Turism Ultimele stiri

Trei destinații speciale din Franța în oferta Wizz Tours România: Paris, Lyon și Nisa

Franța este poate cea mai vizitată țară din lume, cu 89 de milioane de turiști în 2017. În plus, aproape toți cei care o vizitează au o relație aparte cu ea: fie că sunt îndrăgostiți iremediabil de Paris, de gastronomie, de satele pitorești, de cultură sau de limbă, fie de diversitatea geografică a țării, cu coaste și țărmuri ample, zone muntoase masive, cu priveliști surprinzătoare. În Franța, turiștii nu se plictisesc niciodată, indiferent ce zonă aleg să exploreze sau în ce perioadă din an. Pentru a o face și mai atrăgătoare, Wizz Tours oferă un discount de 75 de euro pentru pachetele cu cel puțin șapte nopți de cazare, rezervate până la 17 iulie 2018.
Pentru turiștii din România, Wizz Tours, turoperator online și membru al grupului Wizz Air, oferă cazare și bilete de avion, iar spre Franța trei destinații dintre cele mai populare: Paris, cu plecare de pe șase aeroporturi locale – București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași (destinație nou deschisă în această lună), Sibiu (în rețeaua Wizz Air Sibiu din iunie) și Timișoara. Lyon și Nisa sunt celelalte două destinații puse la dispoziția turiștilor din Cluj (destinație disponibilă din 20 noiembrie) și respectiv din București. Oportunitățile de călătorie variază și pachetele rezervate de români prin intermediul Wizz Tours spre Paris încep de la 170 de euro, cele mai ieftine, și ajung până la 1770 de euro, cele mai scumpe.
„În cadrul rețelei noastre extinse Franța este una dintre destinațiile populare și pentru turiștii din România, de aceea ne bucurăm să punem la dispoziția turiștilor români pachete atractive de zbor și cazare de pe șase aeroporturi locale spre trei orașe cu un potențial turistic extrem de mare: Paris, Lyon și Nisa. Turiştii din România pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours spre oricare dintre cele trei destinații oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute sau să vâneze promoțiile early booking ”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.
Dacă Parisul aproape că nu mai are secrete față de turiști, care îl vizitează și revizitează fără încetare, regiunea Ron – Alpi cu Lyon ca oraș de referință, își așteaptă călătorii în umbra impresionantului vârf Mont Blanc, cel mai înalt vârf muntos din Europa, cu vaste zone de schi, luxuriante podgorii sau livezi. Orașul Lyon este poate cel mai diversificat din punct de vedere al moștenirii arhitecturale, un oras vechi în stil renascentist, unde turiștii pot vizita 27 de muzee și au o mulțime de oportunități de shopping, de la mătase la antichități sau marionete.
Nisa, un important centru turistic și stațiune balneară, fiind supranumită „capitala Coastei de Azur” (Côte d’Azur), este unul din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume. Plaje nesfârșite, marea turcoaz, o mulțime de muzee și de galerii de artă, un centru vechi fermecător, plus shopping pe toate gusturile și buzunarele și locuri cu un farmec deosebit, pe toate le găsești doar aici.

Related posts

Cinci ofertanți pentru legarea Autostrăzii Transilvania de Ungaria

Nora Dumitrescu

Compania Graphtec – o nouă imagine

Stefana Muresan

„Your dedicated Marketing Agency” – LOOPAA

Transilvania Business

Cramele Darabont, tradiție de peste 100 de ani la Biharia

Traian Dan

Fostul sediu al Primăriei Carei a fost cumpărat de o companie din Ungaria

Traian Dan

Dotări de peste 5 milioane de lei pentru Spitalul de Recuperare Băile Felix

Traian Dan

Cluj, Oradea și Sibiu câștigă mai mulți bani din parcările publice decât Brașov, deși au mai puține locuri

Ion Surdu

Competiție pentru start-up-uri. Antreprenorii cu idei sau afaceri în Energie, Mobilitate sau Smart City pot câștiga milioane de euro

Papuc Irina

NTT DATA România lansează proiectul „PEX – Practicăm EXcelența”, stagii de practică pentru studenți

Nicolae Pop

Pe unde va trece centura metropolitană a Clujului

Nora Dumitrescu

Cluj-Napoca: Proiecte eligibile de peste 150 mil. euro fonduri europene

redactia

Banca Mondială: Braşovul are cea mai bună infrastructură urbană din ţară

Stefana Muresan

RE/MAX România: Volumul tranzacțiilor de închirieri s-a triplat în S1 2019

Ligia Voro

Autostrada Iași – Târgu-Mureș. Calendar

Stefana Muresan

Compania Pony din Mediaș a vândut echipamente de echitație de 500.000 de euro

Stefana Muresan

O nouă restaurare ce va completa oferta turistică din Alba Iulia. Fonduri europene pentru Cetatea Alba Carolina

Papuc Irina

ES James Rosapepe va primi titlul de Doctor Honoris Causa

Ligia Voro

Șanse mici ca tronsonul Iernut-Chețani să fie inaugurat în 2019, în ciuda mobilizării pe șantier

Ligia Voro

Târgul de Cariere Digital Oradea se desfășoară între orele 11:00 și 18:00

Traian Dan

Strict Prest va neutraliza 3 tone de deșeuri din demolări

Nora Dumitrescu

XPN Live: Antreprenoriatul și soluțiile IT în era post COVID-19

A. I.

Nouă intrare pe piața românească: CBRE a consiliat Bank of China în deschiderea sucursalei din București, prin închirierea a 800 mp de birouri în City Gate

Papuc Irina

Producătorul francez Lacoste vinde fabrica din Sibiu uneia dintre cele mai mari companii de textile și îmbrăcăminte din lume

Stefana Muresan

Cu Tarom, de la Timișoara spre Chișinău, Paris și Stuttgart

Stefana Muresan

Leave a Comment