Ultimele stiri

Ultimele zile in care studentii si absolventii pot accesa 800 de joburi in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Doar pana pe 13 august 2018 studentii, masteranzii si absolventii care sunt in cautarea unui job mai pot accesa cele 800 de joburi disponibile in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi. Companiile recruteaza tineri in domenii precum Banking, Audit si Finante, Marketing, Inginerie, IT&C, Vanzari, Publicitate si Constructii.
Ce salarii pot castiga juniorii in 2018?
In urma studiului realizat de Hipo.ro in luna mai 2018 a reiesit ca 22% dintre absolventii promotiilor anterioare au avut la primul job full-time un salariu net cuprins intre 700 si 1100 RON, iar procentul tinerilor care au obtinut un salariu peste 2000 RON a fost de 21%.
Angajatorii sunt dispusi sa valorifice mai mult capacitatile juniorilor, acest lucru putand fi observat si in beneficiile pe care companiile le ofera: training-uri si cursuri de specializare, burse de studiu, vacante platite, zile de concediu suplimentare, bonuri de masa, asigurari medicale private.
Angajatorii ofera joburi in departamente multiple astfel tinerii avand o diversitate de optiuni de cariera din care pot alege. Cele 60 de programe de internship si trainee dedicate studentilor in an terminal sau proaspat absolventilor presupun perioade de invatare intensiva si implicare directa in activitatile companiei.
Ce abilitatii sunt cautate la candidatii juniori in 2018?
Abilitatile de comunicare si adaptabilitatea sunt competentele cele mai urmarite de angajatori in procesul de recrutare al candidatilor juniori, conform unei cercetari Hipo efectuata in randul a 330 de companii din Romania.
Recruiterii pun din ce in ce mai mult accent pe flexibilitatea candidatiilor, avand in vedere modul alert in care evolueaza piata fortei de munca si aparitia de job-uri noi, cu responsabilitati si cerinte noi. Alte competente pe care recruterii le urmaresc sunt orientarea catre rezultate, proactivitatea si capacitatea de a lucra bine in echipa.
Lipsa experientei anterioare nu mai reprezinta un obstacol, deoarece majoritatea companiilor (90%) ofera programe de training sau dezvoltare profesionala pentru tinerii care se afla la inceput de drum, conform aceluiasi studiu Hipo – Piata fortei de Munca in 2018.
Cele 800 de joburi in cadrul targului virtual sunt disponibile la nivel national in companii precum KPMG Romania, Bosch Service Solutions, Vodafone Shared Services, British American Tobacco Romania, Libra Internet Bank sau HeidelbergCement Romania, dar si la nivel international in cazul WALTER GROUP Austria.
Pentru a accesa joburile din cadrul Targul Virtual Hipo.ro pentru Absolventi 2018 cei interesati trebuie sa aplice pana pe 13 august 2018.

Related posts

Pepco, retailer cu afaceri de 1 miliard de lei pe piața românească, explică de ce nu lucreză cu niciun producător român

Papuc Irina

Ofertă CFR pentru călătorii nelimitate în 30 de țări europene

redactia

Operatorul regional Apaserv Satu Mare pregătește atragerea a 200 mil. euro, fonduri europene

Stefana Muresan

Pandemia COVID-19 impulsionează dezvoltarea comerțului online: Retailerii de Electro-IT și Home&Deco și-ar putea extinde cu peste 50% spațiile logistice

Papuc Irina

Prima ședință de consiliu local în sistem videoconferință

Nora Dumitrescu

Facultatea de Inginerie din cadrul UMFST Târgu Mureș excelează și din punct de vedere a dotărilor  

Stefana Muresan

Loredana Pădurean: „Să repatriem românii din țările afectate masiv de Covid”

Nora Dumitrescu

Mobila de lux produsă în Sălaj vrea să se impună în București

Nora Dumitrescu

Enjoy, Transylvania! A jewel of Romania in the heart of Europe

redactia

Clifford Chance Badea isi extinde echipa

Ionut Oprea

INAUGURARE SHOWROOM CAAB HOME&OFFICE DESIGN

redactia

Taxele şi impozitele locale din Oradea vor fi majotare cu rata inflaţiei

Traian Dan

Municipiul Aiud, proiecte pe fonduri europene în valoare de 61 mil. euro

redactia

Expoziție aniversară la 140 de ani de BNR

Traian Dan

VIDEO: CON-A va finaliza lucrările de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu

Ion Surdu

Momentul simbolic al preluării președinției Consiliului UE. Ambasadorul Luca Niculescu a primit steagul UE, după o plimbare de o zi

redactia

Metalica SA, 70 de ani de tradiţie şi inovaţie

Stefana Muresan

Compania Astor-Valpet a împlinit 25 de ani

Stefana Muresan

Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din Romania (ROREG) – noi obiective pentru următorii 2 ani

Stefana Muresan

[Enjoy Transylvania!] Bistrița-Năsăud, un județ cu tradiții de Cartea Recordurilor

Transilvania Business

Grupul Renault a vândut 1.256.658 de vehicule în prima jumătate a acestui an, înregistrând o dinamică puternică pe piața vehiculelor electrice și o redresare a vânzărilor în luna iunie.

Nicolae Pop

CFO Integrator va moderniza două străzi din Cluj

Nora Dumitrescu

Criza medicamentelor din România, rezolvată prin plafonarea taxei clawback

redactia

Care sunt cei mai mari contribuabili la bugetul local al municipiului Oradea

redactia

Leave a Comment