Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SE MUTA IN ORHIDEEA TOWERS

Compania Bandai Namco Entertainment Romania, activa pe piata jocurilor video pe platforme mobile, a ales cladirea Orhideea Towers pentru noul sau sediu. Procesul de selectie si inchiriere a noului spatiu de 1.300 de metri patrati a fost coordonat de compania de consultanta imobiliara Griffes.
Cladirea Orhideea Towers, dezvoltata de CA Immo, a fost finalizata la inceputul lunii iulie 2018 in apropierea statiei de metrou Grozavesti, noul pol de birouri al Capitalei. Cele doua turnuri in forma de H includ aproximativ 37.000 de metri patrati de spatii de birouri, deja inchiriate in proportie de aproximativ 90%.
Cele doua turnuri au 13 etaje (P + 12 etaje), respectiv 17 etaje (P + 16 etaje), cu suprafete generoase de pana la 2.700 de metri patrati pe etaj si doua niveluri subterane. Proiectul include 406 de locuri de parcare si facilitati pentru biciclisti.
Orhideea Towers este dezvoltata in conformitate cu cele mai inalte standarde de calitate ale grupului austriac CA Immo, din punct de vedere al designului, specificatiilor tehnice si criteriilor de durabilitate. In plus, proiectul urmeaza sa fie certificat LEED Gold/Platinum.
Prezenta in Romania incepand cu anul 2008, compania BANDAI NAMCO Entertainment Romania – parte din grupul international Bandai Namco Holdings Inc. – se ocupa cu dezvoltarea jocurilor pe platforme mobile, precum smartphones si tablete. In anul 2017, BANDAI NAMCO Entertainment Romania a initiat extinderea capacitatii de dezvoltare jocuri catre alte platforme precum console de ultima generatie si PC. Compania este cunoscuta pentru dezvoltarea unor jocuri precum PAC-MAN ™, Digimon Heroes! ™, PAC-MAN Championship Edition DX ™, Sword Art Online: Hollow Fragment ™.
Incepand cu luna ianuarie 2019, compania isi va reloca activitatea in noul sediu, completand astfel lista jucatorilor din IT prezenti in zona de birouri Centru Vest. Prin aceasta mutare, BANDAI NAMCO Entertainment Romania isi extinde spatiul de birouri pentru a putea acomoda cresterea actuala si viitoare a companiei.
Cristian Dragomir, COO BANDAI NAMCO Entertainment Romania: „Avand o strategie orientata spre dezvoltare si performanta, am reusit sa crestem echipa de la an la an si sa adaugam directii noi de business in portofoliul BANDAI NAMCO Entertainment Romania. Cresterea echipei din ultimii doi ani ne-a condus in mod natural catre un spatiu adecvat dorintelor angajatilor, dinamic si creativ, potrivit industriei de gaming.
O prioritate pentru mine a fost pregatirea terenului pentru o relocare a BANDAI NAMCO Entertainment Romania intr-un loc potrivit pentru continuarea trendului ascendent al companie. Am dorit sa venim si in intampinarea asteptarilor echipei, raportate la tendintele spatiilor de lucru de ultima generatie.
Evolutia lui PAC-MAN, inceputa acum aproape 40 de ani, va continua sa bucure milioane de utilizatori din intreaga lume. Un brand care imbina clasicul cu modernul, adaptat cerintelor tot mai exigente ale viitoarelor generatii.
Locatia pe care am selectat-o corespunde cu strategia de dezvoltare a companiei prin recrutarea de tinere talente, tineri pasionati de noile tehnologii din industria de jocuri.”
“Suntem incantati sa readucem in portofoliul nostru un partener mai vechi, Bandai Namco, ce a ales ca sediu nou spatiile de birouri din Orhideea Towers. Ne dorim ca aceasta noua etapa in colaborare sa satisfaca atat nevoile, cat si exigentele clientului nostru”, a afirmat Marian Roman, Managing Director CA Immo.
“Relocarea Bandai Namco in Orhideea Towers confirma tendinta de crestere a companiilor din domeniul tehnologiei, si faptul ca aceste organizatii se pregatesc pentru noile generatii de angajati. Este a treia oara intr-un an cand lucram pentru o companie de origine japoneza – procesul de selectie a fost riguros si rezultatul – o confirmare a unei decizii cantarite bine: o cladire de calitate, cu facilitati premium si spatiu compact pe un singur nivel”, a explicat Andreea Paun, Managing Partner Griffes, care a coordonat procesul de inchiriere.
CA Immo este o companie imobiliara cu sediul in Viena si sucursale in sapte tari din Europa Centrala. Activitatea sa principala implica inchirierea, administrarea si dezvoltarea cladirilor de birouri de inalta calitate. Compania acopera intregul lant valoric in domeniul imobiliar comercial, bazat pe un grad ridicat de expertiza in domeniul constructiilor. Fondata in 1987, CA Immo controleaza active imobiliare de aproximativ 4 miliarde de euro in Germania, Austria, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovenia si Romania.
In Romania, CA Immo este prezent din anul 2001 si detine un portofoliu de cinci cladiri de birouri: Opera Center 1 si 2, River Place, Europe House si Bucharest Business Park, care totalizeaza o suprafata inchiriabila de aproximativ 106.300 de metri patrati, o rata de ocupare de 93% si o valoare de 258 de milioane de euro.
Griffes este o companie de consultanta imobiliara fondata in 2016 de Andreea Paun, in urma unei experiente de peste 12 ani in domeniul imobiliar (segmentul de birouri) si comunicare. Printre clientii asistati de Griffes in procesele de dezvoltare sau set-up de operatiuni in Romania, se numara compania japoneza de IT Pole to Win, compania japoneza de software NTT Data, compania de IT & outsourcing Wipro Technologies, liderul pietei de training IT, Bittnet Systems sau operatorul britanic de plati PayPoint Romania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Articolul anterior

Smart City Expo World Congress 2018 eyes a record-breaking edition under the theme Cities to live in

Articolul următor

CNAIR promite finalizarea loturilor 3 și 4 din Lugoj – Deva

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
0
Share