București Lideri si afaceri Ultimele stiri

BearingPoint își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate Cibernetică din România

Firma de consultanță în management și tehnologie BearingPoint a anunțat astăzi că își extinde Centrul de Excelență pentru Consultanță în Securitate (CoE) din România. Într-o lume a afacerilor digitale interconectate, numărul vulnerabilităților la adresa securității crește exponențial, iar BearingPoint, prin Centrul său de Excelență pentru Consultanță în Securitate, îi va ajuta pe clienții săi să își continue activitatea în condiții de securitate în acest mediu complex și dinamic. Apelând la inovații de anvergură și capacități în continuă creștere, BearingPoint dezvolta un portofoliu ambițios care include securitatea cibernetică, securitatea aplicațiilor și securitatea IoT/Industry 4.0. Astfel, cu ajutorul experților BearingPoint, reziliența cibernetică este consolidată, ceea ce permite clienților să se concentreze la lucrurile importante, şi anume la activitatea lor comercială.
„Reziliența cibernetică este un punct de interes major al Centrului de Excelență pentru Securitate, în condițiile în care cererea de servicii de securitate a informațiilor este în creștere la nivel global”, afirmă Christian Gurny, Partener BearingPoint România.
„Avem avantajul că există un flux continuu de talente dinspre universități spre comunitatea cibernetică din România, aceste talente fiind în mod constant la cel mai înalt nivel din Europa, astfel cum s-a dovedit la Campionatul European de Securitate Cibernetică (ECSC).
Mai mult, România oferă deja stabilitate cibernetică în regiune și are succes în domeniile apărării împotriva amenințării cibernetice și al serviciilor de securitate externalizate”.
„Sunt mândru că fac parte din această provocare extraordinară”, spune Sergiu Zaharia, șef al Centrului de Securitate Cibernetică, BearingPoint București. „Sunt implicat de mulți ani în comunitatea internațională a securității cibernetice și cred că piața este mai mult decât pregătită pentru următorul pas în implementarea și operaționalizarea conceptelor de reziliență cibernetică de generație următoare. Comunitatea securității cibernetice din România este foarte avansată și, în prezent, atragem talentele de vârf care vor constitui coloana vertebrală a centrului nostru CoE”.
BearingPoint este o firmă independentă de consultanță în management și tehnologie, de origine europeană cu extindere la nivel global. Firma îşi desfășoară activitatea în trei domenii: Consulting, Solutions și Ventures.
Consulting cuprinde consultanța clasică, Solutions se concentrează pe soluții tehnice proprii în domenii precum transformare digitala, tehnologie de raportare reglementată și Advanced Analytics, și Ventures susține finanțarea și dezvoltarea start-up-urilor.
Printre clienții BearingPoint se numără multe companii și organizații de top din lume. Rețeaua globală de consultanță a BearingPoint are peste 10.000 de specialiști și deservește clienți din peste 75 de țări, cărora le garantează rezultate palpabile și succes de durată.

Related posts

Pasiune în educație. Ce proiecte au dezvoltat sau sprijnit companiile ardelene?

Ligia Voro

Cum a fost anul 2019 pentru afacerile românești: cel mai mic număr de insolvențe din istorie – Analiză KeysFin

Papuc Irina

O firmă din Satu Mare produce 700 de tone de paste pe an. Novita Impex, o afacere pornită în bucătăria unui apartament

Stefana Muresan

Electrica Transilvania Nord, investiție în zona turistică Vârtop

Nora Dumitrescu

Peste 1 miliard de euro pentru dezvoltarea Deltei Dunării, din fonduri europene

redactia

Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia – 100 de ani de la înființare. Centenarul primului liceu de stat înființat după Marea Unire

redactia

Alberto Pezzi will be speaker at TCIC in Cluj-Napoca

Ligia Voro

Aliz Kosza lanseaza Business Mentoring House

Ionut Oprea

Cluj-Napoca: Licitaţia pentru 22 de tramvaie şi 50 de troleibuze, în linie dreaptă

Stefana Muresan

Un copil din Tulcea a primit o inimă nouă în urma unui transplant efectuat la Târgu Mureș

redactia

Clusterul AgroTransilvania, invitat la Săptămâna Verde a Europei

Nora Dumitrescu

Brașovul și Maramureșul, în topul turismului rural dintre ani

Nora Dumitrescu

Turneu de promovare a programului şi platformei Smart Start USA

redactia

The 1st quarterly CEE Digital Services Matchmaking Summit

Ionut Oprea

La Craiova s-a lansat prima locomotivă din lume ce functioneaza cu ulei de bucatarie

redactia

Bursa de la București a închis ședința de joi în creștere ușoară pe majoritatea indicilor

Papuc Irina

Supercom, două supercontracte la Cluj: 56 milioane de euro pentru deșeuri

Nora Dumitrescu

Unul dintre cei mai influenţi tineri din Europa, Cornel Amariei (25 ani) – director de inovaţie la Continental

Stefana Muresan

Prima participare a României la Campionatul Mondial de degustare a vinurilor

Ligia Voro

Proptech Demo Day

Ligia Voro

Transgaz primește un împrumut de 50 de milioane de euro de la BEI pentru o conductă care va transporta gazele din Marea Neagră

redactia

Oradea și zona metropolitană Oradea vor fi conectate la autostrada Transilvania

Stefana Muresan

Cine sunt primii speakeri străini confirmați la Tomorrow@Work?

redactia

Administratorul unui hotel din Blaj oferă clădirea medicilor, voluntarilor, polițiștilor și jandarmilor care luptă cu Covid-19

Ion Surdu

Leave a Comment