Infrastructura Ultimele stiri

Compania Wizz Air deschide ruta directă IAȘI-LIVERPOOL din această toamnă

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa, anunță lansarea unei noi destinații de city break, LIVERPOOL, în Marea Britanie, disponibilă de pe Aeroportul din Iași începând cu data de 29 octombrie 2018.
Astfel, locuitorii din regiunea Moldovei vor avea posibilitatea să călătorească spre această nouă destinație de două ori pe săptămână – luni și vineri, prețul unui bilet (pe segment de zbor) pornind de la 109 RON.
Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.
Sorina RATZ, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astăzi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România (București, Cluj-Napoca și Iași) la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 RON. Populara metropolă britanică are multe de oferit turiștilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite la trecutul său cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie.”
Cătălin BULGARIU, Director General Aeroportul Internațional Iași precizează: „În anul în care baza Wizz Air de la Iași împlinește doi ani, un nou zbor direct IAȘI-LIVERPOOL completează oferta de călătorii cu avionul, de pe aeroportul nostru. Anunțul despre introducerea noului zbor în toamnă vine la scurt timp de la deschiderea mai multor rute spre orașe din Europa, la începutul acestei luni, când o a doua aeronavă Wizz a fost alocată bazei de la Iași.
În prezent, sunt 15 rute externe operate de Wizz Air pe Aeroportul Iași, aceasta fiind compania care asigură un volum de trafic însemnat. Legătura Iașului cu Liverpool, unul dintre principalele orașe englezești și zonă metropolitană, este extrem de benefică pentru tinerii care aleg să studieze acolo, pentru comunitățile de români din regiunea noastră, care lucrează în acest oraș, dar și pentru susținerea turismului. Sperăm ca prin deschiderea acestei rute, să reușim să aducem la Iași și turiști din Liverpool, pentru că și orașul nostru merită vizitat. Mulțumim partenerului nostru Wizz Air pentru interesul acordat dezvoltării Aeroportului Iași!”.
În prezent, de pe Aeroportul Iași, cu operatorul Wizz Air, se poate călători spre următoarele destinații: LONDRA (Luton), MILANO (Bergamo), VENEȚIA (Treviso), ROMA (Ciampino), CATANIA, BOLOGNA, LARNACA, TEL AVIV, EINDHOVEN, DORTMUND, BILLUND, SALONIC, PARIS (Beauvais), BRUXELLES (Charleroi) și LIVERPOOL (din 29 octombrie 2018).

Related posts

Investiţie în laparoscoape performante la SCJU Târgu Mureș

Ligia Voro

UBB vizează cumpărarea sediului Băncii Transilvania

Stefana Muresan

Kastamonu Reghin, investiții de 4 mil. euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

redactia

Ministrul Agriculturii, la companiile care fac performanță în industria agro-alimentară din Satu Mare: „Fermierii afectați de secetă vor fi despăgubiți”

Ion Surdu

ARL Strabag, pe ultima 100 de metri cu modernizarea Aeroportului Baia Mare

Stefana Muresan

Le Monde: ”Agricultorii francezi nu au reuşit să evite puterea românească. Ţara lui Dracula vampirizează piaţa europeană a porumbului”

redactia

BusinessMark va reuni în data de 21 noiembrie 2018, la Hotel RadissonBlu din București, cei mai importanți jucători din real estate

redactia

Vizită europeană la magazinul Făcut în Sălaj

Nora Dumitrescu

Rețea de magazine de cosmetice profesionale, extinsă în Transilvania

Nora Dumitrescu

Demonstraţie de transbordare de pe rutier pe calea ferată la Oradea

Traian Dan

OMRO, un IFN românesc dedicat business-urilor mici și mijlocii, încheie cu succes o emisiune de obligațiuni în valoare totală de 2.000.000 EUR

Ligia Voro

Proiect european de 11 mil. lei pentru reabilitarea străzilor din Băile Tuşnad, Harghita

redactia

CTP:  12 mil. de euro investitie pentru extinderea DSV

Ionut Oprea

Alev Interiors, confort și calitate durabilă

Stefana Muresan

Colaborare româno-germană în Arad. Se înființează 24 de clase cu profil profesional și tehnic

redactia

Autostrada Iași – Târgu-Mureș. Calendar

Stefana Muresan

Informații în plicuri verzi despre pensiile private – Pilonul II și Pilonul III

Traian Dan

Educația pacienților și a personalului medical privind fibroza idiopatică, necesară

Transilvania Business

Elite în business. Județul Mureș: AAGES Mureș (Ranking 18), producător strategic pentru industrie

Transilvania Business

Peste 150 de milioane de euro, bugetul de investiții al Oradiei în 2020

Traian Dan

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș, declarată de utilitate publică

redactia

Wells Fargo Completes Purchase of 33 King William Street from HB Reavis

Ionut Oprea

Staţia Transelectrica din Câmpia Turzii, retehnologizată cu 10 mil. de euro; lucrări realizate de asocierea Energobit, Siemens, Retrasib şi ELM Cluj

Stefana Muresan

Zalăul își va amenaja zone verzi cu 2,5 milioane de euro

Nora Dumitrescu

Leave a Comment