Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Trei destinații speciale din Franța în oferta Wizz Tours România: Paris, Lyon și Nisa

Franța este poate cea mai vizitată țară din lume, cu 89 de milioane de turiști în 2017. În plus, aproape toți cei care o vizitează au o relație aparte cu ea: fie că sunt îndrăgostiți iremediabil de Paris, de gastronomie, de satele pitorești, de cultură sau de limbă, fie de diversitatea geografică a țării, cu coaste și țărmuri ample, zone muntoase masive, cu priveliști surprinzătoare. În Franța, turiștii nu se plictisesc niciodată, indiferent ce zonă aleg să exploreze sau în ce perioadă din an. Pentru a o face și mai atrăgătoare, Wizz Tours oferă un discount de 75 de euro pentru pachetele cu cel puțin șapte nopți de cazare, rezervate până la 17 iulie 2018.
Pentru turiștii din România, Wizz Tours, turoperator online și membru al grupului Wizz Air, oferă cazare și bilete de avion, iar spre Franța trei destinații dintre cele mai populare: Paris, cu plecare de pe șase aeroporturi locale – București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași (destinație nou deschisă în această lună), Sibiu (în rețeaua Wizz Air Sibiu din iunie) și Timișoara. Lyon și Nisa sunt celelalte două destinații puse la dispoziția turiștilor din Cluj (destinație disponibilă din 20 noiembrie) și respectiv din București. Oportunitățile de călătorie variază și pachetele rezervate de români prin intermediul Wizz Tours spre Paris încep de la 170 de euro, cele mai ieftine, și ajung până la 1770 de euro, cele mai scumpe.
„În cadrul rețelei noastre extinse Franța este una dintre destinațiile populare și pentru turiștii din România, de aceea ne bucurăm să punem la dispoziția turiștilor români pachete atractive de zbor și cazare de pe șase aeroporturi locale spre trei orașe cu un potențial turistic extrem de mare: Paris, Lyon și Nisa. Turiştii din România pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours spre oricare dintre cele trei destinații oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute sau să vâneze promoțiile early booking ”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.
Dacă Parisul aproape că nu mai are secrete față de turiști, care îl vizitează și revizitează fără încetare, regiunea Ron – Alpi cu Lyon ca oraș de referință, își așteaptă călătorii în umbra impresionantului vârf Mont Blanc, cel mai înalt vârf muntos din Europa, cu vaste zone de schi, luxuriante podgorii sau livezi. Orașul Lyon este poate cel mai diversificat din punct de vedere al moștenirii arhitecturale, un oras vechi în stil renascentist, unde turiștii pot vizita 27 de muzee și au o mulțime de oportunități de shopping, de la mătase la antichități sau marionete.
Nisa, un important centru turistic și stațiune balneară, fiind supranumită „capitala Coastei de Azur” (Côte d’Azur), este unul din cele mai exotice și mai căutate locuri din lume. Plaje nesfârșite, marea turcoaz, o mulțime de muzee și de galerii de artă, un centru vechi fermecător, plus shopping pe toate gusturile și buzunarele și locuri cu un farmec deosebit, pe toate le găsești doar aici.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

800 de joburi pentru Juniori la Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018

Articolul următor

Fonduri europene de aproape 846 de mil. euro pentru beneficiarii PNDR 2020

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share