Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Salsa Week Romania

Dupa o zi petrecută la birou, cu deadline-uri și multe responsabilități, dansul este o opțiune excelentă de relaxare și de mișcare. De aceea, în intreaga lume, mulți corporatiști, dar și antreprenori, aleg dansul după orele de lucru pentru că este o formă de exprimare a emoțiilor, a creativității o modalitate excelentă de reducere a stresului și a anxietății, este totodată o oportunitate pentru a socializa și de canalizare a energiei positive a fiecăruia.
Dansul a evoluat foarte mult în ultimul timp, iar acest lucru se datorează faptului că tot mai mulţi oameni au înţeles că dansul depășește cu mult nivelul unei simple pasiuni, și este foarte benefic asupra organismului uman.
Toată lumea ascultă muzică, deci dansul poate fi o alternativă la tradiționalele modalități de a face mișcare. De asemenea, există studii care arată că, prin dans, sunt stimulate activitățile cerebrale. Tot acestea arată că dansul contribuie la scăderea riscului de demență în proporție de 73%. Prin dans copiii pot învăța mai rapid și se dezvoltă armonios si sănătos, iar adulții își păstrează memoria, sănătatea, se distrează și socializează.
Un prilej excelent pentru toate acestea este Festivalul SALSA WEEK ROMANIA, unul din ce cele mai cunoscute festivaluri de dans organizate în Romania, devenit cel mai așteptat festival latino de la noi.
Așadar, Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, pun în scenă cel mai iubit spectacol latino din România, în cadrul celei de a XIV-a ediții a festivalului SALSA WEEK ROMANIA 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. Devenit eveniment etalon, festivalul Romania Salsa Week este dedicat în totalitate iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”.
Ca în fiecare an, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori au bucurat participanții, care au dansat, și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy.
Una dintre marile suprize ale ediției de anul acesta este concertul LIVE GRUPO EXTRA, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 9 august 2018.
Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: SOPHIE FOX (UK), DIANA MONTOYA & OTHMAN (COL), JHESUS APONTE (ITA), LEON ROSE (UK), EIDER RUA (COL) , BNF DUBAI ( UAE) ANDREA BOSONOTTO & SILVIA ACCOSATTO (ITA), JESSICA & MANUEL (ITA), SIMONE & MARTINA (ITA), EVGENI MARKOV &NICOLE (BUL) , IBRA CHAVEZ ( FRA), PAMBOS ( BUL), UMBERTO NOCITA (ITA), MARVIN RAMOS & NAYLET (COL) , MARIA LOPES (FRA), HICHAM LOKITO (DUB), iar lista completă o veți găsi pe http://salsaweek.ro/ și aici.
Momentul mult așteptat este concursul “Romania Latin Dance Cup”: marți, 7 august 2018 – ROMANIA LATIN DANCE CUP KIDS și duminică, 12 august 2018- ROMANIA LATIN DANCE CUP ADULTS .
Câștigătorii locului 1 la cea de-a 14-a ediție a Festivalului SALSA WEEK vor reprezenta Romania la Internațional “World Latin Dance Cup”.
Fondat de Albert Torres, “World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios, mai important concurs de dans latino cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba, și Tango în peste 70 de divizii. Cu jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Topul celor mai doriţi angajatori din România: Oracle, Continental România, Microsoft, IBM, Amazon

Articolul următor

Particularities of the business environment in Cluj-Napoca, Romania

Citește și:
Citeste mai mult

Cities of Tomorrow #9: Green Cities

Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană (AHK România) organizează în perioada 13-16 septembrie 2021 cea de-a noua ediție…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share
SEO Ajansı