Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Traficul de pasageri pe aeroporturile din România în semestrul I: Otopeni, Cluj și Timișoara, cele mai tranzitate

Aeroportul București Otopeni rămâne cel mai aglomerat aeroport din România, în timp ce Timișoara e pe locul trei la numărul de pasageri operați. Poziția a doua a topului aparține în continuare Clujului, cu un număr aproape dublu de pasageri față de cel din capitala Banatului.
Datele prezentate de Asociația Aeroporturilor din România arată că principala poartă aeriană a țării, Aeroportul București Otopeni, domină total topul național de specialitate. Datele de la jumătatea acestui an arată că în primele șase luni ale acestui an au fost operați pe Otopeni nu mai puțin de 6,3 milioane de pasageri. Locul al doilea a aparținut Clujului, cu un număr de șase ori mai mic de pasageri, mai precis 1,297 milioane. Timișoara apare în top cu locul trei și ceva mai mult de jumătate din traficul Clujului, adică 730.972 pasageri.
Pe lista aeroporturilor apar, de exemplu, Tulcea cu 63 de pasageri, sau Maramureș cu șase. Aradul a operat, în șase luni din 2018, 2.820 de pasageri.
Sursa foto: airportaar.ro

Total
0
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ADR Centru: Contracte de 200% la reabilitarea infrastructurii si 120% la patrimoniu

Articolul următor

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile ţării

Citește și:
Citeste mai mult

Becleanul va avea centură de 18 milioane de euro

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), Guvernul României, Consiliul Județean (CJ) Bistrița-Năsăud au parafat contractul de proiectare și execuție…
Citeste mai mult

VGP enters the Budapest market

VGP, a pan-European provider of high-quality logistics and semi-industrial real estate, enters the Budapest market by purchasing a…
Zi de Zi știri economice:
Total
0
Share