Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania Wizz Air deschide ruta directă IAȘI-LIVERPOOL din această toamnă

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa, anunță lansarea unei noi destinații de city break, LIVERPOOL, în Marea Britanie, disponibilă de pe Aeroportul din Iași începând cu data de 29 octombrie 2018.
Astfel, locuitorii din regiunea Moldovei vor avea posibilitatea să călătorească spre această nouă destinație de două ori pe săptămână – luni și vineri, prețul unui bilet (pe segment de zbor) pornind de la 109 RON.
Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.
Sorina RATZ, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astăzi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România (București, Cluj-Napoca și Iași) la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 RON. Populara metropolă britanică are multe de oferit turiștilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite la trecutul său cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie.”
Cătălin BULGARIU, Director General Aeroportul Internațional Iași precizează: „În anul în care baza Wizz Air de la Iași împlinește doi ani, un nou zbor direct IAȘI-LIVERPOOL completează oferta de călătorii cu avionul, de pe aeroportul nostru. Anunțul despre introducerea noului zbor în toamnă vine la scurt timp de la deschiderea mai multor rute spre orașe din Europa, la începutul acestei luni, când o a doua aeronavă Wizz a fost alocată bazei de la Iași.
În prezent, sunt 15 rute externe operate de Wizz Air pe Aeroportul Iași, aceasta fiind compania care asigură un volum de trafic însemnat. Legătura Iașului cu Liverpool, unul dintre principalele orașe englezești și zonă metropolitană, este extrem de benefică pentru tinerii care aleg să studieze acolo, pentru comunitățile de români din regiunea noastră, care lucrează în acest oraș, dar și pentru susținerea turismului. Sperăm ca prin deschiderea acestei rute, să reușim să aducem la Iași și turiști din Liverpool, pentru că și orașul nostru merită vizitat. Mulțumim partenerului nostru Wizz Air pentru interesul acordat dezvoltării Aeroportului Iași!”.
În prezent, de pe Aeroportul Iași, cu operatorul Wizz Air, se poate călători spre următoarele destinații: LONDRA (Luton), MILANO (Bergamo), VENEȚIA (Treviso), ROMA (Ciampino), CATANIA, BOLOGNA, LARNACA, TEL AVIV, EINDHOVEN, DORTMUND, BILLUND, SALONIC, PARIS (Beauvais), BRUXELLES (Charleroi) și LIVERPOOL (din 29 octombrie 2018).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

1,7 milioane de euro pentru iluminat dinamic, în Cetatea Alba Carolina

Articolul următor

Cel mai important proiect pe fonduri europene în valoare de de 45,8 de mil. de euro din istoria Consiliului Județean Arad

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share