Infrastructura Ultimele stiri

Compania Wizz Air deschide ruta directă IAȘI-LIVERPOOL din această toamnă

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere din Europa, anunță lansarea unei noi destinații de city break, LIVERPOOL, în Marea Britanie, disponibilă de pe Aeroportul din Iași începând cu data de 29 octombrie 2018.
Astfel, locuitorii din regiunea Moldovei vor avea posibilitatea să călătorească spre această nouă destinație de două ori pe săptămână – luni și vineri, prețul unui bilet (pe segment de zbor) pornind de la 109 RON.
Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică.
Sorina RATZ, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară: „Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astăzi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România (București, Cluj-Napoca și Iași) la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 RON. Populara metropolă britanică are multe de oferit turiștilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite la trecutul său cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie.”
Cătălin BULGARIU, Director General Aeroportul Internațional Iași precizează: „În anul în care baza Wizz Air de la Iași împlinește doi ani, un nou zbor direct IAȘI-LIVERPOOL completează oferta de călătorii cu avionul, de pe aeroportul nostru. Anunțul despre introducerea noului zbor în toamnă vine la scurt timp de la deschiderea mai multor rute spre orașe din Europa, la începutul acestei luni, când o a doua aeronavă Wizz a fost alocată bazei de la Iași.
În prezent, sunt 15 rute externe operate de Wizz Air pe Aeroportul Iași, aceasta fiind compania care asigură un volum de trafic însemnat. Legătura Iașului cu Liverpool, unul dintre principalele orașe englezești și zonă metropolitană, este extrem de benefică pentru tinerii care aleg să studieze acolo, pentru comunitățile de români din regiunea noastră, care lucrează în acest oraș, dar și pentru susținerea turismului. Sperăm ca prin deschiderea acestei rute, să reușim să aducem la Iași și turiști din Liverpool, pentru că și orașul nostru merită vizitat. Mulțumim partenerului nostru Wizz Air pentru interesul acordat dezvoltării Aeroportului Iași!”.
În prezent, de pe Aeroportul Iași, cu operatorul Wizz Air, se poate călători spre următoarele destinații: LONDRA (Luton), MILANO (Bergamo), VENEȚIA (Treviso), ROMA (Ciampino), CATANIA, BOLOGNA, LARNACA, TEL AVIV, EINDHOVEN, DORTMUND, BILLUND, SALONIC, PARIS (Beauvais), BRUXELLES (Charleroi) și LIVERPOOL (din 29 octombrie 2018).

Related posts

Subway va dona mii de sandvișuri bătrânilor și copiilor din Cluj

Nora Dumitrescu

Măcelarii de la Moldovan, demonstrație în trei generații la Carnexpo

Nora Dumitrescu

Trei companii băimărene, implicate într-un proiect european de 1 milion de euro

Nora Dumitrescu

Alianța Vestului din fabricile de mobilier: Linii de producție fără oameni, in și cânepă în loc de lemn

Stefana Muresan

Prețul unui litru de carburant, sub 5 lei. România are cea mai ieftină benzină din UE

Ion Surdu

S-a încheiat campania de solicitare a subvențiilor APIA: în 2020 sunt mai puține cereri, dar pentru o suprafață agricolă mai mare

Ion Surdu

Primarii de municipii au discutat cu premierul Ludovic Orban. „Realitatea bugetului este îngrijorătoare”

Papuc Irina

Viorel Stegar, fermierul cu drag de animale din Bistra Mureșului

Stefana Muresan

Jumbo se alatura West Park Retail

Stefana Muresan

Mastercard donează un milion de euro pentru construcția primului spital de oncologie pediatrică din România

Stefana Muresan

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, desemnat funcționarul anului din administrația locală din România

Stefana Muresan

Banca Transilvania va finanța un accelerator pentru tinerii hotelieri

Nora Dumitrescu

Centrul de management al deșeurilor Clujului este operațional

Nora Dumitrescu

22 de milioane m3 de componente auto expediate din România către uzine ale alianței Renault Nissan Mitsubishi

Ligia Voro

Aproape 1,7 milioane de salariaţi ar putea avea salarii mai mari cu 100 de lei net pe lună din 2020

Papuc Irina

La Dacia, Uzina Viitorului, s-a încheiat interimatul

redactia

Iulian Iuga, Accesa: “Am reușit să avem succes pe propriile picioare”

Stefana Muresan

Forestierii sunt supărați din cauza inițiativei legislative în domeniul pădurilor

Ligia Voro

Cine va construi tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ungheni. Disputa Strabag – Itinera Spa, la a șaptea instanță

Ligia Voro

Totul despre workplace, property și facility management: Începe ROFMEX 2018, cel mai important eveniment de profil din Europa Centrală și de Est

redactia

Avans ”foarte bun” pe şantierul celui mai dificil tronson (între nod Chețani – Luduș și nod Iernut) al Autostrăzii Transilvania

Stefana Muresan

Agenția Nord-Vest a semnat contracte europene de 23 de milioane

Nora Dumitrescu

FlixBus își întărește prezența în România: cu ALIS Group, rețeaua verde se extinde rapid

Stefana Muresan

CONAF și Federația de Petrol și Gaze aduc conferința Pactul de Muncă la Cluj-Napoca

Ligia Voro

Leave a Comment