Industrie Sanatate Ultimele stiri

Wörwag Pharma – de 20 de ani în România

Wörwag Pharma România, parte a grupului german Wörwag Pharma, sărbătorește 20 de ani de activitate pe piața farmaceutică românească, fiind întotdeauna fidelă devizei „La mijloc: oamenii”. Fie că sunt pacienți, medici, farmaciști, distribuitori sau furnizori, oamenii au stat întotdeauna în centrul preocupărilor companiei.
Cu sediul principal la Cluj-Napoca, Wörwag Pharma România și-a consolidat poziția în condițiile unei competiții strânse și a unui cadru legislativ în continuă schimbare. Compania s-a dezvoltat datorită încrederii în echipă și, totodată, în eficiența terapeutică a produselor promovate. Aceste valori au consacrat compania drept un producător de medicamente de înaltă calitate și partener serios în toate proiectele și evenimentele desfășurate.
Cu toate că produsele principale se adresează unui domeniu de nișă – tratarea neuropatiei diabetice, o complicație majoră a diabetului, care neglijată poate conduce la apariția ulcerațiilor la nivelul picioarelor și chiar la amputație – compania deține o poziție stabilă pe piață, în creștere constantă. În anul 2017, volumul vânzărilor a depășit 37 de milioane de euro, ceea ce o situează pe locul 25 între cei peste 270 de producători de medicamente prezenți în România. În cadrul grupului Wörwag Pharma, România se află pe poziția a treia ca volum de vânzări, după Rusia și Germania.
Compania Wörwag Pharma are în portofoliu o gamă de produse recunoscute atât pe plan autohton, cât și pe plan internațional pentru eficiența terapeutică ridicată. Sunt apreciate atât preparatele destinate neuropatiei diabetice, cât și cele pentru alte afecțiuni cardiologice și reumatologice, produse care au la bază biofactori (vitamine și substanțe minerale). Mai multe produse din portofoliu sunt lider de piață în grupa terapeutică ce le este corespondentă – atât în cazul unor medicamente ce se eliberează cu prescripție medicală, cât și pentru unele ce pot fi folosite fără prescripție.
Wörwag Pharma este o afacere de familie. Înființată în 1965 de dr. Farmacist Fritz Wörwag, compania se fundamentează și în prezent pe o cultură organizațională puternică, bazată pe valorile familiei. “Getting closer, helping better” este deviza îmbrățișată de toți angajații, care sunt aici în a doua familie, după cea de acasă.
Alături de angajați, partenerii constituie și ei o componentă importantă a succesului companiei. Cu și pentru ei, Wörwag Pharma a organizat în cei 20 de ani aproape 6.000 de prezentări, peste 200 de simpozioane, precum și diverse proiecte speciale. Compania Wörwag Pharma a participat în România, ca expozant, la peste 500 de congrese naționale în domeniul sănătății.
Valorile companiei se reflectă și prin implicarea în comunitate, în proiecte sociale, așa cum sunt construcțiile de locuințe realizate împreună cu Habitat for Humanity, ori proiectul Biblioteci pentru Spitale împreună cu Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.
Împreună cu asociații non-profit, care activează în domeniul neuropatiei diabetice și a piciorului diabetic, Wörwag Pharma organizează activități de educare a persoanelor cu diabet, pentru conștientizarea simptomelor neuropatiei diabetice și prevenția piciorului diabetic, susține campanii de informare, care urmăresc reducerea numărului de amputații cauzate de diabet și promovează importanța echipei interdisciplinare în managementul acestei patologii.
Pentru viitor, compania ce aniversează 20 de ani în România își propune să rămână același partener de încredere al pacienților, al colaboratorilor și al comunității.

Related posts

Premieră în administrația publică: Angajații de la Fondurile Europene merg în spitalele Covid19 pentru a ajuta medicii să acceseze mai rapid finanțări: Suma disponibilă: 350 de milioane de Euro

Papuc Irina

Investitie noua pentru ANTARES

Ionut Oprea

Piața de medicamente fără prescripţie medicală, suplimentele alimentare şi dispozitivele medicale pentru îngrijire personală, creştere de peste 14 % în 2018

redactia

Parc industrial în locul fermei de porci Nutripork de lângă Oradea

Traian Dan

Alpin57Lux din Sebeş produce zilnic 100 de tone de îngheţată

Stefana Muresan

Licitație de peste 26 mil. lei pentru extinderea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea

redactia

Bătaie pe internetul WiFi subvenționat de UE. Opt câștigători din Maramureș

Nora Dumitrescu

Competitive Intelligence – avantajele practice (II)

redactia

S-a inaugurat Casa Darvas – La Roche, primul muzeu Art Nouveau din România

Traian Dan

Oxygen clădește relații de încredere

Transilvania Business

Regiunea Centru în vizită în Landul Brandenburg din Germania

Stefana Muresan

Autostrada Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni poate fi eligibilă pentru cofinanţare din fonduri europene

redactia

Primăriile din Bihor pot beneficia de sprijin financiar pentru împăduriri

Traian Dan

Narcis Neaga, directorul general al CNAIR, la mâna ministrului Cuc

Ligia Voro

Licitație deschisă pentru atribuirea a șase parcele din Parcul Industrial Tileagd

Traian Dan

Oportunitatea unor investiții, discutată la Primăria Hunedoara cu consulul onorific al Spaniei

Stefana Muresan

IRUM, investiţii de 1,9 milioane de euro în dezvoltarea fabricii de tractoare din Reghin

Stefana Muresan

Leoni caută peste 900 de oameni pentru fabricile din România

Stefana Muresan

Centru de afaceri în locul Pieței Cetate din Oradea, în valoare totală de 7,7 milioane euro

Stefana Muresan

General Construct, proiect de 500 de apartamente la Cluj

Nora Dumitrescu

Orange aduce inovaţia 5G la UNTOLD

Ligia Voro

Medicii, personalul MAI și persoanele peste 60 de ani au prioritate la Profi

Traian Dan

Pepiniera ROZA MUR, un furnizor serios de pomi fructiferi de calitate!

Ligia Voro

Iasi – Prima destinatie a Maratonului de business CCIFER

Stefana Muresan

Leave a Comment