Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Danezii de la Rockwool demarează construcţia celei mai mari fabrici de vată minerală din România. CON-A, antreprenor general

Grupul danez Rockwool, cel mai mare producător de vată minerală bazaltică din lume, a anunţat începerea lucrărilor de construcţie la prima sa fabrică din România.
Producătorul a selectat ca antreprenor general al lucrării compania sibiană CON-A, cunoscută pentru construcţia stadionului Cluj Arena, anunță capital.ro.
Rockwool a cumpărat un teren de circa 30 de hectare de la grupul belgian Alinso, în cadrul parcului industrial Ploieşti West din Ariceşti Rahtivani, şi vrea să construiască pe el o fabrică de 50 mil. euro, sumă ce cuprinde costul de achiziţie al terenului, clădirile, echipamentele şi pregătirea personalului.
Clădirile necesare vor fi ridicate în circa 8-10 luni, perioadă urmată de instalarea şi testarea echipamentelor, pentru ca la jumătatea anului viitor să se inaugureze fabrica. Aici vor lucra minim 130 de muncitori.
Potrivit sursei citate, într-o primă etapă, linia de producţie de lângă Ploieşti este gândită să acopere piaţa din România, pentru ca ulterior să se exporte produsele de aici şi către pieţe precum Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia sau Republica Moldova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Licitația pentru realizarea studiilor la centura metropolitană a Clujului, adjudecată de firma Consitrans din București

Articolul următor

Tarom ar putea deschide o bază aeriană la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share