara, care creează un nou standard pentru spațiile de lucru, dar și pentru locuire. Suntem mândri să fim prima companie care își începe activitatea aici. De asemenea, suntem încântați de mediul de lucru extraordinar pe care ISHO ni l-a pus la dispoziție și suntem convinși că ne va ajuta să atragem noi talente și să ne fidelizăm angajații prezenți, ceea ce reprezintă un sprijin important pentru planurile noastre de creștere și dezvoltare în Timișoara”, declară Chris Watson, European Managing Director Survey Sampling International.
Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafață închiriabilă de 15.000 mp, care este închiriată aproape în întregime. Mai multe companii și-au preluat spațiile închiriate în vederea amenajării, astfel încât să își înceapă activitatea în cursul acestei veri.
“Proiectul nostru atrage atenția celor mai importante companii din regiunea de vest a țării. Vom anunța curând alte câteva contracte de închiriere în clădirile noastre. Interesul major pentru ISHO ne-a determinat să urgentăm lucrările de construcție și la faza a doua a clădirii de birouri”, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul ISHO.
ISHO Offices are la bază experiența a două proiecte emblematice dezvoltate pe piața de birouri de către Mulberry Development, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, cu suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj, oferind companiilor chiriașe flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește extinderea ulterioară în cadrul clădirii. ISHO Offices va obține unul din cele mai ridicate scoruri de certificare internațională de clădire verde pentru un proiect din România, reducând impactul asupra mediului și oferind chiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.
ISHO, primul cartier complet, multifuncțional construit în ultimii douăzeci de ani în zona de vest a țării, prevede realizarea a 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație, un hotel internațional de top, 2.000 de locuri de parcare, centru de conferință, parcuri, gym, piscină, pistă de alergat, centru medical, restaurante și cafenele. Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Related posts

CCIA Timiș, Climate-KIC Accelerator – program de finanțare de până la 45.000 de euro

Stefana Muresan

Zilele OncoHelp – eveniment științific adresat specialiștilor în oncologie medicală

Nicolae Pop

Traseu rutier modernizat în zona turistică montană a Clujului

Nora Dumitrescu

Muzeul Etnografic din Cluj va deveni multisenzorial cu bani din nordul Europei

Nora Dumitrescu

Industriaşul Valer Blidar deschide o școală de maiștri la Arad

Stefana Muresan

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, zboruri interne spre Timișoara cu Tarom

Stefana Muresan

OUG 114 nu a redus factura la gaze, potrivit FPPG

Ligia Voro

Autoritățile s-au răzgândit – exportul de cereale poate fi reluat: Ordonanța militară nr. 9

Ion Surdu

Ciugud, comuna cu 9.000 de euro pe locuitor bani europeni atraşi și buget de investiții de 6 mil. euro. Un investitor belgian – o nouă fabrică în domeniul automotive

Stefana Muresan

Decarbonizarea economiei: provocare pentru România, oportunitate pentru ROMGAZ

Ligia Voro

Oradea plantează 50 de platani pe malul stâng al Crișului Repede, lângă Primărie

Traian Dan

Fostul rector al UMF, prof. univ. dr. Constantin Ciuce, director medical al Spitalului Regina Maria din Cluj

Stefana Muresan

Investiţia în start-up-ul GetPony din Cluj a depăşit 1 mil. euro

Stefana Muresan

Proiect de telegondolă în zona Turda

Nora Dumitrescu

Florin Jianu, reales în funcția de președinte al CNIPMMR pentru următorii 4 ani

Traian Dan

Dragoș Stanca – Publisherii europeni confruntă Google și Facebook: lupta ”scrisorilor deschise” și rolul României în această dispută

redactia

UBB, singura universitate din România în clasamentul internațional al universităților Leiden Ranking

Stefana Muresan

Companiile semifinaliste ale proiectului Made în România

Stefana Muresan

Alexandru Giboi a fost ales Secretar General al Alianței Europene a Agențiilor de Presă

redactia

Alfa Software lansează  ASiS BI, platforma de Business Intelligence pentru companii

Ligia Voro

Investițiile și fondurile europene în Guvernul Cîțu – viziunea pe termen mediu: „Să capitalizăm lecțiile învățate în precedentele două perioade de programare”

Ion Surdu

Călin Biriş: de la buget la vânzări online

A. I.

NTT Data, Fortech, Endava si Softvision duc Clujul pe locul doi in topul judetelor cu cei mai multi angajati in IT

Stefana Muresan

Arheoparcul din Palatul Princiar al Cetății Oradea, aproape finalizat

Ligia Voro

Leave a Comment