Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

CNAIR promite finalizarea loturilor 3 și 4 din Lugoj – Deva

Șeful CNAIR a promis, într-un interviu acodat Agerpres, că cele două sectoare de șosea rapidă vor fi gata în acest an. Narcis Neaga a declarat că lucrările merg bine chiar și pe lotul 3.
”Mizăm pe două loturi din Câmpia-Turzii-Ogra-Târgu Mureş, loturile 1 şi 2. Mizăm pe două loturi din Lugoj-Deva, respectiv lotul 4, unde lucrează poate singurul constructor român care „este în viaţă” şi care, poate, este cel mai bun constructor la ora actuală care lucrează pe piaţa românească, şi, totodată, mizăm pe lotul 3 acolo. Constructorul (de pe lotul 3 – n. r.) a început să se mobilizeze. Au fost, să spunem, nişte neînţelegeri între Companie şi constructor, dar în final s-au rezolvat, s-au atenuat – a fost şi intervenţia domnului ministru, s-a întâlnit de câteva ori cu constructorul, i-a spus foarte clar că nu are nicio constrângere să nu-i rezilieze contractul dacă nu-şi vede de treabă – şi, împreună, am reuşit să îl mobilizăm pe constructorul respectiv şi credem că îşi va duce la îndeplinire misiunea, adică va termina lotul de autostradă Lugoj-Deva 3. Deci, loturile 3 şi 4 vor fi gata anul acesta”, a declarant Narcis Neaga, directorul CNAIR, pentru Agerpres.
Dacă loturile 3 și 4 vor fi gata, atunci de la intrarea în țară, de la Nădlac, se va putea cirrcula aproape neîntrerupt numai pe autostradă până în centrul țării.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

BANDAI NAMCO ENTERTAINMENT SE MUTA IN ORHIDEEA TOWERS

Articolul următor

Afacerile producătorului de componente auto Compa Sibiu au crescut cu 8% în S1, la peste 394 mil. lei

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share