Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mulberry Development deschide clădirea ISHO Offices

Mulberry Development, dezvoltatorul proiectului ISHO, anunță deschiderea fazei I a clădirii ISHO Offices. Survey Sampling International (SSI) este prima companie care și-a mutat deja birourile în noua clădire.
Survey Sampling International (SSI), unul din leaderii mondiali în furnizarea de soluții de date și tehnologie pe diverse sectoare, care deține 40 de birouri în 20 de țări, este prima companie care a început activitatea în noul spațiu închiriat în ISHO Offices. Compania are în prezent peste 130 de angajați în Timișoara și plănuiește să depășească 200 de angajați în următorii ani.
“ISHO este un proiect foarte atractiv pentru compania noastră prin faptul că este o dezvoltare imobiliară cu adevărat premium în Timișoara, care creează un nou standard pentru spațiile de lucru, dar și pentru locuire. Suntem mândri să fim prima companie care își începe activitatea aici. De asemenea, suntem încântați de mediul de lucru extraordinar pe care ISHO ni l-a pus la dispoziție și suntem convinși că ne va ajuta să atragem noi talente și să ne fidelizăm angajații prezenți, ceea ce reprezintă un sprijin important pentru planurile noastre de creștere și dezvoltare în Timișoara”, declară Chris Watson, European Managing Director Survey Sampling International.
Faza I a proiectului ISHO Offices are o suprafață închiriabilă de 15.000 mp, care este închiriată aproape în întregime. Mai multe companii și-au preluat spațiile închiriate în vederea amenajării, astfel încât să își înceapă activitatea în cursul acestei veri.
“Proiectul nostru atrage atenția celor mai importante companii din regiunea de vest a țării. Vom anunța curând alte câteva contracte de închiriere în clădirile noastre. Interesul major pentru ISHO ne-a determinat să urgentăm lucrările de construcție și la faza a doua a clădirii de birouri”, declară Ovidiu Şandor, dezvoltatorul ISHO.
ISHO Offices are la bază experiența a două proiecte emblematice dezvoltate pe piața de birouri de către Mulberry Development, City Business Centre Timișoara și The Office Cluj-Napoca. La finalul celor trei etape de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, cu suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj, oferind companiilor chiriașe flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește extinderea ulterioară în cadrul clădirii. ISHO Offices va obține unul din cele mai ridicate scoruri de certificare internațională de clădire verde pentru un proiect din România, reducând impactul asupra mediului și oferind chiriașilor cele mai mici costuri administrative din oraș.
ISHO, primul cartier complet, multifuncțional construit în ultimii douăzeci de ani în zona de vest a țării, prevede realizarea a 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație, un hotel internațional de top, 2.000 de locuri de parcare, centru de conferință, parcuri, gym, piscină, pistă de alergat, centru medical, restaurante și cafenele. Mulberry Development este o companie premiată, specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AROBS Transilvania Software achiziționează două firme din Vestul Europei, evaluate la 1,3 milioane Euro

Articolul următor

Aproape jumătate de milion de femei, acțiuni în firmele din România

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share