Turism Ultimele stiri

Trei destinații speciale din Franța în oferta Wizz Tours România: Paris, Lyon și Nisa

Franța este poate cea mai vizitată țară din lume, cu 89 de milioane de turiști în 2017. În plus, aproape toți cei care o vizitează au o relație aparte cu ea: fie că sunt îndrăgostiți iremediabil de Paris, de gastronomie, de satele pitorești, de cultură sau de limbă, fie de diversitatea geografică a țării, cu coaste și țărmuri ample, zone muntoase masive, cu priveliști surprinzătoare. În Franța, turiștii nu se plictisesc niciodată, indiferent ce zonă aleg să exploreze sau în ce perioadă din an. Pentru a o face și mai atrăgătoare, Wizz Tours oferă un discount de 75 de euro pentru pachetele cu cel puțin șapte nopți de cazare, rezervate până la 17 iulie 2018.
Pentru turiștii din România, Wizz Tours, turoperator online și membru al grupului Wizz Air, oferă cazare și bilete de avion, iar spre Franța trei destinații dintre cele mai populare: Paris, cu plecare de pe șase aeroporturi locale – București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași (destinație nou deschisă în această lună), Sibiu (în rețeaua Wizz Air Sibiu din iunie) și Timișoara. Lyon și Nisa sunt celelalte două destinații puse la dispoziția turiștilor din Cluj (destinație disponibilă din 20 noiembrie) și respectiv din București. Oportunitățile de călătorie variază și pachetele rezervate de români prin intermediul Wizz Tours spre Paris încep de la 170 de euro, cele mai ieftine, și ajung până la 1770 de euro, cele mai scumpe.
„În cadrul rețelei noastre extinse Franța este una dintre destinațiile populare și pentru turiștii din România, de aceea ne bucurăm să punem la dispoziția turiștilor români pachete atractive de zbor și cazare de pe șase aeroporturi locale spre trei orașe cu un potențial turistic extrem de mare: Paris, Lyon și Nisa. Turiştii din România pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours spre oricare dintre cele trei destinații oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute sau să vâneze promoțiile early booking ”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.
Dacă Parisul aproape că nu mai are secrete față de turiști, care îl vizitează și revizitează fără încetare, regiunea Ron – Alpi cu Lyon ca oraș de referință, își așteaptă călătorii în umbra impresionantului vârf Mont Blanc, cel mai înalt vârf muntos din Europa, cu vaste zone de schi, luxuriante podgorii sau livezi. Orașul Lyon este poate cel mai diversificat din punct de vedere al moștenirii arhitecturale, un oras vechi în stil renascentist, unde turiștii pot vizita 27 de muzee și au o mulțime de oportunități de shopping, de la mătase la antichități sau marionete.
Nisa, un important centru turistic și stațiune balneară, fiind supranumită „capitala Coastei de Azur” (Côte d’Azur), este unul din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume. Plaje nesfârșite, marea turcoaz, o mulțime de muzee și de galerii de artă, un centru vechi fermecător, plus shopping pe toate gusturile și buzunarele și locuri cu un farmec deosebit, pe toate le găsești doar aici.

Related posts

Obiectivele Facultății de Medicină Dentară

Stefana Muresan

Besmax Pharma Distribution și MS au semnat contractul de donație a echipamentelor ce pot salva mii de pacienți cu Covid-19. În 2 săptămâni protocoalele trebuie să fie gata

Papuc Irina

Reprezentanții băncilor vorbesc despre negocierile cu consumatorii

Ligia Voro

Peste 6.500 de participanți la „școala” națională online, organizată de JA

Traian Dan

Firma românească FintechOS primeşte o investiţie de 14 milioane dolari

Papuc Irina

Theodora Golf Club, promovat la ITB Berlin, cel mai important târg internațional de turism din lume

Stefana Muresan

Brașov: Germanii de la Varta, afaceri de peste 36 mil. euro

Stefana Muresan

Proiectele de afaceri în lifestyle din România, promovate la Cluj

Nora Dumitrescu

Sondaj IRES: Românii și banii lor. Precepții, comportamente și proiecții financiare

redactia

USAMV atacă piața supermarketurilor

Stefana Muresan

Ştefan Radu Oprea: Mandatul care trebuie dat comisarului european pentru negocierile cu SUA, tema principală a reuniunii pe comerţ

redactia

Investiția Bosch ar putea crea 2.500 locuri de muncă în Simeria

Stefana Muresan

Aniversare: 50 de ani de când a fost lansat sistemul anti-blocare a frânei (ABS)

Ligia Voro

CJ Sibiu caută soluții pentru centura de Sud a orașului. A fost contractat studiul de prefezabilitate

Papuc Irina

Investiţie de 25 mil. euro pentru reabilitarea a 63 km de drumuri judeţene din Arad

Stefana Muresan

I, Robot

Ionut Oprea

Călin-Mihai Rangu, președinte ISF: “Se va trece de la asigurări ca produs la asigurări ca serviciu”

Ligia Voro

Asociația Producătorilor de Medicamente Generice din România: Taxa clawback diferențiată ar opri dispariția medicamentelor de pe piață

redactia

Proiecte cu bani europeni pentru Băile Felix şi Băile 1 Mai

Stefana Muresan

COVID-19: Opera Brașov trece de la costumele de scenă, la producția de combinezoane de protecție

Papuc Irina

DPD România a lansat un serviciu de curierat regional, cu livrări în Bulgaria, Ungaria şi Grecia

Stefana Muresan

DTZ Echinox: 2016, an cu livrari record

Ionut Oprea

CCIR – impozitarea diferențiată a locuințelor pentru eliminarea turismului clandestin

Stefana Muresan

Ion Țiriac vrea să organizeze la Cluj cel de-al doilea turneu WTA din România

redactia

Leave a Comment