București Real Estate Ultimele stiri

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SE MUTA IN ORHIDEEA TOWERS

Compania Bandai Namco Entertainment Romania, activa pe piata jocurilor video pe platforme mobile, a ales cladirea Orhideea Towers pentru noul sau sediu. Procesul de selectie si inchiriere a noului spatiu de 1.300 de metri patrati a fost coordonat de compania de consultanta imobiliara Griffes.
Cladirea Orhideea Towers, dezvoltata de CA Immo, a fost finalizata la inceputul lunii iulie 2018 in apropierea statiei de metrou Grozavesti, noul pol de birouri al Capitalei. Cele doua turnuri in forma de H includ aproximativ 37.000 de metri patrati de spatii de birouri, deja inchiriate in proportie de aproximativ 90%.
Cele doua turnuri au 13 etaje (P + 12 etaje), respectiv 17 etaje (P + 16 etaje), cu suprafete generoase de pana la 2.700 de metri patrati pe etaj si doua niveluri subterane. Proiectul include 406 de locuri de parcare si facilitati pentru biciclisti.
Orhideea Towers este dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate ale grupului austriac CA Immo, din punct de vedere al designului, specificatiilor tehnice si criteriilor de durabilitate. In plus, proiectul urmeaza sa fie certificat LEED Gold/Platinum.
Prezenta in Romania incepand cu anul 2008, compania BANDAI NAMCO Entertainment Romania – parte din grupul international Bandai Namco Holdings Inc. – se ocupa cu dezvoltarea jocurilor pe platforme mobile, precum smartphones si tablete. In anul 2017, BANDAI NAMCO Entertainment Romania a initiat extinderea capacitatii de dezvoltare jocuri catre alte platforme precum console de ultima generatie si PC. Compania este cunoscuta pentru dezvoltarea unor jocuri precum PAC-MAN ™, Digimon Heroes! ™, PAC-MAN Championship Edition DX ™, Sword Art Online: Hollow Fragment ™.
Incepand cu luna ianuarie 2019, compania isi va reloca activitatea in noul sediu, completand astfel lista jucatorilor din IT prezenti in zona de birouri Centru Vest. Prin aceasta mutare, BANDAI NAMCO Entertainment Romania isi extinde spatiul de birouri pentru a putea acomoda cresterea actuala si viitoare a companiei.
Cristian Dragomir, COO BANDAI NAMCO Entertainment Romania: „Avand o strategie orientata spre dezvoltare si performanta, am reusit sa crestem echipa de la an la an si sa adaugam directii noi de business in portofoliul BANDAI NAMCO Entertainment Romania. Cresterea echipei din ultimii doi ani ne-a condus in mod natural catre un spatiu adecvat dorintelor angajatilor, dinamic si creativ, potrivit industriei de gaming.
O prioritate pentru mine a fost pregatirea terenului pentru o relocare a BANDAI NAMCO Entertainment Romania intr-un loc potrivit pentru continuarea trendului ascendent al companie. Am dorit sa venim si in intampinarea asteptarilor echipei, raportate la tendintele spatiilor de lucru de ultima generatie.
Evolutia lui PAC-MAN, inceputa acum aproape 40 de ani, va continua sa bucure milioane de utilizatori din intreaga lume. Un brand care imbina clasicul cu modernul, adaptat cerintelor tot mai exigente ale viitoarelor generatii.
Locatia pe care am selectat-o corespunde cu strategia de dezvoltare a companiei prin recrutarea de tinere talente, tineri pasionati de noile tehnologii din industria de jocuri.”
“Suntem incantati sa readucem in portofoliul nostru un partener mai vechi, Bandai Namco, ce a ales ca sediu nou spatiile de birouri din Orhideea Towers. Ne dorim ca aceasta noua etapa in colaborare sa satisfaca atat nevoile, cat si exigentele clientului nostru”, a afirmat Marian Roman, Managing Director CA Immo.
“Relocarea Bandai Namco in Orhideea Towers confirma tendinta de crestere a companiilor din domeniul tehnologiei, si faptul ca aceste organizatii se pregatesc pentru noile generatii de angajati. Este a treia oara intr-un an cand lucram pentru o companie de origine japoneza – procesul de selectie a fost riguros si rezultatul – o confirmare a unei decizii cantarite bine: o cladire de calitate, cu facilitati premium si spatiu compact pe un singur nivel”, a explicat Andreea Paun, Managing Partner Griffes, care a coordonat procesul de inchiriere.
CA Immo este o companie imobiliara cu sediul in Viena si sucursale in sapte tari din Europa Centrala. Activitatea sa principala implica inchirierea, administrarea si dezvoltarea cladirilor de birouri de inalta calitate. Compania acopera intregul lant valoric in domeniul imobiliar comercial, bazat pe un grad ridicat de expertiza in domeniul constructiilor. Fondata in 1987, CA Immo controleaza active imobiliare de aproximativ 4 miliarde de euro in Germania, Austria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovenia si Romania.
In Romania, CA Immo este prezent din anul 2001 si detine un portofoliu de cinci cladiri de birouri: Opera Center 1 si 2, River Place, Europe House si Bucharest Business Park, care totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 106.300 de metri patrati, o rata de ocupare de 93% si o valoare de 258 de milioane de euro.
Griffes este o companie de consultanta imobiliara fondata in 2016 de Andreea Paun, in urma unei experiente de peste 12 ani in domeniul imobiliar (segmentul de birouri) si comunicare. Printre clientii asistati de Griffes in procesele de dezvoltare sau set-up de operatiuni in Romania, se numara compania japoneza de IT Pole to Win, compania japoneza de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies, liderul pietei de training IT, Bittnet Systems sau operatorul britanic de plati PayPoint Romania.

Related posts

Parcul industrial Tetarom V, legat la Autostrada Transilvania

Nora Dumitrescu

18 microîntreprinderi, întreprinderi mici și mijlocii din Regiunea Vest au semnat contracte de finanțare în cadrul Regio-POR 2014-2020

Stefana Muresan

Înscrierea firmelor românești în programul de internaționalizare, începând cu 31 iulie

Stefana Muresan

PRIA Oncology

Ionut Oprea

Continental: Conectivitatea, standard în vehicule ca urmare a implementării la nivel european a sistemului eCall

Stefana Muresan

Rezultate AFI Europa Romania

Ionut Oprea

Sesiune regională de informare în cadrul programului “Dezvoltarea IMM-urilor din România”

Stefana Muresan

Mai mult de o treime dintre directorii executivi în cele mai mari companii din România sunt femei

Papuc Irina

Uzinele Fujikura își reiau activitatea în România

Nora Dumitrescu

Colegiul Titulescu din Baia Mare vrea să îi facă antreprenori pe liceeni

Nora Dumitrescu

Lucrări de infrastructură în Turda, în valoare de 30 mil. euro, atribuite companiilor Diferit, Viarom Construct, Bema Prodserv și Tirenna Scavi

Stefana Muresan

Antreprenorii din Prahova sunt puși față în față cu revoluția digitală

Ionut Oprea

PRIA Drugs and Medicine Publicity

redactia

Zboruri charter spre Tunisia, operate de compania aeriană Nouvelair de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

Eveniment marca BusinessMark: Optimizarea și automatizarea: cele două „must-uri” în lanțul de aprovizionare

Papuc Irina

TeraPlast și-a dublat cifra de afaceri în primul trimestru al anului 2018

Stefana Muresan

Cel mai mare producător de trenuri din lume, parteneriat cu Astra Vagoane Călători

Stefana Muresan

Fermierii sălăjeni vor acces la cele mai bune standuri din piețe

Nora Dumitrescu

Primul parc agroindustrial din Moldova, salvat de la eșec, devine pol agricol al regiunii. TransAgropolis, în plin proces de extindere

redactia

Primul depozit de artă din România, deschis

Ligia Voro

Banca Transilvania asigură 30% din tranzacțiile de la bursa românească

Nora Dumitrescu

Conferința Digital Days 2019, Oradea 25 – 26 octombrie

Traian Dan

Continuă pregătirile pentru cea de-a cincea ediție Bucharest Tech Week

Ligia Voro

Noi zboruri de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj

Stefana Muresan

Leave a Comment