Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

UNTOLD 2018: Prima zi de magie

Peste 84.000 de oameni au trecut în prima zi pragul tărâmului plin de magie UNTOLD.
Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de scena principală a festivalului UNTOLD dar și de numărul mare de participanți. Cei mai așteptați artiști au fost cei de la The Chainsmokers, care au ajuns pentru prima dată în România, pe scena principală UNTOLD. Conform unui comunicat emis de către organizatorii UNTOLD Festival, în timpul concertului, membrii trupei au îmbrăcat tricoul echipei naționale de fotbal a României.
„Suntem pentru prima dată în România, dar foarte mulți artiști din jurul nostru vorbesc un an întreg despre acest festival și abia am așteptat să ajungem aici. După ce am fost anunțați în line-up-ul festivalului am primit zeci de mii de mesaje de la fanii noștri de aici. Nu ne-a venit să credem cât suntem de așteptați aici și îi asigurăm că vom reveni cât de curând”, au declarat membrii trupei The Chainsmokers.

Pe scena principală a urcat aseară și trupa Parov Stelar, atât de așteptată în fiecare an de fanii festivalului UNTOLD.
„Publicul de aici nu se poate compara cu nici un alt public din lume. De fiecare dată când ajungem aici simțim căldura cu care ne primesc și energia lor pozitivă. E o plăcere să ne reîntoarcem pe scena festivalului UNTOLD”, au declarat cei de la Parov Stelar.
Un alt artist așteptat de fanii festivalului a fost DJ-ul Diplo. Aflat și el pentru prima dată în România, a rămas uimit de numărul mare de fani, dar și de întreaga producție a festivalului.
Prima seară a continuat cu un artist deja cunoscut de fanii UNTOLD, și aflat în topul preferințelor lor, Afrojack. De fiecare dată când urcă pe main stage-ul UNTOLD, artistul îi poartă pe fanii lui printr-o experiență muzicală unică, plină de energie și culoare.
Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2018: Wolf Spirit. Pe scena principală a festivalului UNTOLD au urcat în prima seară Mahmut Orhan, The Asteroids Galaxy Tour, Parov Stelar, The Chainsmokers, Oliver Heldens, Diplo, Afrojack și Will Sparks. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști: Nina Kraviz, Pan Pot, Borgore, Foreign Beggars, Pendulum, Gareth Emery și mulți alții.
Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa se întâmplă în fiecare zi, în incinta festivalului!

UNTOLD și DeMoga Music au transformat un autocar într-un studio muzical, complet echipat și funcțional, amplasat în zona Artists Village din incinta festivalului UNTOLD. Artiști din line-up-ul UNTOLD vor lucra în studio împreună cu producătorii și compozitorii DeMoga Music.
Proiectul Untold Sessions by DeMoga Music & Inspired by Visa este o premieră pentru România.
Prima sesiune de studio a avut loc în prima zi a festivalului și l-a avut ca invitat special pe DJ-ul Will Sparks. Echipa DeMoga Music a lucrat două piese împreună cu artistul, Will Sparks mărturisind că nu a mai văzut niciodată un studio muzical mobil, complet funcțional, amplasat chiar în incinta unui festival.
Artiștii care au confirmat participarea la următoarele sesiuni în studioul Untold Sessions by DeMoga Music sunt Danny Avila, Zwette, Manuel Riva, Steff Da Campo, Foreign Baggers și Jack Perry.
Festivalierii au avut șansa de a câștiga una dintre cele 6 experiențe zilnice în studioul Untold Sessions by DeMoga Music, plătind cu cardul Visa, în incinta festivalului Untold.
(A.V.)

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Ultimele zile in care studentii si absolventii pot accesa 800 de joburi in cadrul Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi

Articolul următor

UNTOLD 2018 – Ziua a 2-a

Citește și:
În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului.
Citeste mai mult

A început Iulius Christmas Market

Bucurie și magie sunt cuvintele care descriu cel mai bine luna decembrie, iar aceste stări au pus stăpânire…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share