Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza deținut de Radu Bud, scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza, inaugurat în martie 2016, a fost scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro, proprietarii intenționând să se concentreze pe segmentul hotelier și pe cel al clădirilor rezidențiale. Mall-ul are o suprafață de 12.500 de metri pătrați construiți și încasează lunar din chirii 70.000 de euro, scrie profit.ro.
“L-am scos la vânzare gândindu-mă că, poate, ar fi interesată vreo companie mai mare care doar cu asta se ocupă (cu retail de centre comercile), care să îl gestioneze, iar nu în ultimul rând să fie o afacere bună pentru toată lumea. Noi o să ne axăm mai departe pe clădiri rezidențiale și în domeniul hotelier”, a declarat pentru Profit.ro Radu Bud, reprezentantul companiei Zirmmer Bud din Satu Mare, care deține mall-ul.
Firma Zirmer Bud SRL, deținută de Vasile Bud, a fost înființată în 1994. Firma a construit două hoteluri de 3 stele în Satu Mare, unul cu o capacitate de cazare de 100 de locuri, iar celălalt cu 60 de locuri. Ulterior, Zirmer Bud a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

PORR Construct, desemnat antreprenor general al Vox Vertical Village

Articolul următor

Ion Țiriac demarează lucrările de construcții pe fosta platformă Lemexim din Brașov

Citește si:
Total
0
Share