Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Gedeon Richter, sărbătoarea generațiilor pentru sănătatea pacienților

Gedeon Richter, unul dintre cele mai importante nume din industria farmaceutică din Europa Centrală și de Est, a ajuns în peste un secol de tradiție și inovație să asigure produse farmaceutice pentru pacienți din toate colțurile lumii. Un rol important în acest sens îi revine Companiei Gedeon Richter România, subsidiară a Grupului Richter, care în acest an marchează existența a două decenii de activitate de producție pe piața românească.
Sub motto-ul ”Fiecare an contează, fiecare generație contează”, Compania Gedeon Richter România a marcat în acest an o sărbătoare a generațiilor care au pus suflet în dezvoltarea companiei farmaceutice Gedeon Richter, pasionați de munca desfășurată, care au creat și au lăsat ceva în urma lor, cu gândul la viitor.
Momentul aniversar a fost marcat printr-un eveniment de excepție, la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș, alături de angajați și parteneri ai companiei, care le-au fost alături pe parcursul a două decenii de activitate de producție în România.
”Gedeon Richter România sărbătorește astăzi respectul pentru generațiile care au contribuit prin ambiție și devotament la prosperitatea acestei companii, transformând-o într-o mare familie. Iată-ne astăzi aici, în 2018, 586 de colegi, respectând aceleași valori, gata să le transmitem generațiilor următoare. Această aniversare este a noastră, a celor care ne cunoaștem și ne recunoaștem în Gedeon Richter de generații, pentru că de 117 ani noi credem că fiecare an și fiecare generație contează”, s-a adresat, cu mândrie în glas, Dana Chelărescu, directorul general al Companiei Gedeon Richter România, publicului prezent la momentul aniversar de la Palatul Culturii din Tîrgu Mureș.

Aprecieri din partea conducerii Grupului Richter
Prezent la momentul aniversar, Erik Bogsch, președintele Consiliului de Administrație al Gedeon Richter, s-a arătat mulțumit de modul în care conducerea fabricii de la Tîrgu Mureş reușește să ducă mai departe tradiția începută în urmă cu 117 ani de farmacistul Gedeon Richter.
„Suntem foarte recunoscători conducerii echipei din România pentru că este una dintre cele mai importante companii în ceea ce privește productivitatea și specializarea fabricației pentru anumite produse. Sunt importante investițiile care au ca scop alinierea companiei la standardele internaționale și oferă echipei de aici oportunitatea să lucreze într-un mediu corespunzător, unde să-și desfășoare activitatea în cele mai bune condiții. În compania Gedeon Richter, cea mai importantă valoare o reprezintă oamenii, iar în momentul în care s-a decis achiziția companiei din România, cel mai important argument a fost că aici se află profesioniști foarte bine pregătiți și motivați, absolvenți de universități bune.
Aș dori să mulțumesc conducerii şi angajaţilor noştri care au depus o muncă extraordinară de-a lungul anilor în slujba companiei din Tîrgu Mureş, care este una foarte stabilă în prezent, iar produsele fabricate aici ajung în multe țări ale lumii”, a precizat Erik Bogsch.
Medicamente de succes pentru pacienți din întreaga lume
Produsele Gedeon Richter România ajung în diferite colțuri ale lumii, ca urmare a certificărilor obținute în urma inspecțiilor autorităților din Brazilia, Rusia, Ungaria, Bielorusia sau Peru. În prezent, portofoliul Gedeon Richter România însumează 65 de produse fabricate în aproape 300 de forme de prezentare. Un medicament de notorietate, cunoscut de peste trei decenii și fabricat la Tîrgu Mureș, este Fasconal, o combinație de patru substanțe active, utilizat împotriva durerii de cap; un alt produs cu substanță activă clorhidrat de tamsulosină utilizat în tratamentul hiperplaziei benigne de prostată și fabricat în 35 de forme de prezentare; medicamentul cu eliberare modificată care îmbunătățește metabolismul celulei cardiace având substanță activă trimetazidina a fost distins cu premiul special pentru inovație; spray-ul transdermal destinat terapiei hormonale și fabricat la Tîrgu Mureș pentru 20 de țări.
Un nou produs original, marca Gedeon Richter, aproape de lansare
Cel mai nou produs original, dezvoltat de Gedeon Richter, ce urmează să fie lansat pe piața din România, este destinat tratamentului schizofreniei la adulți, având substanța activă cariprazina. Medicamentul a fost aprobat în SUA, de către Food and Drug Administration (FDA), iar în Europa de către Agenția Europeană a Medicamentului. Produsul a câștigat în acest an Marele Premiu pentru inovare al Asociației Ungare pentru Inovare.
de Arina TOTH

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

MIRA Rehab, aplicația ce transformă exercițiile de kinetoterapie într-o joacă

Articolul următor

Electric Castle – festivalul care împlinește vise

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share