Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Catalina Ponor, numita ambasadoarea Cosmopolis. Investitiile in proiect ating 300 de milioane euro

• Catalina Ponor a devenit ambasadoarea ansamblului rezidential Cosmopolis dupa ce a cumparat o vila in cadrul proiectului
• Cosmopolis a intrat in 2018 in clubul select al proiectelor imobiliare din Romania in a caror dezvoltare s-a investit peste 300 de milioane de euro
• Cosmopolis este cel mai mare ansamblu rezidential din zona de nord a Bucurestiului, cu o comunitate formata din peste 7.300 de rezidenti si o serie intreaga de facilitati, precum strip mall, doua gradinite, o scoala primara, 24 de piscine exterioare si doua parcuri
Catalina Ponor, cea mai longeviva gimnasta din istoria Romaniei si tripla campioana olimpica, a devenit ambasadoarea ansamblului rezidential Cosmopolis din Bucuresti, proiect in cadrul caruia a cumparat recent o vila compusa din trei camere si doua bai, cu o suprafata de 115 metri patrati.
”De-a lungul vietii sale, un sportiv de performanta se ghideaza dupa anumite valori si principii morale care il urmaresc la orice pas in cariera sa: disciplina, echilibrul, integritatatea si etica au fost litera de lege pentru mine si mi-am dorit aceleasi valori si in cazul viitorul meu camin. Cosmopolis este un adevarat oras, cu un concept temeinic gandit, care iti ofera tot ce iti doresti, de la magazine la piscine, parcuri si terenuri de sport”, a afirmat Catalina Ponor.
Dupa aproape 11 ani de la inceperea sa, Cosmopolis a intrat in 2018 in clubul select al proiectelor imobiliare din Romania in care s-au investit peste 300 de milioane de euro. Astfel, ansamblul nu este doar cel mai mare complex rezidential din zona de nord a Bucurestiului si unul dintre cele mai mari din tara cat si unul dintre cele mai ample proiecte imobiliare dezvoltate in Romania, cu un concept unic pe plan local.
Pana in prezent au fost finalizate si vandute peste 3.000 de apartamente si vile in Cosmopolis, comunitatea din cadrul proiectului ajungand la peste 7.300 de locuitori, majoritatea familii tinere cu unul sau doi copii sau tineri profesionisti, care lucreaza in zona de nord a orasului.
”Ne-am propus sa dezvoltam cel mai amplu proiect rezidential si nu ne vom opri in punctul actual. Cosmopolis este deja un oras de dimensiuni mai reduse, avem zeci de kilometri de drumuri si alei, am dezvoltat o serie intreaga de facilitati si vom continua sa adaugam altele noi, care sa aduca valoare adaugata rezidentilor nostri. Alegerea Catalinei Ponor ne onoreaza si incurajeaza sa continuam dezvoltarea, urmatoarea facilitate ampla urmand sa fie o sala de fitness ultramoderna, cu piscina si intructori si personal dedicat”, a declarat Ahmet Buyukhanli, presedinte Opus Land Residential Development, dezvoltatorul Cosmopolis.
Cosmopolis reuneste o serie intreaga de facilitati, printre care doua gradinite, o scoala primara, doua parcuri, o plaja privata cu ponton pe marginea lacului aflat in apropierea ansamblului, 24 de piscine exterioare si o multitudine de terenuri de fotbal, baschet si tenis. In cadrul ansamblului se regaseste si primul strip mall dezvoltat intr-un proiect rezidential din Romania, care include mai multe magazine, un supermarket, farmacie, restaurante si cafenele, brutarie, fast- food, petshop si clinica veterinara. In plus, rezidentii Cosmopolis au transportul asigurat pana la statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu prin linii de microbuz care circula permanent la un interval de 30 de minute.
Cosmopolis reuneste o multitudine de apartamente si vile, cu suprafete diferite care se potrivesc perfect unei plaje vaste de nevoi locative. Preturile locuintelor din cadrul Cosmopolis pleaca de la 49.099 de euro + 5%* TVA pentru un studio cu o suprafata de 61 de metri patrati construiti, de la 52.250 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata de 68 de metri patrati construiti, in timp ce apartamentele cu trei camere au suprafate de la 86 de metri patrati construiti si preturi de la 66.000 de euro + 5%* TVA.
Cosmopolis include si vile spatioase dispuse pe doua etaje, cu o suprafata de 99 de metri patrati construiti si un pret de 93.000 de euro + TVA sau cu o suprafata de 115 metri patrati construiti si un pret de 105.000 de euro + TVA.
Planurile viitoare de dezvoltare ale Cosmopolis prevad construirea a peste 7.000 de locuinte precum si dezvoltarea in continuare a infrastructurii si facilitatilor oferite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gigantul american Emerson, profit de peste 10 mil. euro cu campusul industrial din Cluj-Napoca

Articolul următor

Clujul va avea o Strategie de Informatizare implementată de Clusterul Cluj IT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share