Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Japonezii, la Alba Iulia să caute oportunități de investiții

O delegație formată din reprezentanți ai unor companii și organizații japoneze care își desfășoară activitatea în România a fost prezentă vineri la Alba Iulia pentru a analiza posibilitatea dezvoltării afacerilor și în Cealaltă Capitală. Reprezentanții municipalității au avut o întâlnire cu aceștia în care a fost prezentate oportunitățile de investiții existente la nivel local.
Obiectivul acestor vizite este de a sprijini comerţul şi investiţiile bilaterale dintre România şi Japonia şi de a aduce împreună autorităţi locale, asociaţii de afaceri, companii japoneze şi companii româneşti, pentru a lua parte la discuţii generale, în vederea identificării de oportunităţi de colaborare şi de investiţii, scrie alba24.ro.
“Alba Iulia, Cealaltă Capitală, a fost o alegere venită în mod firesc pentru întâlnirea româno- japoneză de mâine, în contextul Anului Centenar și al rolului avut de oraș în nașterea și construirea României Mari. E locul în care am găsit spiritul românesc viu, pur și nealterat și nu ne îndoim că am facut o alegere corectă nu doar istoric și administrativ, ci și ca perspective reale de colaborare economică”, a declarat Keisuke Mizuno, Director General JETRO Bucuresti.
“Avem privilegiul ca această dezbatere să se întâmple la trei zile după semnarea acordului economic dintre Uniunea Europeană și Japonia, o deschidere fără precedent la nivelul schimburilor economice și al investițiilor. La drept vorbind, Alba Iulia reflectă clipa și are șansa de a reacționa la ce are de oferit astăzi Japonia“, a scris primarul Mircea Hava pe pagina de socializare.
Evenimentul susținut de Primăria Alba Iulia prin Centrul Europe Direct Alba Iulia este organizat de Japan Business Association în România (JBA), Organizaţia Japoneză pentru Comerţ Exterior (JETRO) si Kaizen Institute România, cu sprijinul Ambasadei Japoniei în România, Camerei de Comerţ şi Industrie a Romaniei, Camerei de Comerț și Industrie Alba Iulia și companiei Solina România.
Sursa foto: facebook.com/mirceahava

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Romgaz, contracte de vânzare - cumpărare gaze cu Oltchim, în valoare de peste 37 mil. lei

Articolul următor

Wolf Alice și-a sărbătorit ziua de naștere la Electric Castle cu o vânătoare de OZN-uri

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share