Cluj Industrie Ultimele stiri

Gigantul american Emerson, profit de peste 10 mil. euro cu campusul industrial din Cluj-Napoca

Compania americană Emerson a raportat pentru 2017 un profit net de 48,1 mil. lei (10,5 mil. euro), mai mult cu peste 14% faţă de anul anterior, scrie zf.ro.
Emerson a realizat anul trecut o cifră de afaceri netă 679,6 mil. lei (148,7 mil. euro), în uşoară creştere, în lei, faţă de anul precedent, având un număr mediu de 2.058 de angajaţi, conform sursei citate.
În anul fiscal 2017 (octombrie 2016 – septembrie 2017) investiţiile Emerson în campusul de la Cluj au ajuns la aproximativ 7,5 milioane de dolari şi s-au concentrat, în primul rând, pe modernizarea echipa­mentelor utilizate în procesul de producţie, dar şi pe amenajarea unor noi locuri de parcare pentru angajaţi.
Compania a bugetat pentru acest an investiţii în modernizarea unora dintre clădirile de birouri existente, a cabinetului medical, a cantinei angajaţilor, planificând totodată creşterea capacităţii de producţie cu ajutorul unor noi echipamente, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii Emerson.
Gigantul american Emerson, cu vânzări globale de 15,3 mld. dolari în 2017, a dezvoltat la Cluj-Napoca, în parcul industrial Tetarom II, un campus industrial pe o suprafaţă de 12 hectare.

Related posts

Sălajul va aloca 3,6 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor

Nora Dumitrescu

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

Studium Green: Jumătate din apartamentele Wings au fost vândute

Ionel Albu

Leave a Comment