Bistrița-Năsăud Energie Ultimele stiri

Compania bistrițeană Tub Integral, jucător important în Transilvania și Moldova pe distribuția de materiale electrice

Tub Integral, distribuitor național de materiale electrice, a atins în 2017 o cifră de afaceri de 7,6 milioane euro, cu 15% mai mare decât în anul precedent, potrivit bistritabusiness.ro.
Fondată în 2001 de către antreprenorii Radu Țărmure (50%) și Maria Țărmure (50%), Tub Integral oferă cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protecție și materiale electroizolante pentru industria energetică și pentru lucrări mari de infrastructură.
Astăzi, peste 80% din afacere reprezintă comerțul cu cabluri, restul însemnând sisteme de iluminat pentru construcții civile și industriale, automatizări, tablouri electrice, sisteme de iluminat stradal, sisteme de iluminat decorative etc. Compania este reprezentant regional al liderului mondial în producția de cabluri, dar lucrează foarte bine și cu producătorii locali.
Tub Integral are în portofoliu cele mai mari branduri din domeniu, la nivel european, cum ar fi Legrand, Schneider, Eaton, Gewiss, Philips etc.
O a doua linie de business pentru firmă sunt materialele necesare în mentenanța utilajelor din industria locală. Fabricile din Bistrița-Năsăud au permanent nevoie de întreținerea utilajelor și de furnizori de piese de schimb pentru echipamentele lor electrice. Tub Integral este unul dintre cei mai importanți, cu stocuri pregătite și soluții rapide și flexibile pentru fiecare dintre ei.
Pentru 2018, compania și-a bugetat venituri similare cu cele de anul trecut, notează sursa citată.

Related posts

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat proiectul editorial #București560

Ligia Voro

Romgaz, rezultate istorice în 2017

Stefana Muresan

Conferința anuală DAFCOCHIM Agro: Syngenta continuă să inoveze  

Ligia Voro

Leave a Comment