Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania bistrițeană Tub Integral, jucător important în Transilvania și Moldova pe distribuția de materiale electrice

Tub Integral, distribuitor național de materiale electrice, a atins în 2017 o cifră de afaceri de 7,6 milioane euro, cu 15% mai mare decât în anul precedent, potrivit bistritabusiness.ro.
Fondată în 2001 de către antreprenorii Radu Țărmure (50%) și Maria Țărmure (50%), Tub Integral oferă cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protecție și materiale electroizolante pentru industria energetică și pentru lucrări mari de infrastructură.
Astăzi, peste 80% din afacere reprezintă comerțul cu cabluri, restul însemnând sisteme de iluminat pentru construcții civile și industriale, automatizări, tablouri electrice, sisteme de iluminat stradal, sisteme de iluminat decorative etc. Compania este reprezentant regional al liderului mondial în producția de cabluri, dar lucrează foarte bine și cu producătorii locali.
Tub Integral are în portofoliu cele mai mari branduri din domeniu, la nivel european, cum ar fi Legrand, Schneider, Eaton, Gewiss, Philips etc.
O a doua linie de business pentru firmă sunt materialele necesare în mentenanța utilajelor din industria locală. Fabricile din Bistrița-Năsăud au permanent nevoie de întreținerea utilajelor și de furnizori de piese de schimb pentru echipamentele lor electrice. Tub Integral este unul dintre cei mai importanți, cu stocuri pregătite și soluții rapide și flexibile pentru fiecare dintre ei.
Pentru 2018, compania și-a bugetat venituri similare cu cele de anul trecut, notează sursa citată.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Profit record în primele șase luni pentru Hidroelectrica

Articolul următor

Romgaz, investiții de 400 mil. euro în modernizarea depozitelor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj este acum o filială a WillDom. Acest parteneriat marchează o etapă importantă pentru noi, deschizând noi oportunități de creștere și excelență în asigurarea calității.
Citeste mai mult

BetterQA își unește forțele cu WillDom

Parteneriatul dintre societatea clujeană și grupul american va da naștere companiei WillDoom Romania. “Better Quality Assurance (BetterQA) Cluj…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share