Cluj Ultimele stiri

Electric Castle declară ZERO TOLERANȚĂ agresiunii

*Electric Castle declară Zero Toleranță în fața oricărui tip de agresiune și lansează linia telefonică specială la care pot fi sesizate incidentele petrecute în spațiul festivalului. Participanții pot acționa și proactiv împotriva violenței, prin donații către o organizație neguvernamentală ce derulează programe de prevenție.
Agresiunea în orice formă a ei (fizică, psihică, verbală, sexuală etc) este tratată cu toleranță zero de către organizatorii festivalului Electric Castle și va fi sancționată imediat. Începând cu prima zi de festival, 18 iulie, toți participanții vor avea la dispoziție o linie telefonică specială prin care pot sesiza eventuale incidente neplăcute ale căror martori sau victime sunt.
Campania Zero Toleranță își dorește să convingă publicul să devină parte activă în prevenirea agresiunilor, chiar dacă acestea sunt minore. Pe lângă respectul pentru miile de tineri care aleg Electric Castle și respectarea regulilor impuse de organizatori, fiecare dintre participanți poate lua atitudine, sesizând la linia telefonică special creată eventuale comportamente agresive care pot oricând degenera.
„Am trecut prin 5 ediții de festival fără a avea niciun incident major dar ca organizatori suntem conștienți că nu putem ști fiecare situație care, la un moment dat, a creat o stare de disconfort, chiar și de minimă agresivitate. Publicul nostru trebuie să știe că festivalul e un loc în care se poate simți în deplină siguranță și să ne ajute să sancționăm orice încalcă dreptul la integritate, fizică sau psihică”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.
Organizatorii au realizat un ghid de bază (detalii aici https://bit.ly/2ctlvGN) pentru a-i ajuta pe participanți să-și seteze propriul comportament astfel încât libertatea de a te distra, de a asculta muzică și de a trăi toate experiențele festivalului să fie egală pentru toți. Regulile sunt simple: respectarea spațiului privat, chiar și atunci când te afli într-o mulțime de oameni este posibilă, dacă acceptăm că toți avem același drept de a dansa sau a fi cât mai aproape de scenă. Orice altceva decât „Da” înseamnă „Nu”, indiferent dacă vorbim de o băutură pe care vrei să o oferi, un dans la care visezi cu o anumită persoană sau începutul unei prietenii. Discriminarea din orice motiv, gen, etnie sau vârstă este tot o formă de agresiune și trebuie și ea sesizată. Important este ca toți să rețină că o agresiune ignorată este una încurajată și poate fi startul unor incidente mult mai grave.
O echipă special pregătită va administra linia telefonică directă cu echipa festivalului și va lua deciziile imediate de soluționare a eventualelor incidente. Numărul de telefon va fi comunicat în prima zi de festival și va fi afișat în toate punctele de trafic maxim din aria evenimentului.
Cei care doresc să își doresc să transforme atitudinea Zero Toleranță într-un gest de sprijin pentru victimele agresiunii pot face donații prin achiziția unei piese de îmbrăcăminte din colecția creată de NALU. Acestea se vor găsi la standul de merchandise, iar toate încasările obținute vor fi donate unui ONG național care oferă asistență specializată femeilor victime ale unor acte de abuz și violență.

Related posts

Piața de outsourcing din România a ajuns la aproape 800 de milioane de euro

Papuc Irina

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Fibră optică pe tronsonul CFR Deda – Reghin – Târgu-Mureş

Stefana Muresan

ABSL Romania is offering 30 scholarships every years for postgraduate studies

Stefana Muresan

Centura Zalăului, aprobată de consilierii locali

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca: Licitaţie de până la 300 milioane euro pentru concesionarea unor lucrări de construcţie

Stefana Muresan

Alba: Afacerea în agricultură care aduce profit de 8.000 de euro la hectar

redactia

Antrepriză de construcţii la nivelul CNAIR care va prelua şantierele rezultate în urma unor rezilieri

Stefana Muresan

Parteneriat în vederea realizării drumului expres Oradea – Arad

Traian Dan

HR Summit Cluj-Napoca – Punctul de întâlnire al specialiştilor HR din Transilvania!

Stefana Muresan

Carbochim, profit net de 400.792 lei în primul semestru

Stefana Muresan

Pandemia COVID-19 impulsionează dezvoltarea comerțului online: Retailerii de Electro-IT și Home&Deco și-ar putea extinde cu peste 50% spațiile logistice

Papuc Irina

Poziția industriei de protecția plantelor din România cu privire la aprovizionarea cu produse de protecția plantelor

Ligia Voro

Cărnurile alese de la Petry distinse cu Premiul Value&Quality Award de către statul ungar

Ligia Voro

Nouă destinație de city break de pe Aeroportul Internațional Cluj

Stefana Muresan

Grupul german Güntner a inaugurat a doua fabrică la Sibiu – „Megafactory Plant II”: investiție de 30 de milioane de euro

Papuc Irina

Crăciun în România, afacere de 18 milioane de euro

redactia

[Enjoy Transylvania!] Fragmente de jurnal în căutarea unui sens: Via Transilvanica

Transilvania Business

Comunitatea de business germană solicită introducerea urgentă a sistemului de muncă flexibilă

Ligia Voro

Commoditrader investește în echipa din România aducând specialiști în agribusiness

Ligia Voro

Terasele s-ar putea deschide la 1 iunie, sezonul estival pe litoral la 15 iunie

Traian Dan

Preşedintele Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Constantin Chiriac, decorat cu Ordinul Soarelui Răsare

Papuc Irina

Aproape 850.000 de fermieri au primit subvenții de la APIA în Campania 2019

Papuc Irina

Târgul de Cariere – Peste 100 de companii angajează la Cluj

Stefana Muresan

Leave a Comment