Ultimele stiri

Ultimele zile in care studentii si absolventii pot accesa 800 de joburi in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Doar pana pe 13 august 2018 studentii, masteranzii si absolventii care sunt in cautarea unui job mai pot accesa cele 800 de joburi disponibile in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi. Companiile recruteaza tineri in domenii precum Banking, Audit si Finante, Marketing, Inginerie, IT&C, Vanzari, Publicitate si Constructii.
Ce salarii pot castiga juniorii in 2018?
In urma studiului realizat de Hipo.ro in luna mai 2018 a reiesit ca 22% dintre absolventii promotiilor anterioare au avut la primul job full-time un salariu net cuprins intre 700 si 1100 RON, iar procentul tinerilor care au obtinut un salariu peste 2000 RON a fost de 21%.
Angajatorii sunt dispusi sa valorifice mai mult capacitatile juniorilor, acest lucru putand fi observat si in beneficiile pe care companiile le ofera: training-uri si cursuri de specializare, burse de studiu, vacante platite, zile de concediu suplimentare, bonuri de masa, asigurari medicale private.
Angajatorii ofera joburi in departamente multiple astfel tinerii avand o diversitate de optiuni de cariera din care pot alege. Cele 60 de programe de internship si trainee dedicate studentilor in an terminal sau proaspat absolventilor presupun perioade de invatare intensiva si implicare directa in activitatile companiei.
Ce abilitatii sunt cautate la candidatii juniori in 2018?
Abilitatile de comunicare si adaptabilitatea sunt competentele cele mai urmarite de angajatori in procesul de recrutare al candidatilor juniori, conform unei cercetari Hipo efectuata in randul a 330 de companii din Romania.
Recruiterii pun din ce in ce mai mult accent pe flexibilitatea candidatiilor, avand in vedere modul alert in care evolueaza piata fortei de munca si aparitia de job-uri noi, cu responsabilitati si cerinte noi. Alte competente pe care recruterii le urmaresc sunt orientarea catre rezultate, proactivitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa.
Lipsa experientei anterioare nu mai reprezinta un obstacol, deoarece majoritatea companiilor (90%) ofera programe de training sau dezvoltare profesionala pentru tinerii care se afla la inceput de drum, conform aceluiasi studiu Hipo – Piata fortei de Munca in 2018.
Cele 800 de joburi in cadrul targului virtual sunt disponibile la nivel national in companii precum KPMG Romania, Bosch Service Solutions, Vodafone Shared Services, British American Tobacco Romania, Libra Internet Bank sau HeidelbergCement Romania, dar si la nivel international in cazul WALTER GROUP Austria.
Pentru a accesa joburile din cadrul Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018 cei interesati trebuie sa aplice pana pe 13 august 2018.

Related posts

Sibiu: Strada care leagă trei cartiere de Zona Industrială Est intră în reparații

Papuc Irina

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

redactia

Asocierea Spedition UMB – Tehnostrade – Artera Proiect va construi Lotul 3 al Autostrăzii de Centură Bucureşti, în valoare de 882 mil. lei

Stefana Muresan

ADR Centru: Contracte de 200% la reabilitarea infrastructurii si 120% la patrimoniu

Stefana Muresan

Primele 11 autobuze electrice ajung la Cluj, finanțare din fonduri elveţiene

Stefana Muresan

Ministrul Muncii: Vreau să transform REVISAL în REFORMA. Începe numărătoarea tuturor angajaților plătiți de stat

Ion Surdu

Zonă de agrement și debarcader pe malul râului Mureș la Alba Iulia: licitație și execuție în 2020

Papuc Irina

Peste 25 de magazine se deschid în Sun Plaza după finalizarea etapei a doua de remodelare

Ionut Oprea

“Banchera” în cizme de cauciuc. Cum s-a născut prima seră de roșii bio din Cluj

Stefana Muresan

O firmă din Parcul Industrial Oradea va da salarii de peste 3.000 de euro

Traian Dan

Cristina Pop – Head of Asset Management Romania, P3

Ionut Oprea

72% dintre antreprenori nu au încredere în instituțiile statului

Traian Dan

Investiții noi de peste 50 de milioane de euro în Oradea pentru 2020

Traian Dan

Kastamonu Reghin, investiții de 4 mil. euro în cea de-a treia linie de melaminare a PAL-ului

redactia

A fost aprobat bugetul Programului Național Apicol pentru următorii 2 ani: 150,6 milioane lei

Ion Surdu

Grupul Banca Transilvania deține active de aproape 20 miliarde euro

Nora Dumitrescu

Cluj: 65 de km de drumuri judetene reabilitati si modernizati in 2017, 660 km pe care s-au executat lucrari de intretinere

Stefana Muresan

Blogger de turism la Daily Mail, după ce a vizitat România: „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”

redactia

Brexit: Parlamentul European a ratificat acordul de retragere a Regatului Unit din UE

Papuc Irina

Studiile de fezabilitate pentru cele trei spitale regionale, gata la sfârşitul acestui an

Stefana Muresan

Trei companii vor dota spitalele sălăjene cu 16 tuneluri de dezinfecție

Nora Dumitrescu

Bugetul de călătorii de 7 milioane euro pe an al Agenției Europene a Medicamentului – gestionat de o agenție de corporate travel management din România

redactia

Apulum Alba Iulia, producție la turație maximă

Stefana Muresan

Leave a Comment