Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cel mai important proiect pe fonduri europene în valoare de de 45,8 de mil. de euro din istoria Consiliului Județean Arad

Consiliul Judetean Arad a depus spre finantare, in aceasta saptamana, cel mai important proiect de infrastructura din existenta institutiei.
Este vorba de un proiect de 45,8 de milioane de euro din fonduri europene, pe Programul Operational Regional, care vizeaza finalizarea soselei de centura a municipiului, inclusiv prin construirea unui pod nou peste Mures, la Fantanele, a unui pasaj peste calea ferata, la Vladimirescu, a trei sensuri giratorii si a unei piste de biciclete (aceasta din urma, pe lungimea de 7 km, la Fantanele). Noul tronson al soselei de centura va fi iluminat pe toata lungimea sa.
Proiectul face parte din strategia de modernizare de catre Consiliul Judetean a 300 km de drumuri, peste 25% din reteaua de drumuri judetene a Aradului.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Compania Wizz Air deschide ruta directă IAȘI-LIVERPOOL din această toamnă

Articolul următor

TAROM, aeronavă destinată segmentului ultra-premium

Citește și:
Antrepriza Construcții și Instalații (ACI) și producătorul Holcim România au dezvăluit felul în care a luat ființă noul pod din Cluj-Napoca.
Citeste mai mult

Cum s-a născut primul pod alb din Cluj

Tehnologia noului podului care va uni cartierele Grigorescu și Mănăștur a fost explicată de producător și de constructorul…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share