Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

Tarom va avea curse interne, de linie, care vor uni toate regiunile ţării, începând de anul viitor, a anunţat, recent, directorul General al companiei aeriene Werner-Wilhelm Wolff.
Acesta a spus, citat de Agerpres: “În 2019, Tarom va uni toate regiunile din România cu zboruri interne. În Constanţa, am fost prezenţi anul acesta, prin programul întocmit în iarnă, la scurt timp după ce am preluat managementul, cu o cursă de Satu-Mare cu două frecvenţe săptămânale, care are succesul scontat. La Constanţa nu am fost prezenţi de prea mult timp şi, sincer, m-am gândit cum ar fi să conectăm şi Bucureşti de Constanţa şi este de luat în calcul şi o astfel de pers­pectivă. Eu văd un interes crescut pentru Constanţa, dar trebuie schimbată, totuşi, imaginea turismului de pe litoral”.
Reprezentantul Tarom a anunţat că, pentru anul 2019, compania aeriană vrea să pună la dispoziţia tur-operatorilor români între două şi patru aeronave, pentru a deservi cursele charter pe care acestea le vor organiza şi oferta turiştilor în cadrul pachetelor externe.
Werner Wilhelm Wolff a mai precizat că societatea consideră drept prioritară reluarea zborurilor către China: “Anul viitor, pe 5 octombrie, se împlinesc 70 de ani de când România a recunoscut oficial R.P. China ca stat suveran, fiind a treia ţară din lume, după URSS şi Bulgaria, şi eu sper ca, în acest context, să avem şi noi un eveniment care să celebreze acest moment istoric. Dar se ştie că majoritatea turiştilor chinezi folosesc limba maternă şi pentru a fi atrăgători pe acea piaţă trebuie să ne uităm şi noi la francezi, care au informaţii publice, în zonele turistice, scrise în trei limbi internaţionale – franceză, engleză şi chineză”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Traficul de pasageri pe aeroporturile din România în semestrul I: Otopeni, Cluj și Timișoara, cele mai tranzitate

Articolul următor

Cluj-Napoca: Polonezii de la Solaris vor livra 50 de troleibuze noi

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share