Industrie Sanatate Ultimele stiri

Wörwag Pharma – de 20 de ani în România

Wörwag Pharma România, parte a grupului german Wörwag Pharma, sărbătorește 20 de ani de activitate pe piața farmaceutică românească, fiind întotdeauna fidelă devizei „La mijloc: oamenii”. Fie că sunt pacienți, medici, farmaciști, distribuitori sau furnizori, oamenii au stat întotdeauna în centrul preocupărilor companiei.
Cu sediul principal la Cluj-Napoca, Wörwag Pharma România și-a consolidat poziția în condițiile unei competiții strânse și a unui cadru legislativ în continuă schimbare. Compania s-a dezvoltat datorită încrederii în echipă și, totodată, în eficiența terapeutică a produselor promovate. Aceste valori au consacrat compania drept un producător de medicamente de înaltă calitate și partener serios în toate proiectele și evenimentele desfășurate.
Cu toate că produsele principale se adresează unui domeniu de nișă – tratarea neuropatiei diabetice, o complicație majoră a diabetului, care neglijată poate conduce la apariția ulcerațiilor la nivelul picioarelor și chiar la amputație – compania deține o poziție stabilă pe piață, în creștere constantă. În anul 2017, volumul vânzărilor a depășit 37 de milioane de euro, ceea ce o situează pe locul 25 între cei peste 270 de producători de medicamente prezenți în România. În cadrul grupului Wörwag Pharma, România se află pe poziția a treia ca volum de vânzări, după Rusia și Germania.
Compania Wörwag Pharma are în portofoliu o gamă de produse recunoscute atât pe plan autohton, cât și pe plan internațional pentru eficiența terapeutică ridicată. Sunt apreciate atât preparatele destinate neuropatiei diabetice, cât și cele pentru alte afecțiuni cardiologice și reumatologice, produse care au la bază biofactori (vitamine și substanțe minerale). Mai multe produse din portofoliu sunt lider de piață în grupa terapeutică ce le este corespondentă – atât în cazul unor medicamente ce se eliberează cu prescripție medicală, cât și pentru unele ce pot fi folosite fără prescripție.
Wörwag Pharma este o afacere de familie. Înființată în 1965 de dr. Farmacist Fritz Wörwag, compania se fundamentează și în prezent pe o cultură organizațională puternică, bazată pe valorile familiei. “Getting closer, helping better” este deviza îmbrățișată de toți angajații, care sunt aici în a doua familie, după cea de acasă.
Alături de angajați, partenerii constituie și ei o componentă importantă a succesului companiei. Cu și pentru ei, Wörwag Pharma a organizat în cei 20 de ani aproape 6.000 de prezentări, peste 200 de simpozioane, precum și diverse proiecte speciale. Compania Wörwag Pharma a participat în România, ca expozant, la peste 500 de congrese naționale în domeniul sănătății.
Valorile companiei se reflectă și prin implicarea în comunitate, în proiecte sociale, așa cum sunt construcțiile de locuințe realizate împreună cu Habitat for Humanity, ori proiectul Biblioteci pentru Spitale împreună cu Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.
Împreună cu asociații non-profit, care activează în domeniul neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, Wörwag Pharma organizează activități de educare a persoanelor cu diabet, pentru conștientizarea simptomelor neuropatiei diabetice și prevenția piciorului diabetic, susține campanii de informare, care urmăresc reducerea numărului de amputații cauzate de diabet și promovează importanța echipei interdisciplinare în managementul acestei patologii.
Pentru viitor, compania ce aniversează 20 de ani în România își propune să rămână același partener de încredere al pacienților, al colaboratorilor și al comunității.

Related posts

Comunitatea de business germană solicită introducerea urgentă a sistemului de muncă flexibilă

Ligia Voro

Zona Industrială Nord din Arad se extinde

redactia

Delgaz Grid plănuiește investiții în rețele de 1,9 miliarde de lei până în 2023

Traian Dan

Cities of Tomorrow #6: Reconversie și revitalizare

Ionut Oprea

Primăria Deva își suspendă activitatea: primarul și administratorul public al orașului, testați pozitiv la COVID-19. Taxele și impozitele se vor achita online

Ion Surdu

Timișul și Aradul, fruntașe la vânzarea de terenuri agricole în 2017

Stefana Muresan

Bucureștenii de la Urban Team vor elabora noul PUG al Zalăului

Nora Dumitrescu

myhive, the address for business refined

Ionut Oprea

Organizatorii celui mai mare festival de teatru din țară au amânat punerea în vânzare a biletelor

Ion Surdu

The winners of the 2018 MIPIM Awards

Ionut Oprea

Austriecii de la Rondocarton investesc 16 mil. euro pentru dezvoltarea fabricilor din Apahida şi Şura Mică

Stefana Muresan

Investiție de 15 milioane de euro în infrastructura verde din Craiova, finanțată de BERD

redactia

RAAL Bistriţa caută 125 de oameni pentru fabrica de sisteme de răcire

Stefana Muresan

Angajații performanți ai Grupului Teraplast, recompensați cu acțiuni în valoare de 1,8 milioane de lei

Stefana Muresan

Protestul suceveanului Ștefan Mandachi s-a viralizat în birourile Transporturilor

Ligia Voro

Drumul care leagă Oradea de Autostrada Transilvania, gata de licitație

Traian Dan

Cei mai importanți jucători din industria agriculturii și-au dat întâlnire la cea de-a VII-a ediție a „Romanian Food & Agribusiness Conference”

Papuc Irina

Nouă linie de finanţare pentru IMM, în valoare de 450.000 de lei nerambursabili

Stefana Muresan

Europarlamentarul Daniel Buda: Asocierea în Agricultură – avantaje, inclusiv posibilitatea de negociere a unui preț mai bun al produselor

Stefana Muresan

Consiliul Concurenței analizează preluarea de către Hans-Ewald Reinert şi Wolfgang Kuhnl a 3 companii

Papuc Irina

Revista Transilvania Business, un cadou special pentru Europa și pentru România

Ligia Voro

Retailerul austriac XXXLutz deschide un magazin Mömax, la Timișoara

Stefana Muresan

Capitala şi judeţele Braşov, Cluj şi Prahova, cei mai mulți turiști în primele 4 luni

Stefana Muresan

Compania Aquaserv SA – furnizor de civilizație pentru locuitori din trei județe

Ligia Voro

Leave a Comment