Cluj Ultimele stiri

Electric Castle declară ZERO TOLERANȚĂ agresiunii

*Electric Castle declară Zero Toleranță în fața oricărui tip de agresiune și lansează linia telefonică specială la care pot fi sesizate incidentele petrecute în spațiul festivalului. Participanții pot acționa și proactiv împotriva violenței, prin donații către o organizație neguvernamentală ce derulează programe de prevenție.
Agresiunea în orice formă a ei (fizică, psihică, verbală, sexuală etc) este tratată cu toleranță zero de către organizatorii festivalului Electric Castle și va fi sancționată imediat. Începând cu prima zi de festival, 18 iulie, toți participanții vor avea la dispoziție o linie telefonică specială prin care pot sesiza eventuale incidente neplăcute ale căror martori sau victime sunt.
Campania Zero Toleranță își dorește să convingă publicul să devină parte activă în prevenirea agresiunilor, chiar dacă acestea sunt minore. Pe lângă respectul pentru miile de tineri care aleg Electric Castle și respectarea regulilor impuse de organizatori, fiecare dintre participanți poate lua atitudine, sesizând la linia telefonică special creată eventuale comportamente agresive care pot oricând degenera.
„Am trecut prin 5 ediții de festival fără a avea niciun incident major dar ca organizatori suntem conștienți că nu putem ști fiecare situație care, la un moment dat, a creat o stare de disconfort, chiar și de minimă agresivitate. Publicul nostru trebuie să știe că festivalul e un loc în care se poate simți în deplină siguranță și să ne ajute să sancționăm orice încalcă dreptul la integritate, fizică sau psihică”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.
Organizatorii au realizat un ghid de bază (detalii aici https://bit.ly/2ctlvGN) pentru a-i ajuta pe participanți să-și seteze propriul comportament astfel încât libertatea de a te distra, de a asculta muzică și de a trăi toate experiențele festivalului să fie egală pentru toți. Regulile sunt simple: respectarea spațiului privat, chiar și atunci când te afli într-o mulțime de oameni este posibilă, dacă acceptăm că toți avem același drept de a dansa sau a fi cât mai aproape de scenă. Orice altceva decât „Da” înseamnă „Nu”, indiferent dacă vorbim de o băutură pe care vrei să o oferi, un dans la care visezi cu o anumită persoană sau începutul unei prietenii. Discriminarea din orice motiv, gen, etnie sau vârstă este tot o formă de agresiune și trebuie și ea sesizată. Important este ca toți să rețină că o agresiune ignorată este una încurajată și poate fi startul unor incidente mult mai grave.
O echipă special pregătită va administra linia telefonică directă cu echipa festivalului și va lua deciziile imediate de soluționare a eventualelor incidente. Numărul de telefon va fi comunicat în prima zi de festival și va fi afișat în toate punctele de trafic maxim din aria evenimentului.
Cei care doresc să își doresc să transforme atitudinea Zero Toleranță într-un gest de sprijin pentru victimele agresiunii pot face donații prin achiziția unei piese de îmbrăcăminte din colecția creată de NALU. Acestea se vor găsi la standul de merchandise, iar toate încasările obținute vor fi donate unui ONG național care oferă asistență specializată femeilor victime ale unor acte de abuz și violență.

Related posts

O Istorie simbolică a funeraliilor Regelui Mihai

Stefana Muresan

Contribuabilii pot solicita de la ANAF prin SPV fișa de plătitor simplificată

Traian Dan

Decizii comerciale de evitat în contextul pandemiei de COVID-19 pentru a preîntâmpina o investigație din partea Consiliului Concurenței

Ligia Voro

The International Summit and Exhibition “Hydropower Balkans 2017”

Ligia Voro

ARTmania Events, compania care s-a ocupat de vizita Papei Francisc la Blaj, la bilanț

Ligia Voro

Patronii din Maramureș vor să se pună bine cu finanțele

Nora Dumitrescu

VIDEO: Daimler a inaugurat producția cutiilor de viteze automate cu opt trepte cu dublu ambreiaj în România

redactia

Solul viitorul nostru

Stefana Muresan

County break în Maramureș pentru suporterii care vor veni în România la Euro 2020

redactia

CUM ÎȘI VINDE ROMÂNIA PRODUCȚIA DE CIREȘE – PRIMUL GHID AGROTRENDS DEDICAT SECTORULUI POMICOL

Stefana Muresan

Start în Sălaj la megaproiectul european de apă și canalizare

Nora Dumitrescu

Agenția Nord-Vest a semnat contracte europene de 23 de milioane

Nora Dumitrescu

Cine reprezintă România la Expo Real Munich 2019

Ligia Voro

Câmpia Turzii se vrea smart city. Orange va extinde supravegherea video

Nora Dumitrescu

Endava a dezvoltat pro bono aplicația mobilă pentru Via Transilvanica

Nicolae Pop

Rombat a plătit 4.666.300 lei ca să devină co-producător de baterii Li Ion și de vehicule electrice

Stefana Muresan

“Nu stăm pe margine și comentăm, punem mâna și facem”

Stefana Muresan

Program de week-end: clujenii, invitați la concursul de aeromodelism Liberty Multirotor Racing – ediția treia

Ligia Voro

Piața Revoluției din Baia Mare va fi modernizată

Nora Dumitrescu

[Enjoy Transylvania!] Maramureș – „Gate toward Tradition”

Transilvania Business

Activele producătorului de pâine Roland, vândute mai ieftin

Nora Dumitrescu

Sălajul are nevoie doar de doi angajați cu facultate

Nora Dumitrescu

Shamrock Gardens, ansamblu rezidențial unic în Sântana de Mureș

redactia

Exporturi de peste 7 miliarde euro în Regiunea Centru, în primele opt luni din 2018. Topul județelor

redactia

Leave a Comment